Cursuri de IT în Constanța

La fel ca mulți constănțeni înaintea voastră, dobândiți și voi cunoștințe și competențe care vă permit să faceți parte din industria IT aflată în permanentă căutare de cadre de specialitate.

În urma școlarizării la LINK Academy în Constanța, puteți dobândi cunoștințe practice și certificate recunoscute pe plan mondial care vă vor ajuta să vă găsiți repede un job foarte bine plătit.

LINK Academy și platforma Distance Learning pentru studiu la distanță vă permit să vă gestionați în totalitate timpul pe perioada școlarizării. Luați cu voi calculatorul și învățați din Piața Ovidiu sau de pe faleza Mării Negre.

În urma absolvirii cu succes a școlarizării la LINK Academy aveți posibilitatea să obţineți titlul de expert Cambridge, Microsoft şi Adobe, precum şi certificate recunoscute pe plan mondial ca ZEND PHP, Oracle, Autodesk sau Cisco.

Dobândiți cunoștințe de top din domeniul IT la LINK Academy în Constanța

Ca să deveniți expert în IT, nu trebuie să plecați din orașul natal ca să mergeți la cursuri. Fiți gata pentru cel mai important training din viața voastră – luați cu voi un laptop sau un smartphone și oriunde v-ați afla, aveți tot ce vă trebuie ca să studiați.

Aveți posibilitatea să alegeți singuri când veți învăța, deoarece lecțiile, materialele, testele și înregistrările prelegerilor live vă stau la dispoziție online 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Puteți adresa în orice moment întrebări profesorilor ca să clarificați orice nelămuririle legată de materie.

Desigur, dacă sunteți adeptul cursurilor tradiționale, puteți urma școlarizarea la LINK Academy participând fizic la cursuri în săli dotate cu cel mai modern echipament. Iată unde ne puteți găsi. De voi depinde să alegeți tipul de studiu care vă convine cel mai mult.

Alegeți cursul dorit și pregătiți-vă pentru o carieră de succes în IT studiind din Constanța.

Studiați IT în Constanța și deveniți programator de succes

Dacă alegeți cursul Java în Constanţa, veți deveni un programator apreciat ale cărui cunoștințe vor fi extrem de căutate în România, dar și în lume. Java este un limbaj foarte popular, în primul rând datorită versatilității sale – codul lui se poate implementa și funcționează pe majoritatea dispozitivelor.

Cursul de programare PHP din Constanța este alegerea potrivită pentru voi dacă vă interesează să creați site-uri sau aplicații. Caracteristica principală a acestui limbaj de programare este simplitatea sa, motiv pentru care mulți îl aleg atunci când creează pagini web.

Combinația câștigătoare de cunoștințe și talente

Munca de designer îmbină părțile cele mai bune din artă și știință. Folosiți-vă talentul și cunoștințele dobândite la LINK Academy în Constanța pentru a face ceea ce vă place și pentru a avea un venit excelent.

Veți învăța tot ce trebuie să știți despre această ocupație foarte interesantă la cursul de design web din Constanța. După finalizarea școlarizării, alături de talent, veți avea asigurat și profesionalismul necesar în această meserie creativă.

Șase departamente care acoperă cele mai importante și mai bine plătite domenii din IT

LINK Academy din Constanța oferă o mare varietate de programe printre care îl veți găsi foarte ușor și pe cel care corespunde intereselor și talentului vostru. Totalul de 30 specializări împărțite în șase departamente, ne face să nu ne îndoim de faptul că îl veți găsi pe cel care vi se potrivește cel mai bine.

Puteți alege între: Programare, Administrare, Design și multimedia, IT business, Design 3D și CAD, Mobile development. După școlarizare veți avea titlul de expert, dar și posibilitatea de a obține certificări suplimentare.

Programare

Pregătiți-vă pentru una dintre cele mai căutate ocupații din lume. La LINK Academy din Constanța veți învăța tot ce aveți nevoie pentru un job excelent și o carieră de succes în programare. Veți învăța mai multe despre limbajele de programare, despre cum să utilizați numeroasele instrumente și cum să dezvoltați algoritmi - tot ce aveți nevoie ca să fiți pregătiți pentru prima ofertă de job.

Școlarizarea la acest departament este formată din șase programe: Programare PHP, Programare Java, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development și Software Development.

Cursul Introduction to Programming in C#, cursul SQL Programming and Administration și cursul Introduction to Object Oriented Programming vă pregătesc pentru provocările care vă așteaptă în viitoarea carieră. Faceți astăzi primul pas către o carieră de succes în Constanța, dar și în lume.

Administrare

Administrarea rețelei și a sistemului IT este o muncă cu o responsabilitate care necesită o pregătire de invidiat. La LINK Academy din Constanța veți învăța tot ce trebuie să știți pentru a efectua această activitate în mod profesional. După școlarizare veți fi pregătiți pentru toate provocările acestei profesii, fapt pe care viitorul vostru angajator îl va aprecia foarte mult.

În cadrul acestui departament puteți alege între următoarele programe: Network Administration, Microsoft Administration și Linux Administration. La aceste programe vă așteaptă cursuri precum: Server Administration, Network Server Services și Exchange Server.

Design și multimedia

Profitați de talentul vostru și urmând un program de la departamentul de Design și multimedia, învățaţi cum să folosiți calculatorul ca să obțineți câștiguri excelente. Departamentul include design grafic și print design, design web, programe pentru editarea imaginii și sunetului, precum și design în media.

Cursurile Packaging Design, Corporate Identity Design și Special Effects Design (After Effects) vă vor ajuta să asimilați cu succes cunoștințe noi de care veți avea nevoie în activitatea voastră viitoare.

IT business

Afacerile contemporane cer competențe de specialitate în domeniul tehnologiei informației. Cunoștințele pe care le veți asimila din domeniul e-business, al marketingului online și al altor forme de IT business, vă vor pregăti pentru joburi foarte bine plătite în cele mai moderne companii din țară și străinătate.

Cursurile Financial Management, Business Fundamentals și E-Banking sunt doar o parte din oferta bogată a acestui departament.

Design 3D și CAD

Ca să aplicați la acest departament trebuie să aveți înclinație spre desen. Combinați-vă talentul cu cunoștințe de design 3D pe care le veți dobândi prin programul de la LINK Academy și pregătiți-vă pentru o carieră de succes în viitor.

Aceste cursuri moderne vă ajută să vă perfecționați cunoștințele pe care le veți putea aplica apoi în domenii precum arhitectura, planificarea urbană, designul de iluminat, industria jocurilor video, industria auto sau în alte ramuri ale afacerilor care vor avea nevoie de talentul vostru.

Cursurile Theory of Design, Architectural Visualization și 3D AutoCAD Modeling vă îmbogăţesc cunoștințele de design şi vă consolidează cariera în acest domeniu.

Mobile development

Dispozitivele mobile devin din ce în ce mai populare, iar posibilitățile lor tot mai mari. De aceea, veți lua o decizie bună dacă veți hotărî să creați aplicații pentru sistemul de operare Android. După finalizarea cu succes a școlarizării, veți deveni expert în aplicațiile mobile ceea ce vă oferă posibilitatea să vă alegeți singuri locul de muncă.

Acest departament conține programul Android Application Development. Cursurile SQL Programming and Administration, Service Communication Application și Data Driven Android Application Development sunt doar câteva dintre cele care vă așteaptă în cadrul acestui departament.

Perioada de înscriere este în curs – asigurați-vă locul la timp

Perioada de înscriere a început deja, așa că alegeți-vă chiar astăzi programul cel mai potrivit care vă va consolida cariera. LINK Academy din Constanța vă oferă posibilitatea să dobândiți cunoștințe concrete prin exemple practice și pregătire de specialitate în lucrul cu calculatoarele.

Mulți dintre concetățenii voștri au finalizat deja școlarizarea la LINK Academy. Numărați-vă și voi printre cursanții care vor să aibă succes și înscrieți-vă la unul din programele care vă garantează cunoștințele necesare la angajare. Analizați tabelul cu locurile libere și nu mai amânați înscrierea, deoarece locurile sunt limitate:

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici.

În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. Aveţi la dispoziţie două modalităţi de studiu pe care le puteţi alege: tradiţional, prin prezenţa fizică în sala de clasă, şi online prin platforma Distance Learning. Ambele metode de şcolarizare respectă standardele de calitate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.*
preţ integral 12 rate 17 rate
şcolarizare online 1699 2500 146 113
mod tradiţional de şcolarizare 1749 2500 150 116

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cursuri de IT în Constanța  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»