Alegeţi cele mai bune cursuri IT din Cluj

Vreţi să vă schimbaţi cariera? Asimilaţi cunoştinţele şi competenţele pentru unele dintre cele mai bine plătite joburi din zilele noastre

Şcolarizaţi-vă la LINK Academy şi obţineţi ocazia de a susţine examenul pentru certificate recunoscute pe plan internaţional, studiind online, din Cluj

Dacă simţiţi că este momentul să faceţi o schimbare în cariera voastră, doriţi să o îmbunătăţiţi şi să faceţi un pas înainte, cursurile IT din Cluj sunt cea mai bună soluţie pentru voi. Puteţi să învăţaţi când vreţi şi, ceea ce este şi mai important, de unde vă convine. Dacă nu vreţi să petreceţi timp în sălile de clasă, datorită sistemului de studiu online LINK Academy, puteţi urmări cursurile de acasă sau plimbându-vă prin Piața Unirii sau Gradina Botanică sau din orice colţ al lumii. Tot ce vă trebuie sunt un calculator şi conexiune la internet, iar şcolarizarea la LINK Academy poate să înceapă.

Cursurile online sunt aranjate după principiile celor mai mari universităţi din lume

Sistemul de studiu online este organizat după principiile a cinci universităţi de top pe plan mondial. Profitaţi de ocazia ca, studiind din Cluj, să obţineţi titlurile Microsoft, Adobe, Oracle, Cambridge sau să obțineți unul dintre certificatele recunoscute pe plan internaţional precum ZEND PHP, AutoCAD etc.

Datorită celei mai moderne platforme Distance Learning pentru studiu online, vă puteți organiza singuri ritmul de învăţare. Cursurile vă sunt disponibile online – fie prin transmisiune live, fie dacă doriţi să le vizionaţi mai târziu. Cursurile sunt organizate astfel încât şi voi să puteți participa activ la prelegeri. Puteţi solicita profesorilor să vă explice toate nelămuririle pe care le aveţi, iar răspunsul va veni în cel mai scurt timp. Cursurile le puteţi vedea de mai multe ori, ceea ce vă ajută să asimilați mai bine cunoștințele. Pe platforma DL aveți la dispoziție un conţinut multimedia care este legat de prelegeri, diferite teste, un rezumat al prelegerilor, tot ce vă trebuie pentru o asimilare cât mai bună a materiei.

Dacă încă sunteţi adeptul şcolarizării tradiţionale, sunteți binevenit în sălile de clasă cu echipament modern LINK Academy de pe strada Academiei, nr. 28-30, et. 6, sector 1, Bucureşti. În sălile de clasă veţi găsi toate cele necesare pentru a învăţa, iar dacă doriţi să aflaţi mai multe despre locație, accesaţi această pagină.

Absolviți cursurile IT în Cluj şi deveniţi expert recunoscut pe plan internaţional

În prezent, programatorii nu trebuie să-şi facă griji pentru un job. Dimpotrivă, aceștia au în general posibilitatea de a alege unde vor să lucreze, dar câştigă foarte bine şi ca freelanceri. Cursul Programare PHP în Cluj vă va pregăti pentru această profesie foarte căutată. Veţi învăţa să creaţi coduri în limbajul de programare PHP, care este foarte popular, deoarece, în primul rând, este simplu de utilizat şi pe baza sa sunt făcute mai multe sute de milioane de site-uri.

Puteţi frecventa în Cluj un alt curs de programare foarte popular în lumea IT. Este vorba despre cursul de Programare Java, care este foarte căutat deoarece aduce venituri mari celor care ştiu să-l folosească la nivel profesionist. Programarea Java este una dintre cele mai răspândite în ziua de azi, în special având în vedere aplicarea sa tot mai mare în realizarea aplicaţiilor pentru dispozitivele mobile prin sistemul de operare Android.

Dacă vă place să navigaţi pe web şi sunteţi fascinat de site-uri bune, atunci cursul de design web în Cluj este alegerea potrivită pentru voi. Veţi învăţa să creaţi prezentări web interesante şi dinamice. Veţi putea să formatați text, culori şi imagini de fundal, să utilizați modelul de cadru, să aranjați elementele pe pagină şi toate aspectele importante ale unui site atractiv. Scopul programului este de a vă pregăti să faceţi site-uri atractive, să le publicaţi şi să le întreţineţi singur.

Obţineţi titlul de expert IT, alegeţi una dintre secțiile de specializare clasificate în şase departamente

Cursurile la LINK Academy sunt clasificate în şase departamente, care sunt împărţite în total în 30 de secții de specializare. Alegeţi între Programare, Administrare, Design şi multimedia, Design 3DIT business şi Mobile development.

Programare

Departamentul Programare este împărţit în şase secții de specializare, iar voi alegeţi dacă vreţi să învăţaţi programare în PHP şi limbajul de programare Java, web, Microsoft sau inginerie software. Dobândiţi cunoştinţele şi competenţele necesare pentru a vă ocupa de acest job profitabil.

Cursurile HTML şi CSS şi Wordpress sunt doar unele din multele cursuri interesante care vă aşteaptă la departamentul de programare.

Administrare

Administratorii de reţea şi de sisteme IT sunt foarte căutaţi pe piaţă. Persoanele cu cunoştinţe din acest domeniu îşi găsesc uşor un job cu un venit foarte bun. Acest departament este împărţit în două secții de specializare: Administrare Microsoft şi Administrarea rețelelor de calculatoare. Indiferent de programul ales, nu veţi da greş.

La acest departament, printre altele, vă veţi întâlni şi cu cursurile MySQL şi Linux, care vă vor ajuta să dobândiţi în întregime competenţe de administrator în sistemul de operare Linux.

Design şi multimedia

Utilizaţi-vă creativitatea pentru un venit mai mare. Alegeţi una dintre cele patru secții de specializare de la acest departament: design web, print şi design grafic, new media design sau video şi sound production şi dobândiţi cunoştinţe practice şi deveniţi expert în acest serviciu.

Cursurile de Design grafic şi Photoshop sunt doar unele dintre cursurile cu care vă veţi întâlni la acest departament, care vă vor ajuta să deveniţi un artist multimedia.

Design 3D şi CAD

Dacă vă place să desenaţi şi vreţi să vă transformaţi talentul într-o ocupaţie profitabilă, una dintre secțiile de specializare de la acest departament ar fi cea mai bună alegere. În funcţie de ce alegeţi, veţi învăţa proiectarea 2D şi 3D. Veţi învăţa cum să proiectaţi, să desenaţi, să modelaţi şi să vizualizaţi forme în spaţiu, să le daţi o a treia dimensiune şi să le puneţi într-un spaţiu virtual. La finalul programului veți avea posibilitatea de a susţine examenul pentru prestigiosul certificat AutoCAD.

Cursurile CAD şi Indesign sunt doar două din multele cursuri care vă aşteaptă la acest departament.

IT business

În urma şcolarizării la acest departament veţi învăţa să conduceţi sectorul IT şi să organizaţi dezvoltarea proiectelor software. Veţi învăţa totul şi despre principiile pe baza cărora funcţionează marketingul digital, de ce este importantă optimizarea SEO şi multe altele la nouă secții de specializare diferite, în câte este împărţit acest departament. Veţi dobândi cunoştinţe complete despre cum funcţionează o afacere pe internet.

Cursurile SEO şi Internet marketing sunt doar câteva cursuri cu care vă veţi întâlni la acest departament, care vă ajută să învăţaţi toate tainele unei afaceri pe internet.

Mobile Development

La acest departament aveţi şansa de a învăţa limbaje de programare şi instrumente care sunt proiectate special pentru sistemul de operare Android, pe baza cărora sunt create practic toate dispozitivele mobile precum telefoanele inteligente şi tabletele. Indiferent că vreţi să lucraţi ca freelancer sau să fiţi angajat într-o companie, cu competenţele şi cunoştinţele din acest domeniu veţi putea alege unde să lucraţi.

Cursurile Android şi Android Animation and Game Development sunt doar unele din cursurile din cadrul acestui departament care vă vor arăta cum se creează aplicaţiile pentru platforma Android.

Cum să deveniţi cursant LINK Academy din Cluj?

Dacă aţi decis să fiţi unul din mulţii cursanţi din Cluj care şi-au îmbunătăţit cariera datorită absolvirii LINK Academy, tot ce trebuie să faceţi este să completaţi cererea de înscriere de pe acest link, dar ne puteţi suna şi la numerele de telefon +40 (314) 326 162 sau +40 (356) 408 877, de luni până vineri, între orele 09:00 - 20:00. După înregistrarea cu succes, în urma discuţiei cu reprezentantul pentru înscrieri vă veţi familiariza în detaliu cu şcolarizarea. Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile la departamentul dorit şi luaţi decizia care poate fi o piatră de hotar în cariera voastră.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici.

În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. Aveţi la dispoziţie două modalităţi de studiu pe care le puteţi alege: tradiţional, prin prezenţa fizică în sala de clasă, şi online prin platforma Distance Learning. Ambele metode de şcolarizare respectă standardele de calitate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Puteți economisi până la 750 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.7.2024.*
preţ integral 12 rate 15 rate
şcolarizare online 1749 2500 154 136
mod tradiţional de şcolarizare 1849 2500 162 143

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

cursuri IT din Cluj  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»