Platforma DL

Pentru realizarea proiectului Distance Learning este dezvoltată platforma DL, care constituie baza sistemului existent Distance Learning. Platforma DL este produsul Softlink-ului, a sectorului software din cadrul companiei Link Group, fiind, în întregime, un produs autohton.  

Acesta a fost construit după modelul platformei  lider de e-learning din lume. Sunt atent analizate şi puse în aplicare toate aspectele legate de învăţământul la distanţă care, odată cu tendinţa de dezvoltare a tehnologiei informaţiei şi a comunicării, primesc zi de zi o formă nouă, în principal sub formă de noi conţinuturi şi elemente interactive multimedia.

Ca urmare a activităţii îndelungate pe proiectare şi realizare, a luat naştere singura platformă autohtonă multimedială şi interactivă pentru e-learning. Toate elementele necesare sunt implementate pentru simularea completă a procesului de predare în orice mediu pe care utilizatorul îl alege la final. 

Tehnologia folosită în dezvoltarea platformei DL:

PHP
MySQL baza
JavaScript

Platforma este browser based  şi nu necesită utilizarea şi instalarea de soluţii software suplimentare şi complementare. 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te