Combinația de cursuri IT pentru o carieră de succes

Școlarizarea la LINK Academy vă oferă posibilitatea de a parcurge peste 180 de cursuri IT care, în funcție de programul ales, vă vor pregăti pentru cele mai bine plătite joburi de astăzi.

Cursurile pe care le puteți parcurge la LINK Academy sunt gândite în așa fel încât să ofere cursanților abilitățile necesare pentru a avea o carieră de succes în domeniul ales. Le puteți frecventa în mod tradițional, din sala de clasă, sau prin intermediul platformei online.

Cunoștințe adaptate nevoilor voastre

Planul și programa fiecărui curs IT sunt adaptate unor diferite niveluri de cunoștințe astfel încât, indiferent de ce știți când veniți la prima lecție, să participați fără probleme la ore și să asimilați cu ușurință materia. Pe lângă aceasta, cursurile se predau într-o ordine care permite cursanților să asimileze la început bazele, apoi să-și completeze cunoștințele până când vor ajunge la cel mai complex nivel.

Profesorii LINK Academy care vă vor ghida în studiu au o experiență vastă în educarea de noi experți IT, dar și în realizarea unor numeroase proiecte. Ei vă vor ajuta să asimilați cunoștințe teoretice și abilități utile și vă vor oferi sfaturi practice pe care le veți putea aplica imediat în practică.

Alegeți programul dorit și frecventați cursurile de care aveți nevoie în noua voastră ocupație

Cursurile la LINK Academy se pot parcurge exclusiv într-unul din programele educaționale care vă pregătește pentru a obține cele mai căutate joburi. Fiecare program este alcătuit din câteva cursuri importante care vă învață abilități detaliate din anumite domenii. Pe durata fiecărui curs IT veți dobândi cunoștințe unice care, împreună cu tehnicile asimilate la alte prelegeri, vor constitui instrumentele voastre pentru construirea unei cariere de succes.

Cunoștințele dobândite în timpul școlarizării vă vor oferi posibilitatea să deveniți programator, designer graficadministrator de rețea calificat sau expert IT în funcție de dorințele voastre și de programul ales. Cursul Android, vă oferă cunoștințe necesare pentru unul dintre cele mai bine plătite joburi din străinătate.

Cum puteți frecventa cursurile IT?

Programul care vă interesează cel mai mult, respectiv toate cursurile din cadrul acelui program, se pot frecventa în două moduri. Tradițional - prin prezența la ore sau online - prin intermediul celei mai moderne platforme de studiu la distanță.

Ambele moduri de asimilare a noilor cunoștințe respectă standardele înalte ale unui grup de cinci universități de top la nivel mondial, asigurând astfel învățarea materialului didactic. Cursanții care aleg varianta online au posibilitatea să urmărească live prelegerile sau să le revadă ulterior din arhiva video. În plus, platforma de studiu vă oferă acces la toate materialele educaționale într-un singur loc, vă permite să rezolvați teste și taskuri, dar și să comunicați cu profesorii ca și cum ați fi în sala de clasă.

Pe de altă parte, cursurile tradiționale sunt alcătuite din prelegeri în săli multimedia, dotate cu cele mai moderne calculatoare și cel mai nou echipament didactic, un ajutor în plus la asimilarea noilor cunoștințe.

Dobândiți certificate recunoscute pe plan internațional

Indiferent de tipul de școlarizare pe care îl alegeți, abilitățile dobândite pe perioada școlarizării la LINK Academy vă oferă posibilitatea ca, pe lângă tehnici, să obțineți și certificate recunoscute pe plan internațional. Programul LINK Academy autorizat oficial de către Departamentul de Examinări Internaționale Cambridge University și de programele certificate IT de top la nivel global.

Concret, pe lângă titlurile asigurate de Cambridge University, în funcție de departament, după susținerea examenului puteți obține și titluri profesionale industriale din partea companiilor cunoscute la nivel global și a asociațiilor IT specializate: Microsoft, Adobe, Google, CompTIA, Cisco, Oracle, ISTQB®, Autodesk, Linux Professional Institute, IQN.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te