Cursuri de IT în Timişoara

Faceţi primul pas către o carieră de succes sau perfecționați-vă cunoştinţele existente urmând şcolarizarea la LINK Academy.

Obţineţi competenţe profitabile şi certificatele care vă vor ajuta să găsiţi un loc de muncă foarte bine plătit. Înscrieţi-vă la LINK Academy în Timişoara şi deveniţi un expert IT recunoscut pe plan global.

O veste minunată este că nu trebuie să vă deplasați la cursuri – tot ce este legat de şcolarizare vă este disponibil prin internet, oriunde aţi locui în Timişoara. Această posibilitate vă este oferită de către LINK Academy şi sistemul de studiu la distanţă. Datorită tehnologiilor moderne, puteţi fi prezenţi la cursuri de acasă sau din Piaţa Libertăţii sau cafeneaua Starbucks din centrul oraşului.

Alegeţi unul dintre programele de la LINK academy care vă oferă posibilitatea ca după şcolarizare să obţineţi titluri de expert Adobe, Microsoft şi Cambridge, precum şi certificate de prestigiu recunoscute pe plan mondial – Cisco, Autodesk, Oracle, ZEND PHP, MMAD sau CompTIA.

LINK Academy din Timişoara are cele mai bune programe IT pentru voi

Datorită LINK Academy şi a platformei ei de e-Learning, toate lecţiile, materialele, testele şi înregistrările prelegerilor live sunt disponibile 24 de ore zilnic. Astfel, vă puteţi organiza timpul şi să urmăriţi prelegerile când vă convine cel mai mult. Dacă întâmpinaţi greutăţi în asimilarea materiei, nu ezitaţi să contactaţi profesorii, care vă vor ajuta.

Alegeţi programul care corespunde cel mai mult afinităţilor voastre şi pregătiţi-vă pentru un training intensiv de asimilare a cunoştinţelor noi. 

Alegeţi cursul IT în Timişoara, orientaţi-vă carieră în direcţia potrivită

Unul dintre cele mai căutate cursuri de IT din Timişoara este Java deoarece, în primul rând, oferă un spectru larg de cunoştinţe căutate pentru multe poziţii. Experţii din acest domeniu sunt foarte apreciaţi, lucru de care vă veţi convinge şi voi după ce absolviţi LINK Academy.

În caz că sunteţi interesaţi mai mult de crearea paginilor web sau a aplicaţiilor dinamice, cursul de programare PHP din Timişoara vă va ajuta să vă familiarizaţi mai bine cu aceste joburi în IT. Comparativ cu altele, avantajul acestui limbaj este simplitatea şi, prin urmare, o aplicare mare în numeroase situaţii.

Persoanele cărora le place combinaţia dintre artă şi noile tehnologii se pot înscrie la Timişoara la cursul de design web şi să aibă o carieră de invidiat de dezvoltator web în România şi în lume. Designul web are un limbaj universal, care va fi înţeles de toţi, şi anume – expertiza.

Alegeţi unul din cele şase domenii de la LINK Academy şi asiguraţi-vă un venit bun

LINK Academy oferă o gamă largă de programe IT moderne, iar voi trebuie să-l alegeţi pe cel care vă convine cel mai mult. Sunt în total 30 specializări împărţite în 6 departamente, aşadar, nu există dubii că veţi face o alegere bună.

Aveţi la dispoziţie: Programare, Administrarea reţelelor, Design & Multimedia, IT business, Design 3D şi CAD, Mobile development.

Programare

Vă veți număra printre cei mai căutaţi experţi în IT dacă vă obţineți cunoştinţele şi certificatele la LINK Academy din Timişoara. Abilitățile practice dobândite în cadrul acestui departament vă deschid uşa industriei IT, unde programatorii de top sunt întotdeauna la mare căutare.

Lecţiile de calitate susținute de profesori cu experienţă vă vor învăţa multe despre limbajele de programare, utilizarea diferitelor instrumente şi dezvoltarea algoritmilor. Acest departament este alcătuit din şase programe: programare PHP, programare Java, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development, Microsoft Development, Software Development.

Dacă alegeţi programarea Java, vă aşteaptă numeroase cursuri, precum Web Programming sau SQL care vă vor ajuta să înţelegeţi mai bine acest domeniu interesant. 

Administrarea

Funcţionarea sigură şi corectă a reţelei în sectorul IT este foarte importantă pentru fiecare companie. De aceea, pe poziţia de administrator sunt angajați experţii care cunosc fiecare parte din sistem. Alegând acest departament din cadrul LINK Academy din Timişoara şi voi puteţi deveni experți în administrarea de reţea.

Design şi Multimedia

Acest departament vă oferă posibilitatea să deveniți experți în design şi mass-media modernă. Multe joburi de azi asociază în mod creativ conţinutul multimedia şi designul modern. Dacă asimilaţi cu succes programul ales, vi se va deschide uşa către multe joburi în care este apreciată creativitatea. Aveţi la dispoziţie programele Web Design, Print & Graphic Design, Video & Sound Production, dar şi New Media Design.

Dacă alegeţi programul New Media Design, prin intermediul unor cursuri ca Video Media Environment şi Adobe Acrobat, vă veţi familiariza mai bine cu arta multimedia, dar şi cu producţia TV, radio şi internet.

IT business

Programul acestui departament se bazează pe dobândirea cunoştinţelor din e-business, marketing şi afaceri. În urma şcolarizării la LINK Academy din Timişoara veţi afla cum să gestionaţi sectorul IT şi cum să rezolvaţi numeroase provocări care necesită abilităţi de lider. Asimilând cunoştinţe din acest domeniu, veţi deveni un manager capabil să organizeze toate fluxurile de lucru dintr-o companie IT.

Dacă alegeţi programul IT Management, cursuri ca Financial Management, SEO sau IT Project Management vă vor ajuta să fiți pregătiţi pentru toate provocările care apar într-o afacere modernă.

Design 3D şi CAD

Îmbinați frumosul şi utilul, adică talentul la desen și cunoştinţele din domeniul designului pe calculator. Învăţaţi totul despre programul design 3D şi AutoCAD şi îmbunătăţiţi-vă cariera lucrând la proiecte de prestigiu din România şi din întreaga lume.

Aceste cursuri moderne vă oferă posibilitatea să aplicaţi cunoştinţele dobândite în arhitectură, planificarea spaţiului, industria de automobile, industria jocurilor video, designul de iluminat şi în multe alte domenii.

Dacă aţi ales programul Computer Aided Design (CAD), veţi urma cursuri precum 3D AutoCAD Modeling, 3ds Max Visualisation şi Architectural Visualization, care vă vor ajuta să învăţaţi mai multe despre proiectarea cu ajutorul calculatorului.

Dezvoltarea aplicaţiilor mobile

Dispozitivele mobile se dezvoltă rapid, la fel şi software-ul, în paralel cu progresul tehnologic. Din acest motiv, cererea de programatori de calitate specializați în aplicaţii mobile este în continuă creștere. Pregătiți-vă din timp şi poziţionaţi-vă pe o piaţă în continuă dezvoltare. La acest departament avem programul Android. Deveniţi parte din această industrie de succes.

Dacă alegeţi programul Android Development, veţi învăţa mai multe despre programare la cursurile Advanced Android Application Development şi Object Oriented Programming – Java.

Perioada de înscriere este în curs – asiguraţi-vă locul la timp

Perioada de înscriere este în curs, alegeţi cel mai bun program pentru voi şi faceţi primul pas către o carieră de succes. LINK Academy din Timişoara vă va oferi posibilitatea de dobândire a cunoştinţelor prin practică şi pregătirea de specialitate pentru lucru pe calculator.

Mulţi cursanţi din Timişoara şi-au terminat deja şcolarizarea la LINK Academy. Deveniţi şi voi unul dintre cursanţii de succes şi înscrieţi-vă la unul dintre programele care vă vor asigura un job foarte bine plătit. Analizați tabelul cu locurile libere, grăbiţi-vă cu înscrierea pentru că locurile sunt limitate:

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de vară este deschisă. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici.

În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. Aveţi la dispoziţie două modalităţi de studiu pe care le puteţi alege: tradiţional, prin prezenţa fizică în sala de clasă, şi online prin platforma Distance Learning. Ambele metode de şcolarizare respectă standardele de calitate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.6.2024.*
preţ integral 12 rate 16 rate
şcolarizare online 1699 2500 150 124
mod tradiţional de şcolarizare 1799 2500 158 131

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cursuri de IT în Timişoara  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»