Online Sales & E-Business Development: Lansați-vă propria afacere online

Online Sales & E-business Development
Tip de studiu:
Online
Durata cursului:
2 semestre
Ore de studiu:
361
Diplome și Certificări:
ICM Diploma in Business Management and Administration
ICM Diploma in Sales and Sales Management
LINK Academy Certified Online Sales & E-business Development Manager
LINK English
LINK German
ÎNSCRIEȚI-VĂ

În prezent, tuturor le este clar că trăim în era cumpărăturilor online. Multe activități distractive, din cauza cărora trebuia să ieșim înainte din casă, acum sunt disponibile online. De exemplu, ca să vedem cel mai nou film, nu mai trebuie să mergem la cinema, ci este suficient să pornim calculatorul și să accesăm una dintre platformele de streaming, precum Netflix și HBO GO. De asemenea, muzica preferată nu o mai ascultăm pe discurile de vinil care adună praf și ocupă spațiu, ci pe numeroase platforme care ne permit să ascultăm muzică online. Iar când vine vorba de cumpărarea alimentelor, a hainelor și a altor lucruri necesare, vă puteți umple coșul sau dulapul cu un singur clic.

Pur și simplu, achiziționarea online economisește mai mult timp, și nu este de mirare că în jur de 2,14 miliarde de oameni cumpără online. Acest număr înseamnă un singur lucru: indivizii și companiile care își oferă serviciile și produsele online, obțin un profit incredibil cu minim de investiție.

Unele dintre cele mai mari companii globale, precum Google, Alibaba, Amazon și eBay, și-au construit imperii solide exclusiv prin comerțul online. Dacă și voi vreți să aveți succes, atunci uitați-vă la cei mai buni. În loc de un local scump, puteți avea atâtea localuri câți clienți avenți, cu minim de investiție. Aveți nevoie doar de un site web bun și o strategie de marketing și ușile consumatorilor din întreaga lume vor fi mereu deschise.

E-business vă aduce libertate

Cercetările au confirmat că angajații din sectorul digital sunt și de câteva ori mai mulțumiți față de alții. Ce credeți, de ce? Câștig mare, numeroase privilegii, libertate în muncă, respect și sentimentul că fac parte din revoluția tehnologică sunt doar câteva dintre motivele satisfacției lor.

Pe lângă asta, nu sunt sclavii jobului lor, ci acesta se adaptează după dorințele și nevoile lor. În loc de birouri înfundate și orar de muncă plictisitor de la 9:00 la 17:00, ei aleg singuri unde și când vor lucra. Simplu: lumea este locul lor de joacă. Dacă este vorba de birouri moderne cu spații speciale pentru relaxare, hub-uri dinamice, cafeaua preferată sau plajă, depinde doar de dispoziția și dedicarea lor. De asemenea, își îndeplinesc obligațiile atunci când le convine și nimeni nu le atrage atenția că au luat o pauză mai lungă sau mai scurtă.

Cine va avea cele mai mari beneficii de la programul Online Sales & E-Business Development?

Dacă vă vedeți ca pe o persoană care trebuie să-și desfășoare activitatea care o împlinește și o face fericită, dacă vreți să vedeți cum munca voastră schimbă viața oamenilor în bine, atunci programul Online Sales & E-Business Development vă oferă toate cunoștințele și abilitățile necesare de a și reuși asta. În doar 12 luni, puteți deveni mult mai fericiți și mai mulțumiți de cariera voastră. Dacă vă vedeți într-o afacere digitală, vă interesează inovațiile tehnologice și vă atrage marketingul în vânzarea online, acest program este alegerea perfectă pentru voi.

La programul Online Sales & E-Business Development vă veți stabili o bază puternică pentru viitoarea voastră carieră și afacere digitală dacă:

 • sunteți începător absolut;
 • aveți cunoștințe pe care vreți să le îmbunătățiți și perfecționați;
 • aveți nevoie să vă schimbați jobul de care ați obosit și să începeți o carieră nouă și interesantă;
 • dețineți o afacere pe care vreți să o treceți în sfera digitală.

Asimilați cunoștințele și abilitățile necesare pentru afacerea din secolul XXI

Programul Online Sales & E-Business Development vă va aduce cunoștințe și abilități cu care veți putea:

 • să le oferiți cumpărătorilor exact ceea ce le trebuie, creând și aplicând cu succes campanii de marketing care asigură cel mai mare profit prin concentrarea pe un anumit grup țintă;
 • să folosiți cu înțelepciune fiecare oportunitate de afaceri care vi se ivește, să o găsiți în locurile în care alții nu caută sau să o creați singuri;
 • cu ajutorul mijloacelor minime și datorită unei strategii inteligente, creați, începeți și puneți pe picioare solide propria afacere online foarte profitabilă;
 • să dezvoltați un magazin online atractiv care va oferi servicii și produse pe piețele locale și globale în funcție de dorințele și nevoile voastre;
 • să profitați simplu și la timp de fiecare șansă de afaceri cu un minim de investiții;
 • să cercetați și să vă găsiți propria nișă de piață, să încheiați parteneriate naționale și internaționale și să lansați proiecte noi care vor urmări sau chiar vor seta cele noi trenduri de piață;
 • să fiți în orice moment cu un pas înainte concurenței.

Șanse bogate pentru dezvoltarea și progresul vostru nelimitat

După școlarizarea în cadrul programului Online Sales & E-Business Development, veți avea oportunități de a lucra pe unele dintre cele mai atractive poziții din sectorul digital. Acestea sunt doar câteva dintre ele:

 • E-Business Development Manager;
 • Online Sales Strategist;
 • Portal Product Manager;
 • Consumer Acquisition Manager;
 • Online Revenue Manager;
 • Online Sales Manager/Analyst.

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la Online Sales & E-Business Development Program.

Planul și programa de bază a școlarizării Online Sales & E-Business Development

No.CoursesClasses
45. Fundamentals 6
46. SEO Google 6
No.CoursesClasses
53. Introduction 6
No.CoursesClasses
64. Management Basics 6
No.CoursesClasses
67. Sales Management 3
No.CoursesClasses
68. Branding 6
No.CoursesClasses
69. English Language 1* online
70. FCE/BEC Vantage** online
No.CoursesClasses
71. German Language 1 online
72. German Language 2* online
No.CoursesClasses
73. Online PR - Basics 6
No.CoursesClasses
74. Starting and Growing Internet Business 6
No.CoursesClasses
75. MS Project 6
76. Project Management Basics 6
No.CoursesClasses
80. Data Visualization 3
81. Structure & Analysis 3
82. Contextual Reporting 3
No.CoursesClasses
83. Excel Basics 12
84. Excel Advanced 12

* Cursanții aleg care limbă vor să studieze și pe baza aceasta frecventează unul din cele două cursuri.
** Cursurile de pregătire pentru examenul FCE sau BEC Vantage pot fi frecventate doar de cursanții care au finalizat English Upper Intermediate Level.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

Online Sales & E-business Development: Personal Development ProgramÎn cadrul școlarizării la programul Online Sales & E-business Development Manager primiți gratuit și pachetul unic de abilități profesionale - Personal Development Program, care vă va asigura progresul în carieră și vă va deosebi ca lider printre experții în munca voastră. Vezi detalii despre acest program educațional și planul de desfășurare.
 

Profesori dedicați cu experiență bogată

În ultimele două decenii, afacerea digitală a fost caracterizată de o dezvoltare dinamică, numeroase schimbări și inovații. De aceea, oricine se consideră expert în acest domeniu, trebuie să aibă cele mai actuale cunoștințe, care pot fi aplicate imediat. Simplu, experții online trebuie să fie întotdeauna la curent cu ultimele trenduri din afacerea digitală și să le aplice cu succes în practică. În același timp, aceștia sunt și persoanele de la care se învață cel mai bine.

Exact ei sunt profesorii LINK Academy. Este vorba despre oameni de succes care și-au construit numele prin vânzare zilnică, realizarea campaniilor de marketing de succes și afacere online recognoscibilă. Pe lângă asta, ei au și o experiență didactică și pedagogică bogată. Aceasta este cea mai solidă garanție că veți aplica imediat în practică cunoștințele pe care le veți asimila în cadrul acestui program și veți obține rezultate admirabile.

Certificate ca și confirmare a cunoștințelor voastre și cea mai bună recomandare pentru joburi bine plătite

Cunoștințele și abilitățile dobândite prin școlarizarea în cadrul programului Online Sales & E-Business Development vor fi confirmate de diplome și certificate internaționale de prestigiu:

 • ICM Diploma in Business Management and Administration;
 • ICM Diploma in Sales and Sales Management.

Pe lângă asta, aveți posibilitatea de a obține și două certificate LINK Academy:

 • Certificatul care atestă frecventarea programului Online Sales & E-Business Development;
 • Certificatul LINK Academy Certified Online Sales & E-Business Development.

Sunteți interesați de program, dar obligațiile nu vă permit să veniți la cursuri? Învățați de acasă!

Unul dintre motivele pentru care oamenii aleg tot mai des să-și facă cumpărăturile online, este că numeroase obligații nu le permit să piardă timp cu venirea la cursuri și frecventarea regulată a instituției în care se școlarizează. Simplu, multe persoane, la fel ca voi, au potențial, dar au nevoie de mai multă flexibilitate, respectiv de o școlarizare care se adaptează după nevoile lor. Tocmai de aceea LINK Academy a dezvoltat un sistem unic de studiu la distanță.

Când deja învățați despre vânzarea serviciilor și a produselor online, este momentul să aveți posibilitatea de a vă școlariza astfel.

În calitate de cursant online, veți avea la dispoziție platforma DL inovativă pentru studiu online, prin care puteți dobândi cunoștințe prin internet, din orice loc de pe glob și în orice moment vă convine. Complet flexibil și adaptat nevoilor voastre. Datorită acestei platforme, vă veți putea atinge maximul chiar dacă sunteți angajat sau din alte motive nu aveți posibilitatea de a veni la cursuri. Simplu, veți avea șansa de a învăța când vă convine, din orice loc.

Cariera voastră de succes începe aici!

După școlarizarea în cadrul programului Online Sales & E-Business Development vi se vor deschide numeroase oportunități de afaceri și posibilități profesionale. Veți avea posibilitatea de a taxa bine cunoștințele dobândite, fie în cele mai de succes companii din țară și din străinătate, fie ca om de afaceri online individual.

Dacă vă înscrieți imediat, anul următor, în această perioadă, veți deține un instrument puternic care vă va aduce câștig toată viață și vă va permite o carieră de succes.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te