Soluții moderne de învățare: E-Learning. Cursuri la distanță. Cursuri online.

Cum puteți învăța de acasă sau de la serviciu, din orice oraș sau țară, pentru a obține cunoştinţe şi diplome oficiale

Cursuri online cu diploma | Bucuresti, Timişoara, Cluj, Iaşi, Craiova, Constanţa

Dacă simțiți că prezența fizică la prelegeri nu este practică sau dacă doriți o libertate mai mare în alegerea timpului pentru învățare, acum puteți beneficia de toate avantajele oferite de platforma E-Learning de la LINK Academy, obținând în urma frecventării cursurilor cunoștințe avansate și diplome internaționale.

Din orice oraș, din orice țară.

(Pentru a verifica calitatea platformei a învățământului la distanță pentru localitatea Dumneavoastră, clic aici.)

Prelegerile desfășurate în cadrul învățământului la distanță se desfășoară conform cursurilor ținute de 5 din cele mai prestigioase universități din lume. Acest lucru este necesar, deoarece LINK Academy asigură studenților săi titluri profesionale Cambridge, Microsoft și Adobe și lucrează pe baza autorizației oficiale a Departamentului de Examinare al Universității Cambridge. 

Cunoștințele pe care le obțineți în urma învățământului la distanță sunt foarte profesionale, iar titlurile sunt recunoscute în toată lumea, inclusiv România: LINK Academy organizează prelegeri și  examene, iar diplomele se primesc direct de pe adresele acestor instituții cunoscute. 

Aflați mai multe despre LINK Academy și de ce avem aceste autorizații.

Mulți studenți din București, Timișoara, Cluj, Constanța, Craiova, Iași, Braşov, Oradea, Galați, Ploiești, Brăila, România și din țările vecine cum sunt, R. Moldova - Chișinău, Serbia, au finalizat deja școlarizarea la LINK Academy. Deasemenea şi studenții din SUA, China, Elveția, Irlanda, Austria, Polonia și Africa de Sud.

De fapt, avem studenți de pe toate continentele.

Cum garantăm calitatea cunoștințelor și a diplomei

Metodologia învățământului la distanță se dezvoltă mai bine de 150 de ani. Distance Learning System care se utilizează la LINK Academy este dezvoltat de mai bine de 10 ani. Calitatea acestei platforme  pentru învățământul la distanță reprezintă motivul pentru care avem parteneriate la cel mai înalt nivel cu universități de prestigiu din lume.

Ca rezultat, prin învățământul la distanță la LINK Academy vă veți dezvolta abilități de calitate și veți obține diplome, în același mod ca în cadrul învățământului clasic. Diploma și abilitățile practice sunt recunoscute  în același mod.

Pentru că utilizăm o metodologie de învățământ specială,  “arhitectura cunoştinţelor”,  obțineți abilitățile mai rapid și mai ușor față de ascultarea obişnuită a prelegerilor.

Platforma E-Learning de la LINK Academy

Iată cum, în loc să ascultați lecția și să reacționați periodic la întrebările profesorilor, prin învățământul la distanță obţineţi informații în trei moduri diferite - ascultând, privind și citind, în aceeași timp rezolvând teste și sarcini obligatorii. Astfel, sunteți mult mai stimulat în a învăța față de școlarizarea tradițională. Când la aceasta adăugați suportul complet al profesorilor, totul devine mai clar cum veți dobândi abilități reale.

Astfel, cu una sau două ore de învățare pe zi, puteți face un progres enorm. Puteți deveni profesionist intr-adevăr. Bineînțeles, prin școlarizarea la LINK Academy veți deveni capabil să valorificaţi cunoștințele obţinute. 

Cum arată studiul la distanță la LINK Academy

Când optați pentru studiul la distanță la LINK Academy, aveți asigurată tehnologia e-Learning pe care o veți folosi pe durata școlarizării.

  • Parcurgeți cursurile de acasă sau de la serviciu, calitatea lor este garantată.
  • Cursurile se ascultă, se vizionează, se citesc. Aveți la dispoziție înregistrări video, audio, aplicații interactive cu activități înregistrate pe desktop, contact cu profesorii în timp real prin internet, consultații.
  • Cursurile sunt intensive. Sunt bogate în exemple concrete astfel încât să puteți reacționa, corecta, întreba, încerca. Cursurile sunt tangibile, ca și cum ați fi în sala de clasă. 

Desigur, primiți documente și instrucțiuni. Folosiți materialele și ca referințe după finalizarea programului. Această documentație, împreună cu cărțile din biblioteca noastră, este mai mult decât suficientă. Nu va trebui să cumpărați literatură suplimentară ca să finalizați școlarizarea.

Studiu online şi prin intermediul aplicaţiei LINK Academy Android

Cursanţii LINK Academy pot învăţa online şi prin intermediul aplicaţiei gratuite LINK Academy Android sau iOS.

LINK Academy Android

Datorită acestui instrument revoluţionar pentru studiu, cursanţii pot accesa online platforma eLearning pentru a studia la distanţă folosind telefonul sau tableta. De oriunde. Oricând.

Astfel, materialele didactice se află la o atingere de ei şi oriunde ar fi pot urmări în direct prelegerile, pot parcurge cursurile, prelua materialele pentru studiu, rezolva testele şi comunica cu profesorii.

Progresul dumneavoastră se verifică periodic

Verificarea cunoştinţelor Dvs. are loc după fiecare modul de învăţare.  Prin testare asigurăm continuitatea activităţii a întregului grup, iar Dvs. obţineţi cunoştinţe pentru a trece la următorul grup de subiecte.

La calcularea procentelor de succes, vi se arată greşelile și vă puteţi întoarce cu ușurință la partea prelegerii pe care nu aţi învăţat-o foarte bine şi să o reluaţi. Pe lângă aceasta, regulat veţi avea şi Assignment-uri sau sarcini, lucrări de seminar. De la dumneavostră se cere  lucrarea practică. Profesorii verifică nivelul de îndemânare la care ați ajuns pentru a ști în ce ritm să lucreze cu dumneavoastră.

Deoarece scopul este să deveniţi expert, acest mod de antrenament este necesar.

Verificarea progresului dumneavoastră este extensivă şi constantă. În funcţie de departament, în timpul şcolarizării la LINK Academy veţi avea peste 370 teste, Assignment-uri şi proiecte.

Aveţi suportul complet al profesorilor şi o colaborare activă cu colegii.

Aveţi suportul complet al profesorilor, nu numai în timpul prelegerilor. Acest lucru este necesar, deoarece profesorii evaluează personal progresul dumneavoastră şi îndrumă şcolarizarea dumneavoastră.

Când puneţi o întrebare, indiferent de timp, fiecare profesor vă va trimite răspunsul în curs de 24 de ore sau mai puţin. Când sunt deschise consultările regulate, comunicaţi cu lectorii în timp real, ca şi când sunt lângă dumneavoastră.

Există şi prelegeri cu sesiuni de Chat în grup. De exemplu, cursurile diferite de design folosesc sesiuni pentru schimbul de idei şi Brainstorming.

Bineînţeles, puteţi participa şi mai activ în lucrul cu profesorii şi colegii, punând întrebări pe Chat, prin discuţii pe forumul LINK Academy deschis pentru studenţi, profesori şi consultanţi, oferind idei, sfaturi, exemple etc. Toate aceste activităţi sunt deja încadrate în
Distance Learning System, încât vă sunt disponibile printr-un click cu mouse-ulPentru a vă convinge de funcţionalitatea, eficienţa şi uşurinţa utilizării platformei noastre DLS, încercaţi e-learning Demo

Cum se dau examenele finale

Toate condiţiile pentru obţinerea certificatului LINK Academy, vă vor fi asigurate. Testarea pentru titlurile Cambridge, Microsoft, Adobe şi altele are loc la finalul şcolarizării, în sălile LINK Academy din București, Timişoara sau într-unul din centrele partenere autorizate pentru examinare din 157 de ţări din lume.

În acest mod veți finaliza şcolarizarea și veți obține titluri internaționale. Pasul următor către un loc de muncă profitabil va fi mult mai ușor.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te