Certificatul LINK Academy

Certificatul

După finalizarea cursurilor în cadrul programului selectat LINK Academy, cursantul poate obține următoarele certificate:

1. Certificatul care atestă FRECVENTAREA programului LINK Academy

a) cursanții tradiționali dobândesc certificatul care atestă frecventarea programului dacă în perioada școlarizării au avut o prezență de cel puțin 75% la curs*, au urmărit prelegerile prin Live stream și au achitat toate obligațiile financiare definite în contractul de școlarizare.

b) cursanții program+ dobândesc certificatul care atestă frecventarea programului dacă în perioada școlarizării au parcurs cel puțin 75% din materie în cadrul cursurilor online alocate și au achitat toate obligațiile financiare definite în contractul de școlarizare.

c) cursanții online dobândesc certificatul care atestă frecventarea programului dacă în timpul școlarizării au parcurs mai mult de 75% din materie în cadrul cursurilor online alocate și au achitat toate obligațiile financiare definite în contractul de școlarizare.

2. Certificat care atestă ABSOLVIREA programului LINK Academy

a) cursanții tradiționali dobândesc certificatul care atestă absolvirea programului dacă în perioada școlarizării au avut o prezență de cel puțin 75% la curs*, au susținut lucrarea finală și au achitat toate obligațiile financiare în ceea ce privește costurile de școlarizare.

b) cursanții program+ dobândesc certificatul care atestă absolvirea programului dacă în perioada școlarizării au parcurs cel puțin 75% din materie în cadrul cursurilor online alocate, au susținut lucrarea finală și au achitat toate obligațiile financiare în ceea ce privește costurile de școlarizare.

c) cursanții online dobândesc certificatul care atestă absolvirea programului dacă au acumulat peste 50% din creditele pentru fiecare materie, au toate testele pe modul rezolvate, au toate taskurile și assignmenturile acceptate de către coordonatorul cursului, și de asemenea au achitat toate obligațiile financiare în ceea ce privește costurile de școlarizare.

* Prezența obligatorie de cel puțin 75% din prelegeri poate fi realizată de către cursanții tradiționali prin participarea fizică la curs, prin live stream sau prin arhiva video a live stream-ului.

LinkAcademy certificate

Certificate internaționale

Condițiile pentru susținerea gratuită a unui modul/examen pentru certificatele internaționale sunt următoarele:
  • certificat LINK Academy care atestă școlarizarea frecventată sau absolvită;
  • cerere scrisă pentru examen.
Susținerea examenului pentru certificatele internaționale depinde de termenele de susținere ale centrelor autorizate.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te