Cele mai căutate cursuri IT în Brașov

Faceți un pas înainte în cariera voastră! Asimilați cunoștințele și abilitățile pentru cele mai căutate ocupații din zilele noastre din industria IT

LINK Academy vă oferă posibilitatea de a dobândi o educație care este foarte apreciată și la noi, și în întreaga lume, și toate acestea din Brașov

Nu vreți să vă deplasați la cursuri? Deja lucrați și nu puteți să vă conformați unui orar de studiu? LINK Academy vă oferă posibilitatea de a vă școlariza și cât timp vă aflați în aer liber și vă plimbați prin Piața Sfatului sau savurați o cafea la Cafe 13. Tot ce trebuie este să aveți acces la internet.

Învățați atunci când vreți și de pe dispozitivul care vă convine. Prin intermediul platformei Distance Learning cursurile vă sunt disponibile online, sunteți în contact permanent cu profesorii și le puteți adresa întrebări oricând, iar răspunsul îl veți primi în cel mai scurt timp posibil. Sistemul de școlarizare online este realizat conform standardelor a cinci universități de top la nivel mondial. Școlarizați-vă pentru a obține titlurile Cambridge, Adobe sau Microsoft și pentru a avea posibilitatea de a obține unele dintre cele mai importante certificate recunoscute pe plan internațional, precum ZEND PHP, ORACLE, Cisco.

Desigur, dacă sunteți adeptul cursurilor tradiționale, vă puteți școlariza la LINK Academy, str. Academiei, nr. 39-41, et. 2, sector 1, Bucureşti, participând fizic la cursuri în săli dotate cu cel mai modern echipament. Iată unde ne puteți găsi. De voi depinde alegerea modului de studiu care vă convine cel mai mult.

Alegeți cariera care vă va face fericit

Doriți o carieră în cele mai profitabile joburi din zilele noastre? Căutăm oameni ambițioși din Brașov, care vor să lucreze în domeniul IT sau să avanseze în companiile lor. De exemplu, ca designer web, un job la mare căutare. Practic, astăzi, o companie de succes nu-și poate desfășura activitatea dacă nu este prezentă pe internet, iar aici se deschide un număr mare de șanse pentru cei care, de exemplu, au ales cursul de design web din Brașov.

Cursurile IT din Brașov vor face din voi cei mai căutați experți de pe piață

Cu certificatele pentru care veți avea posibilitatea de a susține examenul după finalizarea unui curs de IT, veți avea prioritate la viitorii angajatori, în țară sau în străinătate, acestea fiind recunoscute pe plan internațional. Finalizați cursul de programare PHP în Brașov și alegeți singuri unde vreți să lucrați. PHP este cel mai răspândit limbaj de programare și milioane de pagini web sunt făcute după el. Veți învăța să faceți aplicații web PHP avansate care cuprind crearea de web shop-uri, portaluri de internet, forumuri, site-uri specializate pentru rețelele sociale de internet (Facebook, YouTube)...

Pentru cei care vor să se ocupe de programarea unor software de aplicații care pot fi implementate în cele mai diferite medii multiplatformă, cea mai bună soluție este cursul Java din Brașov, unde într-un an de zile veți obține cunoștințe pentru realizarea a trei tipuri de aplicații Java.

Faceți primul pas și alegeți unul din cele șase departamente de școlarizare

Alegeți domeniul în care vă puteți afirma. Aveți la dispoziție şase departamente care sunt împărţite pe 19 specializări, unde fiecare își poate găsi domeniul în care se descurcă cel mai bine și care se potrivește cu talentele sale. Indiferent că alegeți programarea, administrația de design, designul 3D, crearea aplicațiilor mobile sau IT business, educația obținută la LINK Academy vă va aduce titlul de expert și veți fi specialiști recunoscuți pe plan internațional în domeniul ales.

Programare

La acest departament, cursanții ambițioși din Brașov au opțiunea de a alege unul din șase programe: Programare PHP, Programare Java, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development și Software Development.

Administrare

Cel care alege acest departament poate să aleagă între administrarea de rețea și Microsoft. După școlarizarea pe un an de zile la programul de administrare, vă asigurați un spectru larg de angajatori potențiali, în țară sau în străinătate.

Design și multimedia

Dacă sunteți creativ și vreți să folosiți calculatorul în slujba talentului vostru, acest departament este alegerea potrivită pentru voi. Veți învăța totul despre design și aplicarea lui în lumea IT. Departamentul cuprinde designul grafic, multimedia, designul web, precum și programele pentru editarea imaginii și a sunetului. Alegeți un anumit program după propriile nevoi.

IT business

O companie care nu este prezentă online aproape că nu are șanse la un succes mare pe piață. Veți învăța tot ce este legat de tehnologia informației și de e-business. Veți înțelege de ce este important să cunoașteți principiile de bază ale optimizării SEO sau să desfășurați un PR online pentru afacerea voastră.

Design 3D și CAD

Desenul este hobby-ul vostru, dar datorită acestui departament ar putea deveni și o sursă de venit. Veți dobândi cunoștințe și competențe în domeniul designului 3D și veți învăța să desenați tot ce doriți folosind softul CAD. Veți obține cunoștințe aplicabile în arhitectură, planificarea spațiului, dar și în alte ocupații profitabile.

Crearea aplicațiilor mobile

Selectând acest program, veți învăța limbaje de programare folosite la crearea aplicațiilor mobile pentru telefoane și celelalte dispozitive mobile care folosesc sistemele de operare Android. Școlarizarea pe un an de zile vă va oferi posibilitatea de a crea aplicații care sunt bine plătite și în felul acesta să vă bucurați de succesul muncii voastre.

Perioada de înscriere este în curs, înscrieți-vă și faceți primul pas cel mai important pentru cariera voastră! Analizați toate beneficiile pe care le veți obține în urma școlarizării la LINK Academy și deveniți cursantul nostru. Este important și faptul că pentru parcurgerea cursurilor nu este nevoie de cunoașterea limbii engleze, dar în cadrul programului veți avea și un curs de limba engleză.

Cum să deveniți cursant LINK Academy din Brașov?

Completați cererea prin intermediul linkului sau ne puteți suna la numerele de telefon +40 (314) 326 162 sau +40 (356) 408 877, de luni până vineri, orele 9:00 - 20:00. După înregistrarea cu succes, în urma discuţiei cu reprezentantul pentru înscrieri, vă veţi familiariza în detaliu cu şcolarizarea.

Perioada de înscriere este în curs! Asigurați-vă locul la timp

Perioada de înscriere este în curs, numărul de locuri este limitat. Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile la departamentul care vă interesează, nu rataţi şansa şi înscrieţi-vă imediat. Aceasta este situația locurilor disponibile pe departamente:

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Sesiunea de înscrieri este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici.

În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. Aveţi la dispoziţie două modalităţi de studiu pe care le puteţi alege: tradiţional, prin prezenţa fizică în sala de clasă, şi online prin platforma Distance Learning. Ambele metode de şcolarizare respectă standardele de calitate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Puteți economisi până la 740 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.4.2021.*
preţ integral 12 rate 18 rate
şcolarizare online 1259 2000 117 86
mod tradiţional de şcolarizare 1394 2000 129 96

*Prețul afișat se aplică pentru cei înscrişi și care efectuează plata integral. În acest caz, prețul inițal este redus suplimentar. Toate preţurile sunt în euro.

Fiți printre cursanții de succes din Brașov care și-au îmbunătățit cariera absolvind LINK Academy online.

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

În preţul şcolarizării în cadrul LINK Academy este inclus:

  • fondul complet de ore conform programei anuale,
  • accesul complet la profesori pentru consultaţii după orarul prestabilit,
  • cu privire la examenele pentru obţinerea titlurilor de specialitate şi a certificatelor - în funcţie de departament - obţinerea Cambridge International Certificate, obţinerea titlurilor Adobe Certified Associate/Professional, Adobe Certified Expert, Microsoft Certified Solutions Developer, Microsoft Certified Solutions Associate, Microsoft Certified Solutions Expert, Microsoft Certified Technology Specialist, a titlurilor şi a certificatelor Zend şi CompTIA,
  • folosirea nelimitată a bibliotecii LINK Academy,
  • prezenţa la seminare în afara cursurilor din cadrul LINKgroup,
  • certificatul LINK Academy pentru absolvirea şcolii,
  • eliberarea certificatului LINK pentru limba engleză în condiţii favorabile,
  • un set complet de materiale cu teste şi exerciţii,
  • utilizarea nelimitată a Internetului, a scanner-ului, a imprimantei şi a calculatorului din cadrul LINK Academy, după programul stabilit al participanţilor,
  • dezvoltarea unui CV profesional care să vă ajute în găsirea unui loc de muncă sau la obţinerea unei poziţii mai bune după absolvire.

Înregistrarea pentru generaţia 2021/22. se face aici

cursuri IT în Brașov  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»