Cele mai bune cursuri IT din București

Dobândiți cunoștințe practice pentru joburi foarte bine plătite și asigurați-vă o carieră în sectorul IT.

Bucureștiul are numeroase companii IT naționale și internaționale de succes, care întotdeauna au nevoie de profesioniști. Profitați de ocazie și angajați-vă în industria cu cea mai rapidă creștere, care oferă condiții de lucru și posibilități fantastice de avansare. Dobândiți competențe și certificate recunoscute pe plan internațional la sediul LINK Academy, str. Academiei, nr. 28-30, sector 1 sau participând de la distanță – în locul care vă convine cel mai mult, indiferent că este vorba de un ștrand sau poate o cafenea preferată din strada Primăverii.

Studiind la LINK Academy în București, vă veți apropia de joburi foarte bune deoarece veți avea posibilitatea de a obține titluri de specialitate Microsoft, Adobe și Cambridge, precum și certificate recunoscute pe plan internațional precum Oracle, Autodesk, CompTIA, Cisco, MMAD sau ZEND PHP.

LINK Academy din București vă va ajuta să deveniți un programator de succes

LINK Academy funcționează în conformitate cu autorizația oficială a Departamentului de Examinare al Universității Cambridge. Studiul la distanță vă va oferi aceleași competențe, cunoștințe și diplome pe care le-ați obține în cadrul studiului tradițional. Veți asimila cunoștințe de specialitate și veți obține un titlu recunoscut pe plan mondial. Și puteți realiza toate acestea fără să plecați din București.

Prelegerile le veți putea urmări, citi și asculta. Vă vor fi puse la dispoziție înregistrări audio și aplicații interactive cu exemple de funcționare a calculatorului prin programe corespunzătoare, având posibilitatea de a comunica online în timp real cu profesorii (sau de a participa fizic la lecție în mod clasic).

Aveți totul la dispoziție de acasă, atunci când vă convine cel mai mult, cu garantarea calității pregătirii. Frecventând cursurile și asimilând materia cu ajutorul unor profesori de top, veți putea obține certificate internaționale importante care, alături de cunoștințele dobândite, vă vor oferi posibilitatea de a avansa în cariera profesională. La acest scop veți ajunge datorită prelegerilor de calitate a căror parte practică reprezintă un training extraordinar. Astfel veți depăși mult mai ușor toate provocările pe care le veți întâlni în practică.

Pentru a vă aduce cariera la un nivel superior, trebuie doar să alegeți secția de specializare care e cea mai potrivită pentru talentele și competențele voastre.

Alegeți cursul de programare care vă convine cel mai mult

Dacă alegeți cursul SQL în București, veți fi pregătiți pentru numeroase ramuri IT unde se caută competențele cunoscătorilor versatili ai bazelor de date. Partea bună a cunoașterii limbajului SQL constă în faptul că nu sunteți legat de un sistem de operare sau de o platformă anume.

Dacă doriți să vă ocupați de elaborarea paginilor web dinamice sau de aplicații, veți avea nevoie de cunoștințele oferite de cursul PHP în București. Acesta este un limbaj de programare general, caracterizat prin simplitate.

De asemenea, profitați de ocazia de a învăța prin intermediul cursului JavaScript din București bazele scrierii unui cod din acest program care acoperă și programarea în limbajul C. JavaScript face parte dintre cele mai populare limbaje de scripting și una dintre principalele sale caracteristici este funcționalitatea pe toate browserele cunoscute.

Valorificați-vă talentul și înscrieți-vă la design web

Designerii și dezvoltatorii web sunt extrem de căutați pe piață, iar unul dintre principalele avantaje este că vă puteți folosi talentul la design pentru a colabora cu clienți din întreaga lume din fața calculatorului vostru.

De aceea este foarte bună decizia de a vă înscrie la cursul Design web în București pentru o carieră de succes și pentru a asimila toate cunoștințele necesare în această muncă creativă. Deveniți expert în design web și construiți-vă o carieră de succes având această ocupație creativă și bine plătită.

Alegeți unul dintre cele șase departamente și îmbunătățiți-vă cariera

LINK Academy din București vă oferă un spectru larg de programe de studii ca să îl puteți alege exact pe cel care vi se potrivește cel mai bine. Puteți opta pentru oricare dintre cele șase departamente de școlarizare, care sunt împărțite în 30 specializări, așadar, nu există nicio îndoială că veți alege domeniul care vă va ajuta să avansați în carieră.

Indiferent dacă alegeți programare, dezvoltarea aplicațiilor mobile, design, administrare de sistem sau de rețeaDesign 3D și CAD sau IT business, după școlarizare veți dobândi titlul de expert, cu posibilitatea de a dobândi certificate suplimentare.

Programare

Școlarizarea la acest departament presupune lucru la proiecte concrete, cu scopul unei elaborări individuale a soluțiilor de software. La acest departament LINK Academy din București puteți alege unul din cele șase programe de studii: Programare PHP, Programare Java, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development și Software Development.

Administrare

La departamentul Administration veți dobândi cunoștințe din domeniul planificării, proiectării, configurării, implementării și administrării complete a infrastructurii de rețea, care lucrează în sistemul de operare Microsoft Windows Server.

Design și multimedia

Perfecționați-vă talentul la departamentul Design și multimedia, unde prin muncă creativă pe calculator veți învăța tot ce aveți nevoie pentru o carieră de succes și profitabilă în acest domeniu. În cadrul departamentului veți învăța mai multe despre designul grafic, designul multimedia, designul web, precum și despre programele pentru editarea imaginii și a sunetului.

IT business

O afacere modernă nu se poate imagina fără utilizarea tehnologiilor de ultimă oră și fără prezență online. Dacă alegeți acest departament, veți cunoaște mai bine e-businessul, marketingul online, dar și numeroase alte forme de a conduce o afacere IT. Prin intermediul numeroaselor cursuri utile veți învăța mai multe despre bazele afacerii și despre internet marketing.

Design 3D și CAD

Perfecționați-vă cunoștințele din domeniul designului, desenului și proiectării cu ajutorul unor programe de calculator puternice și dobândiți certificatul Autodesk recunoscut pe plan internațional. În cadrul acestui departament veți învăța mai multe despre 3D modelling și arhitectura AutoCAD. După finalizarea unui program, veți putea să desenați tot ce vă doriți și să vă folosiți noile cunoștințe pentru a lucra la proiecte de design serioase.

Mobile development

Prin școlarizarea la acest departament veți învăța să creați aplicații pentru telefoanele mobile și pentru tabletele care au sistemul de operare Android. După un an de studiu veți deveni un profesionist foarte căutat.

Perioada de înscriere este în curs – asigurați-vă locul la timp

Perioada de înscriere este în curs, de aceea grăbiți-vă cu luarea deciziei cu privire la cel mai bun program de studii cu ajutorul căruia vă veți îmbunătăți cariera. Dacă sunteți în căutarea unor cunoștințe concrete referitoare la practică și la pregătirea de specialitate pentru munca la calculator, LINK Academy din București este cea mai bună decizie.

Mulți cursanți din București au finalizat deja școlarizarea la LINK Academy. Fiți și voi unul dintre ei și înscrieți-vă la una dintre secțiile de specializare care vă garantează obținerea de cunoștințe pentru un job foarte bine plătit. Vedeți tabelul cu locurile disponibile și grăbiți-vă cu înscrierea, deoarece locurile sunt limitate:

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici.

În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. Aveţi la dispoziţie două modalităţi de studiu pe care le puteţi alege: tradiţional, prin prezenţa fizică în sala de clasă, şi online prin platforma Distance Learning. Ambele metode de şcolarizare respectă standardele de calitate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.6.2024.*
preţ integral 12 rate 16 rate
şcolarizare online 1699 2500 150 124
mod tradiţional de şcolarizare 1799 2500 158 131

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»