JOACĂ INTELIGENT ȘI TRECI LA UN NIVEL SUPERIOR!

Platforma DL

Pentru realizarea proiectului Distance Learning este dezvoltată platforma DL, care constituie baza sistemului existent Distance Learning. Platforma DL este produsul Softlink-ului, a sectorului software din cadrul companiei Link Group, fiind, în întregime, un produs autohton.  

Acesta a fost construit după modelul platformei  lider de e-learning din lume. Sunt atent analizate şi puse în aplicare toate aspectele legate de învăţământul la distanţă care, odată cu tendinţa de dezvoltare a tehnologiei informaţiei şi a comunicării, primesc zi de zi o formă nouă, în principal sub formă de noi conţinuturi şi elemente interactive multimedia.

Ca urmare a activităţii îndelungate pe proiectare şi realizare, a luat naştere singura platformă autohtonă multimedială şi interactivă pentru e-learning. Toate elementele necesare sunt implementate pentru simularea completă a procesului de predare în orice mediu pe care utilizatorul îl alege la final. 

Tehnologia folosită în dezvoltarea platformei DL:

PHP
MySQL baza
JavaScript

Platforma este browser based  şi nu necesită utilizarea şi instalarea de soluţii software suplimentare şi complementare. 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.