Certificarea W3Schools

W3Schools este cea mai mare platformă online pentru programatorii web la nivel global, care, conform informațiilor oficiale de pe site, este accesată de cel puțin șaizeci și cinci de milioane de utilizatori pe lună. Această platformă a fost înființată în 1998 de către compania norvegiană pentru dezvoltarea software Refsnes Data, iar numele l-a primit după World Wide Web (WWW)..

Pe lângă multitudinea de referințe atractive pentru programatorii web la nivel global, ceea ce caracterizează W3Schools și contribuie la popularitatea sa, sunt numeroase tutoriale despre limbajele pentru programare, precum: HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL etc. Această platformă se bazează pe premisa „Easy Learning” și dispune de exemple de coduri unice, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști cu experiență, așadar, este foarte apreciată de către utilizatorii săi.

W3Schools

De altfel, această platformă este complet gratuită și este o resursă foarte bună pentru toți cei care doresc să găsească informații suplimentare pentru studiu sau despre limbajele MySQL, AngularJS, jQuery etc.

Certificarea W3Schools pentru programatorii JavaScript

Școlarizându-vă în programul Frontend JavaScript Development la LINK Academy, veți asimila cunoștințe atractive care vă vor oferi posibilitatea de a obține certificatul de prestigiu alocat de W3School, apoi obțineți titlul W3Schools Certified JavaScript Developer.

Datorită popularității W3School, precum și a utilizării limbajului de programare JavaScript, acest certificat este foarte apreciat printre angajatori la nivel global! Obținând certificatul W3Schools JavaScript Developer, vă veți documenta abilitățile, vă veți diferenția de concurența de pe piață muncii și veți avea credibilitatea necesară pentru avansare în carieră.

Certificarea W3Schools pentru programatorii PHP

Pe lângă faptul că la programul PHP Web Development de la LINK Academy veți dobândi abilități care vă vor aduce câștiguri mai mari din programarea web, vă veți pregăti și pentru dobândirea certificatului W3Schools pentru programatorii PHP și titlul de W3Schools Certified PHP Developer.

Foarte apreciată de către companii și instituții de top la nivel global, certificarea W3Schools PHP vă va separa de concurența de pe piața muncii și vă va duce către jobul dorit, mai ales dacă sunteți începător în această sferă. Pe lângă asta, dacă vă treceți titlul de programator PHP certificat în CV sau pe profilul LinkedIn, posibilitatea ca angajatorii și recrutorii HR să vă observe devine tot mai mare, iar dacă sunteți deja angajați, deținerea acestui certificat vă va aduce:

  • responsabilități mai mari și progres;
  • lucru la proiecte provocatoare;
  • creșterea câștigului.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te