Loc de muncă sigur pentru cei mai buni

Noua economie sau economia bazată pe cunoştinţe afirmă noi resurse de afaceri cum ar fi timpul, viteza, calitatea, design, informaţia, know-how. Resursele noi treptat devin dominante în toate sectoarele industriale şi în cele de servicii.

Omul este recunoscut ca fiind cel mai important factor în generarea de valoare nouă adăugată. Studenţii LINK Academy după absolvire posedă cunoştinţe moderne, care sunt competitive pe piaţa forţei de muncă şi astfel, pot contribui la dezvoltarea întreprinderilor şi companiilor în care lucrează şi creează.
 

Datorită faptului că LINK Academy a apărut din nevoia economiei - cei mai buni studenţi vor avea locuri de muncă imediat după absolvire. Cunoştinţele acumulate la LINK Academy permit studenţilor noştri să lucreze în unele dintre cele mai mari firme autohtone şi străine.

Pe lângă aceasta, prin şcolarizarea la LINK Academy ei obţin şansa de a lucra la dezvoltarea şi aplicarea proiectelor pentru agenţi economici.
 

Din aceste motive LINK Academy a optat pentru plata unei părţi a taxei de şcolarizare după angajare, având încredere fermă că toţi studenţii care au absolvit LINK Academy, după stăpânirea materialelor furnizate prin programa de educaţie,  vor găsi foarte eficient locuri de muncă pe poziţii bine plătite în industria IT. 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te