Certificarea W3Schools

W3Schools este cea mai mare platformă online pentru programatorii web la nivel global, pe care, conform informațiilor oficiale de pe site, o accesează cel puțin 60 de milioane de utilizatori lunar. Această platformă a fost înființată în 1998 de către compania norvegiană pentru dezvoltarea software Refsnes Data, iar numele l-a primit după World Wide Web (WWW).

Pe lângă multitudinea de referințe atractive pentru programatorii web la nivel global, ceea ce caracterizează W3Schools și contribuie la popularitatea sa, sunt numeroase tutoriale despre limbajele pentru programare, precum: HTML, CSS, JavaScript, PHP, SQL etc. Această platformă se bazează pe premisa „Easy Learning” și dispune de exemple de coduri unice, atât pentru începători, cât și pentru profesioniști cu experiență, așadar, este foarte apreciată de către utilizatorii săi.

W3Schools

De altfel, această platformă este complet gratuită și este o resursă foarte bună pentru toți cei care doresc să găsească informații suplimentare pentru studiu sau despre limbajele MySQL, AngularJS, jQuery etc.

Pentru ce certificat W3School vă pregătește LINK Academy?

Școlarizându-vă în programul Frontend JavaScript Development la LINK Academy, veți asimila cunoștințe atractive care vă vor oferi posibilitatea de a obține certificatul de prestigiu alocat de W3School, apoi obțineți titlul W3Schools JavaScript Developer.

Datorită popularității W3School, precum și a utilizării limbajului de programare JavaScript, acest certificat este foarte apreciat printre angajatori la nivel global! Obținând certificatul W3Schools JavaScript Developer, vă veți documenta abilitățile, vă veți diferenția de concurența de pe piață muncii și veți avea credibilitatea necesară pentru avansare în carieră.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.