Social Media, Online PR & Community Manager Program: cum să profiți de rețelele sociale ca instrument de marketing

Online PR & Community Manager
Tip de studiu:
Online
Durata cursului:
2 semestre
Ore de studiu:
372
Diplome și Certificări:
ICM Diploma in Freelance and Feature Writing
ICM Diploma in Public Relations
LINK Academy Certified Social Media, Online PR & Community Manager
LINK English
LINK German
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Un fapt cert este că comunicarea în era modernă s-a mutat în cea mai mare parte pe rețelele sociale: în prezent, 3,6 miliarde de oameni din întreaga lume folosesc aceste platforme, iar previziunile spun că până în 2025, acest număr se va ridica la un incredibil de 4,41 miliarde.

Alături de comunicare, marketingul și publicitate și-au găsit locul în lumea online. Pur și simplu, este vorba despre o piață în creștere rapidă: prin intermediul rețelelor sociale, indivizii și companiile își pot oferi serviciile și produsele unui număr foarte mare de persoane. De aceea, este tot mai mare cererea de manageri care se vor ocupa de comunicarea online.

Spre deosebire de marketingul tradițional, marketingul online este caracterizat de interacțiunea rapidă cu un număr mare de potențiali cumpărători, costuri mai mici și targetare eficientă a grupului țintă. Tocmai de aceea, companiile de toate dimensiunile și tipurile ajung cel mai des către potențiali cumpărători prin internet.

Prezența impresionantă a brandului pe rețelele sociale aduce numeroși fani, care se transformă cu ușurință în consumatori, apoi și în promotori fideli. Sarcina principală a managerilor de rețelele sociale este să construiască imaginea companiei pe care o reprezintă, să crească conștientizarea despre prezența sa online și să permită în permanență transformarea fanilor în consumatori și promotori.

La programul Social Media, Online PR & Community Manager, în doar un an de zile veți asimila cunoștințe și abilități valoroase care vă vor permite să prezentați cel mai bine propria afacere sau afacerea clientului în lumea digitală.

Acest program este alegerea potrivită pentru voi?

Dacă vă petreceți o parte din zi navigând pe Instagram sau TikTok, creați remarci pline de spirit pe Twitter, postați pe Facebook, vă descurcați bine cu hashtagurile și emoticoanele, atunci școlarizarea în cadrul programului Social Media, Online PR & Community Manager reprezintă pentru voi o adevărată satisfacție și provocare.

Rețineți: la fel ca utilizarea, așa și gestionarea rețelelor sociale este distractivă și creativă. De aceea, ajută dacă sunteți o persoană creativă. Însă, creativitatea nu este suficientă. Pe lângă asta, mai este nevoie de cunoașterea „micilor secrete ale meșteșugului”, cunoașterea celor mai noi trenduri și gestionarea instrumentelor de marketing digital, iar toate acestea le veți dobândi în doar 12 luni de școlarizare în cadrul acestui program cu certificate internaționale de prestigiu ca și dovadă a cunoștințelor voastre.

  • Doriți ca timpul petrecut pe internet să vă aducă câștiguri prin proiecte freelance sau un job permanent în companii de succes naționale și internaționale?
  • Sunteți priceput în adunarea like-urilor, postările voastre sunt distribuite, tweeturile sunt apreciate, dar vreți să vă perfecționați suplimentar cunoștințele digitale și abilitățile pentru a ajunge la un job bine plătit?
  • Aveți o afacere sau un proiect pe care vreți să-l promovați online?
  • Vreți ca tot mai multe persoane să se alăture inițiativei voastre sociale?
  • Nu vreți doar să urmăriți, să distribuiți și să dați like-uri, ci și să creați un conținut original pe care alții îl vor urmări, distribui și vor aprecia?

Dacă v-ați regăsit în măcar una dintre afirmații, tot ce trebuie să faceți este să vă perfecționați pentru o muncă de succes în sfera online, pentru a vă face populară afacerea, scopul sau compania pentru care lucrați în societatea digitală.

Ce vă așteaptă în cadrul acestui program?

Un bun marketer digital este în același timp un un artist priceput și un om de știință analitic. În munca sa, acesta combină creativitatea și inovația cu precizia și sistematizarea. La programul Social Media, Online PR & Community Manager vă veți îmbunătăți latura creativă și analitică a propriei personalități.

Cunoștințele cuprinzătoare și abilitățile aplicabile pe care le veți dobândi vă vor oferi posibilitatea să vă „loviți” în mod fiabil și fără erori grupul țintă și să comunicați într-un mod izbitor cu dorințele și nevoile lor prin posibilități bogate care vă sunt la dispoziție pe diferite rețele sociale.

Pe lângă asta, veți fi pregătiți să creați, planificați și aplicați singuri campanii online de neuitat cu care vă veți crește numărul de urmăritori, cumpărători și ambasadori ai brandului.

Simplu, cu ajutorul cunoștințelor dobândite veți lăsa o impresie oriunde veți apărea în lumea digitală.

Certificate prestigioase ca și dovadă internațională a cunoștințelor

Nimic nu spune așa multe de valoarea cunoștințelor dobândite la programul Social Media, Online PR & Community Manager decât faptul că datorită lor puteți dobândi unele dintre cele mai prestigioase certificate internaționale din domeniul marketingului digital, cu care veți obține ușor un job oriunde în lume:

  • ICM Diploma in Freelance and Feature Writing,
  • ICM Diploma in Public Relations.

De asemenea, după finalizarea cu succes a programului Social Media, Online PR & Community Manager, obțineți și două certificate apreciate:

  • Certificatul LINK Academy care atestă programul frecventat Social Media, Online PR & Community Manager,
  • Certificatul LINK Academy Certified Social Media, Online PR & Community Manager

Extra beneficiu: Învățați cel mai căutat software pentru optimizarea site-urilor

În calitate de cursant la programul Social Media, Online PR & Community Manager aveți o posibilitate specială de a lucra complet gratuit în programul licențiat SEO PowerSuite, cu ajutorul căruia veți fi pregătiți pentru lucrul în software-ul de top pentru optimizarea paginilor web.

Experiența dobândită lucrând la acest program o veți putea aplica cu ușurință în practică pentru a optimiza cât mai bine conținutul online, influențând astfel vizibilitatea brandului pe care îl promovați.

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la Social Media, Online PR & Community Manager Program.

Planul și programa de bază Social Media, Online PR & Community Manager

No.CoursesClasses
19. E-Commerce Basics 3
No.CoursesClasses
48. Fundamentals 6
49. SEO Google 6
No.CoursesClasses
58. Introduction 6
59. Programmatic / RTB 3
No.CoursesClasses
70. Project Management Basics 6
No.CoursesClasses
73. Branding 6
No.CoursesClasses
74. English Language 1* online
75. FCE/BEC Vantage** online
No.CoursesClasses
76. German Language 1 online
77. German Language 2* online
No.CoursesClasses
78. Starting and Growing Internet Business 6
No.CoursesClasses
82. Excel Basics 12
83. Excel Advanced 12

* Cursanții aleg care limbă vor să studieze și pe baza aceasta frecventează unul din cele două cursuri.
** Cursurile de pregătire pentru examenul FCE sau BEC Vantage pot fi frecventate doar de cursanții care au finalizat English Upper Intermediate Level.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

Social Media, Online PR & Community Manager: Personal Development ProgramÎn cadrul școlarizării la programul Social Media, Online PR & Community Manager primiți gratuit și pachetul unic de abilități profesionale - Personal Development Program, care vă va asigura progresul în carieră și vă va deosebi ca lider printre experții în munca voastră. Vezi detalii despre acest program educațional și planul de desfășurare.
 

Învățați de la profesioniști cu experiență

Ca să deveniți expert online, trebuie să învățați de la magicienii online care au rezultate de invidiat. Profesorii din cadrul programului Social Media, Online PR & Community Manager sunt experți dovediți în marketing digital care stau în spatele câtorva dintre cele mai accesate profiluri, pagini și conturi de pe rețelele sociale.

Profesorii voștri și-au dedicat cariera marketingului online, PR-ului și publicității, iar în combinație cu abilitățile lor pedagogice, aceasta este cea mai bună garanție că primiți cunoștințe și experiență bogată de primă mână.

Profesorii dedicați vor avea grijă să dați frâu liber creativității, să vă ascuțiți abilitățile analitice și să puteți crea o voce autentică și o imagine care va duce în topul lumii online fiecare brand de care vă ocupați. Pentru toate dilemele, gândurile și ideile voastre, ei vă stau la dispoziție.

Școlarizați-vă în clasă sau online

Cursurile sunt interactive, cu accent pe aplicarea practică a cunoștințelor și studiul pe exemple reale din practica de afaceri.

În funcție de obligațiile și afinitățile voastre, aveți la dispoziție școlarizarea tradițională și online. Dacă decideți să urmăriți cursurile online, toate obligațiile le veți îndeplini cu ajutorul platformei inovatoare Distance Learning pe care o puteți accesa din orice loc, oricând, de pe calculator, laptop, telefon mobil sau tabletă.

Indiferent ce formă de școlarizare alegeți, un lucru este sigur: primiți cunoștințe de cea mai bună calitate, pe care le veți putea aplica imediat în practică.

Este timpul să începeți să câștigați pe rețelele sociale

Acum le puteți dovedi tuturor că timpul petrecut pe rețelele sociale nu este unul pierdut. Ca să faceți asta, aveți nevoie de doar 12 luni. Finalizați programul Social Media, Online PR & Community Manager și taxați bine dragostea față de rețelele sociale.

Toate companiile mari știu că fără o prezentare reușită pe rețelele sociale nu există nici succes mare. De aceea, ele sunt încă în căutare de experți cum și voi puteți deveni într-un an de zile.

Dacă exact voi veți fi acel expert, depinde doar de voi: tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți astăzi pentru dobândirea cunoștințelor și abilităților care vă vor asigura un job bine plătit unde veți face ceea ce vă place.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te