Cursuri de IT în Timişoara

Faceţi primul pas către o carieră de succes sau perfecționați-vă cunoştinţele existente urmând şcolarizarea la LINK Academy.

Obţineţi competenţe profitabile şi certificatele care vă vor ajuta să găsiţi un loc de muncă foarte bine plătit. Înscrieţi-vă la LINK Academy în Timişoara şi deveniţi un expert IT recunoscut pe plan global.

O veste minunată este că nu trebuie să vă deplasați la cursuri – tot ce este legat de şcolarizare vă este disponibil prin internet, oriunde aţi locui în Timişoara. Această posibilitate vă este oferită de către LINK Academy şi sistemul de studiu la distanţă. Datorită tehnologiilor moderne, puteţi fi prezenţi la cursuri de acasă sau din Piaţa Libertăţii sau cafeneaua Starbucks din centrul oraşului.

Alegeţi unul dintre programele de la LINK academy care vă oferă posibilitatea ca după şcolarizare să obţineţi titluri de expert Adobe, Microsoft şi Cambridge, precum şi certificate de prestigiu recunoscute pe plan mondial – Cisco, Autodesk, Oracle, ZEND PHP, MMAD sau CompTIA.

LINK Academy din Timişoara are cele mai bune programe IT pentru voi

Datorită LINK Academy şi a platformei ei de e-Learning, toate lecţiile, materialele, testele şi înregistrările prelegerilor live sunt disponibile 24 de ore zilnic. Astfel, vă puteţi organiza timpul şi să urmăriţi prelegerile când vă convine cel mai mult. Dacă întâmpinaţi greutăţi în asimilarea materiei, nu ezitaţi să contactaţi profesorii, care vă vor ajuta.

Alegeţi programul care corespunde cel mai mult afinităţilor voastre şi pregătiţi-vă pentru un training intensiv de asimilare a cunoştinţelor noi. 

Alegeţi cursul IT în Timişoara, orientaţi-vă carieră în direcţia potrivită

Unul dintre cele mai căutate cursuri de IT din Timişoara este Java deoarece, în primul rând, oferă un spectru larg de cunoştinţe căutate pentru multe poziţii. Experţii din acest domeniu sunt foarte apreciaţi, lucru de care vă veţi convinge şi voi după ce absolviţi LINK Academy.

În caz că sunteţi interesaţi mai mult de crearea paginilor web sau a aplicaţiilor dinamice, cursul de programare PHP din Timişoara vă va ajuta să vă familiarizaţi mai bine cu aceste joburi în IT. Comparativ cu altele, avantajul acestui limbaj este simplitatea şi, prin urmare, o aplicare mare în numeroase situaţii.

Persoanele cărora le place combinaţia dintre artă şi noile tehnologii se pot înscrie la Timişoara la cursul de design web şi să aibă o carieră de invidiat de dezvoltator web în România şi în lume. Designul web are un limbaj universal, care va fi înţeles de toţi, şi anume – expertiza.

Alegeţi unul din cele şase domenii de la LINK Academy şi asiguraţi-vă un venit bun

LINK Academy oferă o gamă largă de programe IT moderne, iar voi trebuie să-l alegeţi pe cel care vă convine cel mai mult. Sunt în total 19 specializări împărţite în 6 departamente, aşadar, nu există dubii că veţi face o alegere bună.

Aveţi la dispoziţie: Programare, Administrarea reţelelor, Design & Multimedia, IT business, Design 3D şi CAD, Mobile development.

Programare

Vă veți număra printre cei mai căutaţi experţi în IT dacă vă obţineți cunoştinţele şi certificatele la LINK Academy din Timişoara. Abilitățile practice dobândite în cadrul acestui departament vă deschid uşa industriei IT, unde programatorii de top sunt întotdeauna la mare căutare.

Lecţiile de calitate susținute de profesori cu experienţă vă vor învăţa multe despre limbajele de programare, utilizarea diferitelor instrumente şi dezvoltarea algoritmilor. Acest departament este alcătuit din şase programe: programare PHP, programare Java, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Software Development.

Dacă alegeţi programarea Java, vă aşteaptă numeroase cursuri, precum Web Programming sau SQL care vă vor ajuta să înţelegeţi mai bine acest domeniu interesant. 

Administrarea

Funcţionarea sigură şi corectă a reţelei în sectorul IT este foarte importantă pentru fiecare companie. De aceea, pe poziţia de administrator sunt angajați experţii care cunosc fiecare parte din sistem. Alegând acest departament din cadrul LINK Academy din Timişoara şi voi puteţi deveni experți în administrarea de reţea.

Design şi Multimedia

Acest departament vă oferă posibilitatea să deveniți experți în design şi mass-media modernă. Multe joburi de azi asociază în mod creativ conţinutul multimedia şi designul modern. Dacă asimilaţi cu succes programul ales, vi se va deschide uşa către multe joburi în care este apreciată creativitatea. Aveţi la dispoziţie programele Web Design, Print & Graphic Design, Video & Sound Production, dar şi New Media Design.

Dacă alegeţi programul New Media Design, prin intermediul unor cursuri ca Video Media Environment şi Adobe Acrobat, vă veţi familiariza mai bine cu arta multimedia, dar şi cu producţia TV, radio şi internet.

IT business

Programul acestui departament se bazează pe dobândirea cunoştinţelor din e-business, marketing şi afaceri. În urma şcolarizării la LINK Academy din Timişoara veţi afla cum să gestionaţi sectorul IT şi cum să rezolvaţi numeroase provocări care necesită abilităţi de lider. Asimilând cunoştinţe din acest domeniu, veţi deveni un manager capabil să organizeze toate fluxurile de lucru dintr-o companie IT.

Dacă alegeţi programul IT Management, cursuri ca Financial Management, SEO sau IT Project Management vă vor ajuta să fiți pregătiţi pentru toate provocările care apar într-o afacere modernă.

Design 3D şi CAD

Îmbinați frumosul şi utilul, adică talentul la desen și cunoştinţele din domeniul designului pe calculator. Învăţaţi totul despre programul design 3D şi AutoCAD şi îmbunătăţiţi-vă cariera lucrând la proiecte de prestigiu din România şi din întreaga lume.

Aceste cursuri moderne vă oferă posibilitatea să aplicaţi cunoştinţele dobândite în arhitectură, planificarea spaţiului, industria de automobile, industria jocurilor video, designul de iluminat şi în multe alte domenii.

Dacă aţi ales programul Computer Aided Design (CAD), veţi urma cursuri precum 3D AutoCAD Modeling, 3ds Max Visualisation şi Architectural Visualization, care vă vor ajuta să învăţaţi mai multe despre proiectarea cu ajutorul calculatorului.

Dezvoltarea aplicaţiilor mobile

Dispozitivele mobile se dezvoltă rapid, la fel şi software-ul, în paralel cu progresul tehnologic. Din acest motiv, cererea de programatori de calitate specializați în aplicaţii mobile este în continuă creștere. Pregătiți-vă din timp şi poziţionaţi-vă pe o piaţă în continuă dezvoltare. La acest departament avem programul Android. Deveniţi parte din această industrie de succes.

Dacă alegeţi programul Android Development, veţi învăţa mai multe despre programare la cursurile Advanced Android Application Development şi Object Oriented Programming – Java.

Perioada de înscriere este în curs – asiguraţi-vă locul la timp

Perioada de înscriere este în curs, alegeţi cel mai bun program pentru voi şi faceţi primul pas către o carieră de succes. LINK Academy din Timişoara vă va oferi posibilitatea de dobândire a cunoştinţelor prin practică şi pregătirea de specialitate pentru lucru pe calculator.

Mulţi cursanţi din Timişoara şi-au terminat deja şcolarizarea la LINK Academy. Deveniţi şi voi unul dintre cursanţii de succes şi înscrieţi-vă la unul dintre programele care vă vor asigura un job foarte bine plătit. Analizați tabelul cu locurile libere, grăbiţi-vă cu înscrierea pentru că locurile sunt limitate:

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Sesiunea de înscrieri este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici.

În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. Aveţi la dispoziţie două modalităţi de studiu pe care le puteţi alege: tradiţional, prin prezenţa fizică în sala de clasă, şi online prin platforma Distance Learning. Ambele metode de şcolarizare respectă standardele de calitate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Puteți economisi până la 740 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.4.2021.*
preţ integral 12 rate 18 rate
şcolarizare online 1259 2000 117 86
mod tradiţional de şcolarizare 1394 2000 129 96

*Prețul afișat se aplică pentru cei înscrişi și care efectuează plata integral. În acest caz, prețul inițal este redus suplimentar. Toate preţurile sunt în euro.

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

În preţul şcolarizării în cadrul LINK Academy este inclus:

  • fondul complet de ore conform programei anuale,
  • accesul complet la profesori pentru consultaţii după orarul prestabilit,
  • cu privire la examenele pentru obţinerea titlurilor de specialitate şi a certificatelor - în funcţie de departament - obţinerea Cambridge International Certificate, obţinerea titlurilor Adobe Certified Associate/Professional, Adobe Certified Expert, Microsoft Certified Solutions Developer, Microsoft Certified Solutions Associate, Microsoft Certified Solutions Expert, Microsoft Certified Technology Specialist, a titlurilor şi a certificatelor Zend şi CompTIA,
  • folosirea nelimitată a bibliotecii LINK Academy,
  • prezenţa la seminare în afara cursurilor din cadrul LINKgroup,
  • certificatul LINK Academy pentru absolvirea şcolii,
  • eliberarea certificatului LINK pentru limba engleză în condiţii favorabile,
  • un set complet de materiale cu teste şi exerciţii,
  • utilizarea nelimitată a Internetului, a scanner-ului, a imprimantei şi a calculatorului din cadrul LINK Academy, după programul stabilit al participanţilor,
  • dezvoltarea unui CV profesional care să vă ajute în găsirea unui loc de muncă sau la obţinerea unei poziţii mai bune după absolvire.

Înregistrarea pentru generaţia 2021/22. se face aici

Cursuri de IT în Timişoara  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»