Cambridge International AS&A Level Business

Cambridge International A&AS level Business permite cursanţilor să înţeleagă şi să aprecieze natura şi scopul afacerilor, precum şi rolul pe care îl au acestea în societate. Această programă de studiu acoperă chestiuni legate de economie, mediu, etică, legislaţie, guvern, societate şi tehnologie, încurajând o înţelegere critică a organizaţiilor, a pieţelor în care îşi desfăşoară activitatea şi a procesului de adăugare a valorii. Cursanţii studiază managementul organizaţiilor şi, în special, procesul de luare a deciziilor într-un mediu dinamic extern.

Certificat CambridgePrograma a fost concepută pentru a încuraja cursanţii:

1. Să înţeleagă şi să aprecieze natura şi scopul afacerilor, precum şi rolul acestora în societate.

2. Să dezvolte o înţelegere critică a organizaţiilor, a pieţelor în care îşi desfăşoară activitatea şi a procesului de adăugare a valorii. Aceasta implică de asemenea şi o analiză a culturilor interne şi a managementului organizaţiilor, în special, a procesului de luare a deciziilor într-un mediu dinamic extern.

3. Să fie conştienţi de faptul că comportamentul în afaceri poate fi studiat din perspectiva mai multor stakeholderi: clienţi, manageri, creditori, proprietari/acţionari şi angajaţi.

4. Să fie conştienţi de chestiunile economice, de mediu, etice, guvernamentale, legislative, sociale şi tehnologice asociate cu activităţile de afaceri.

5. Să îşi dezvolte abilităţi de:
◦ luare a deciziilor şi rezolvare a problemelor, cu accent pe evaluare;
◦ cuantificare şi management al informaţiilor, acolo unde este nevoie;
◦ comunicare eficientă.
Accentul este pus pe aplicarea acestor concepte şi chestiuni în contextul local (i. e. ţara candidatului), acolo unde este nevoie. 

Pentru mai multe detalii despre Cambridge International A&AS Level Business, accesaţi următorul link:

       Cambridge International A&AS Level Business

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te