Confidenţialitatea utilizatorului

Acest site are o politică foarte simplă și clară în legătură cu confidenţialitatea utilizatorului: noi nu împărțim datele personale sau adresele poștei electronice cu nimeni.

Vizitatorii site-ului care se înscriu pe listele de primire de anunțuri pot fi siguri că datele lor vor fi păstrate în siguranță. Vizitatorilor care își lasă adresa electronică la contactul cu LINK Academy le va fi cerută întotdeauna permisiunea în cazul în care vrem să postăm adresa sau mesajul lor pe site-ul nostru. Adresele electronice ale celor care ne scriu nu vor fi postate, decât dacă utilizatorul însuși nu ne dă permisiunea pentru aceasta.

În plus, vizita utilizatorului este anonimă, în afara cazului în care el însuși nu ne dă datele proprii precum: numele, adresa poștei electronice, etc... sau în cazului în care nu se înscrie personal în acea parte a site-ului destinată vizualizării serviciului pentru studenți. Mai precis,  www.link-academy.com  nu folosește niciunul dintre programele care pot, în mod forțat, fără consimțământul utilizatorului, să citească datele personale de pe calculatorul acestuia.


Păstrăm cu atenție datele utilizatorului

Dacă utilizatorul folosește acea parte a site-ului destinată vizualizării contului, poate să își lase adresa poștei sale electronice (e-mail) grație posibilității schimbării parolei de acces. Noi păstrăm cu atenție toate datele utilizatorului care se găsesc pe acest site, astfel încât acest fapt este valabil și pentru adresa electronică.  


Comportamentul nostru față de informațiile personale ale utilizatorului este foarte clar: noi nu vindem, nu împrumutăm, nu distribuim și nu arătăm datele personale ale utilizatorului, incluzând adresa poștei sale electronice, nimănui din afară. În plus, facem un efort deosebit ca informațiile pe care le dobândim de la fiecare utilizator să fie protejate la maxim și sigure la noi.


Protecția utilizatorului

Pentru protecția utilizatorilor site-ului www.link-academy.com, ne rezervăm dreptul ca în cazul fiecărei folosiri abuzive a site-ului www.link-academy.com să cercetăm, să raportăm și să inițiem acțiuni legale în limita maximă permisă prin lege.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.