Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Cambridge International Certificates

Link group a devenit Cambridge International School ceea ce dă posibiliatatea celor care frecventează LINK Academy să obţină una dintre cele mai cunoscute calificări internaţionale. Cambridge International Certificate reprezintă un spectru de calificări profesionale concepute pentru cei care doresc să avanseze în carieră sau în ceea ce priveşte pregătirea profesională. Dacă deţineţi aceste diplome Cambridge angajatorul are garanţia că deţineţi cel mai înalt nivel de competenţe profesionale şi astfel  aveţi un avantaj la angajare. 

Cambridge diploma | LINK Academy

Certificatele sunt focusate pe zone cheie specifice pentru anumite joburi, inclusiv ICT, afaceri şi management. Sunt accesibile la niveluri diferite şi sunt potrivite pentru începători de toate vârstele, cu experienţă anterioară diferită.

Cambridge International Certificates asigură cel mai bun cadru pentru dezvoltarea personală şi profesională, oferind în acelaşi timp  o dovadă oficială şi certificare a abilităţilor dobândite.

Certificatele Cambridge International sunt recunoscute din partea organismelor profesionale, de angajatorii şi universităţile din toată lumea. Dobândirea diplomei Cambridge poate contribui la avansarea accelerată la niveluri profesionale superioare de calificare (pdf).

Calificările enumerate mai sus nu reprezintă certificate de absolvire a unei facultăţi în cadrul University of Cambridge, ele reprezintă calificările profesionale acordate de către University of Cambridge, departamentul pentru examene internaţionale. Acest departament este parte a Cambridge Assessment group, care reprezintă partea nedidactică a University of Cambridge.


Cambridge A/AS Level in Computing  – este creată pentru cei care doresc să confirme că ştiu programarea şi tehnologiile informaţionale la nivelul unui expert.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te