Certificatul LINK Academy

După finalizarea cursurilor, studentul poate obține următoarele certificate:

1. Certificatul care atestă FRECVENTAREA programului LINK Academy – certificatul se emite celor care au parcurs cel puțin 75% din materie.

2. Certificatul care atestă ABSOLVIREA programului LINK Academy – certificatul se emite doar în cazul în care candidatul a îndeplinit toate condițiile de mai jos:

• A acumulat peste 50% din creditele acordate pentru fiecare materie
• Are toate testele pe modul rezolvate
• Are toate task-urile şi assignment-urile acceptate de către profesor
• A efectuat toate plăţile stipulate în contractul de studii Un supliment important la certificatul LINK Academy - toate competenţele dumneavoastră într-un singur loc

Alături de certificatul LINK Academy, pe care îl obţineţi după finalizarea cu succes a şcolarizării, veţi obţine şi un document suplimentar care menţionează în detaliu toate cursurile finalizate la LINK Academy. Dacă doriţi, alături de acest document, puteţi obţine şi procentul pe care l-aţi realizat la fiecare materie.
 
Acest document important reprezintă dovada tuturor cunoştinţelor şi a abilităţilor asimilate în timpul şcolarizării, fiind extrem de util pentru potenţialii angajatori care astfel vor descoperi cu uşurinţă ce anume ştiţi să faceţi.

Aşadar, dacă aţi excelat în domeniul graficii vectoriale şi al celei raster, viitorul dumneavoastră angajator va şti imediat că veţi avea soluţii creative nemaipomenite. De asemenea, dacă aveţi rezultate foarte bune la obiectul de studiu Java, angajatorului îi va fi clar că vreţi crea aplicaţii mobile excelente.

Cu acest supliment, veţi deţine confirmarea clară că într-adevăr sunteţi calificat/ă pentru locul de muncă la care concuraţi, iar potenţialul angajator va vedea imediat la ce vă pricepeţi cel mai bine şi care sunt atribuţiile pe care vi le poate încredinţa. Pe scurt, acesta îi va oferi viitorului dumneavoastră angajator răspunsul la întrebarea: De ce ar trebui să vă angajeze şi de ce sunteţi tocmai dumneavoastrăi persoana potrivită pentru acel post?

Certificari internaționale 

Condițiile pentru susținerea examenului gratuit pentru obținerea certificatelor internaționale sunt următoarele:

• Certificatul LINK Academy care atestă absolvirea sau frecventarea programului
• Cerere scrisă pentru susținerea examenului 

Examenele pentru obținerea certificatelor internaționale se vor organiza în conformitate cu perioadele de examinare și orarul centrelor autorizate.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.