E-commerce Manager & Entrepreneur: Deveniți un antreprenor de succes pe internet

E-commerce Manager & Entrepreneur
Tip de studiu:
Online
Durata cursului:
2 semestre
Ore de studiu:
369
Diplome și Certificări:
ICM Diploma in Business Management and Administration
ICM Diploma in Sales and Sales Management
ICM Diploma in Entrepreneurship Development and Enterprise
LINK Academy Certified E-commerce Manager & Entrepreneur
LINK English
LINK German
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Înființați-vă propria afacere online în doar 12 luni și transformați-vă ideile într-un câștig foarte bun!

În prezent, afacerile se desfășoară complet diferit față de acum 100 de ani. Nu ne credeți? Haideți cu noi într-o scurtă și distractivă plimbare de-a lungul istoriei. Este începutul secolului XX și ne aflăm pe o stradă foarte cunoscută din oraș. În jurul nostru vedem o expoziție de pălării elegante pentru domni și doamne, îmbrăcăminte și accesorii la modă. Să ne întoarcem acum în prezent, al doilea deceniu din secolul XXI, pe calculatorul nostru am vizitat magazinul online al unui designer local. Hainele pe care le vând comercianții în piață, precum și cele pe care le vinde designerul local, au un lucru comun: sunt create în conformitate cu spiritul vremurilor și după nevoile propriilor clienți. Însă, există și o diferență importantă. Comercianții și designerul local își desfășoară afacerea în mod diferit. Primul atrage clienții prin locația fizică a magazinului și cu o expunere colorată. Al doilea le este recomandat clienților datorită poziționării site-ului în motoarele de căutare și atractivitatea designului.

Putem descoperi un adevăr interesant din această scurtă istorie a afacerii?

În secolul XXI, o afacere care nu este prezentă în lumea digitală, aproape că nu are șanse de succes. De fapt, pentru majoritatea afacerilor, locația fizică sub formă de magazin nu mai este necesară în prezent. Este nevoie doar de prezență vizibilă pe internet. Pentru toți cei care sunt atrași de antreprenoriat, aceasta este o știre minunată: cu minim de investiții se pot obține câștiguri excepționale. Simplu, trăim în vremurile de aur ale comerțului online.

Achiziționarea se face tot mai mult de pe calculator și telefoane inteligente. În lumea online, vânzarea are parte de un bun neobservat, iar în regiunea noastră încă este considerată o piață tânără cu posibilități bogate care așteaptă să fie cucerită de oameni curajoși.

Cum să faceți asta?

Școlarizarea pe termen scurt, dar consistentă în cadrul programului E-commerce Manager & Entrepreneur, vă va oferi posibilitatea ca datorită cunoștințelor practice și a abilităților rentabile dobândite, să deveniți unul din fondatorii trendului în creștere rapidă, care se va impune în mod suveran în viitor față de modul clasic de achiziție.

Este pentru voi programul E-commerce Manager & Entrepreneur?

Programul E-commerce Manager & Entrepreneur este alegerea potrivită pentru voi dacă sunteți:

 • un antreprenor cu experiență care își propune să își crească profitul, să-și extindă afacerea pe alte piețe sau să o redirecționeze complet spre comerțul online;
 • un începător absolut în domeniul afacerilor care abia își dezvoltă propriile idei de afaceri, dar care are ambiție și hotărârea de a deveni un antreprenor digital de succes;
 • deținătorul unei companii startup care are o idee excelentă pe care trebuie să o realizeze fără investiții prea mari;
 • un angajat permanent, dar care dorește să aibă un venit suplimentar din altă parte pe termen lung.

În cadrul programului E-commerce Manager & Entrepreneur sunt prezentate cele mai diferite forme de e-business, motiv pentru care acesta este punctul de plecare perfect pentru oricine se ocupă cu afaceri online sau care abia își încep aventura în acest domeniu. Asta înseamnă că indiferent de dimensiunea companiei voastre și de domeniul de afaceri, dar și indiferent de produsele și serviciile oferite, afacerea online vă va oferi posibilitatea nu doar de a vă atinge propriile obiective de afaceri, ci și să le depășiți, iar școlarizarea în cadrul acestui program vă va asigura cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși.

Ce cunoștințe și abilități veți asimila?

Magazinele online aduc un mare beneficiu pentru cumpărători: acestea le permit ca din confortul casei să cumpere tot ce doresc. Ușurința în găsirea produsului perfect, viteza de livrare, transparența excepțională și citirea experiențelor altor cumpărători sunt motivul pentru care acest mod de achiziție este perceput de tot mai multe persoane ca fiind cel mai confortabil și cel mai eficient. De aceea, tot mai mulți cumpărători fac achiziții exclusiv în acest mod.

Cercetările anticipează că în 2022 vânzările online vor ajunge la 5,4 trilioane de dolari americani. Datorită programului E-commerce Manager & Entrepreneur, o parte din acești bani pot ajunge foarte repede și în contul vostru.

Pentru a realiza acest lucru, trebuie să le oferiți cumpărătorilor exact ceea ce le trebuie, ceea ce nu a făcut nimeni înainte de voi. Nu vă faceți griji, nu trebuie să fiți un geniu ca să faceți asta. Este suficient doar să învățați:

 • Cum să transformați ideea în acțiune;
 • Cum să faceți analiza pieței și să vă găsiți propria nișă de piață;
 • Care platformă este cea mai bună pentru nevoile voastre și ale locului de muncă;
 • Cum să formați prețuri durabile și să vă definiți legal afacerea;
 • Cum să faceți un plan de afaceri durabil pentru comerțul online;
 • Cum să creați și să setați propriul magazin online;
 • Cum să realizați o recunoaștere online impresionantă și să vă definiți brandul;
 • Cum să fiți pe primele locuri în motoarele de căutare (SEO) și să ajungeți la grupul țintă (PPC);
 • Cum să faceți o pagină web vizitată cu texte minunate de vânzare;
 • Cum să recunoașteți întotdeauna la timp trendurile actuale și noile tehnologii și să le folosiți pentru propria afacere;
 • Cum să-ți oferi produsele și serviciile clienților prin diverse rețele sociale.

Cunoștințe și abilități pentru diferite poziții în afacerea digitală

Școlarizarea în cadrul programului E-commerce Manager & Entrepreneur se desfășoară pe două semestre, unde veți parcurge 28 de domenii. Pe lângă asta, aveți posibilitatea de a alege și cursuri suplimentare și de a dobândi cunoștințe și abilități bonus care vă vor califica pentru unele dintre cele mai căutate poziții în sfera afacerilor pe internet. 

Acestea sunt doar câteva dintre pozițiile atractive pentru care veți fi un candidat perfect după finalizarea cu succes a programului:

 • Online Customer Loyalty Manager;
 • E-commerce Business Analyst;
 • Online Merchandising Manager.

Învățați să lucrați în cel mai căutat program pentru optimizarea paginilor de internet

Cursanții de la acest program au șansa unică de a lucra complet gratuit cu software-ul licențiat SEO PowerSuite. Datorită acestui beneficiu, veți asimila în totalitate lucrul în cel mai important program pentru SEO: Cunoștințele dobândite în acest sens vă vor oferi posibilitatea de a edita în mod optim conținutul paginilor web și de a le adapta la criteriile care le vor duce pe primele locuri în motoarele de căutare. De asemenea, veți avea ocazia de a le aplica în practică încă din timpul școlarizării.

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la E-commerce Manager & Entrepreneur Program.

Planul și programa E-commerce Manager & Entrepreneur

No.CoursesClasses
46. Fundamentals 6
47. SEO Google 6
No.CoursesClasses
54. Introduction 6
No.CoursesClasses
55. MS Project 6
56. Project Management Basics 6
No.CoursesClasses
60. Starting and Growing Internet Business 6
No.CoursesClasses
68. Management Basics 6
No.CoursesClasses
69. Entrepreneurship 6
No.CoursesClasses
72. Branding 6
No.CoursesClasses
73. English Language 1* online
74. FCE/BEC Vantage** online
No.CoursesClasses
75. German Language 1 online
76. German Language 2* online
No.CoursesClasses
77. Online PR - Basics 6
No.CoursesClasses
78. Data Visualization 3
79. Structure & Analysis 3
80. Contextual Reporting 3
No.CoursesClasses
84. Sales Management 3
No.CoursesClasses
85. Excel Basics 12
86. Excel Advanced 12

* Cursanții aleg care limbă vor să studieze și pe baza aceasta frecventează unul din cele două cursuri.
** Cursurile de pregătire pentru examenul FCE sau BEC Vantage pot fi frecventate doar de cursanții care au finalizat English Upper Intermediate Level.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

E-commerce Manager & Entrepreneur: Personal Development ProgramÎn cadrul școlarizării la programul E-commerce Manager & Entrepreneur primiți gratuit și pachetul unic de abilități profesionale - Personal Development Program, care vă va asigura progresul în carieră și vă va deosebi ca lider printre experții în munca voastră. Vezi detalii despre acest program educațional și planul de desfășurare.
 

Cursul care se adaptează la voi

Școlarizarea în cadrul programului E-commerce Manager & Entrepreneur este disponibilă în două moduri:

 • Tradițional – frecventați cursurile și dați testele în săli de clasă cu echipament modern;
 • Online – toate obligațiile, inclusiv monitorizarea cursurilor, susținerea testelor și consultațiile cu profesorii le veți face exclusiv online, folosind platforma interactivă DL pe calculatorul personal, smartphone sau tabletă.

Ceea ce trebuie să știți este că în ambele cazuri aveți șansa de a frecventa un curs de calitate, modern și interactiv, care se adaptează nevoilor și obligațiilor voastre. Indiferent de modul de școlarizare ales, în orice moment aveți opțiunea de a reviziui cursurile în arhiva video. Astfel, obțineți cunoștințe valoroase așa cum vă convine cel mai mult.

Pentru mai multe informații despre platforma interactivă DL și specificitățile studiului la distanță, dați clic AICI.

Veți învăța de la cei mai de succes antreprenori din regiune: dedicarea și experiența lor vă vor pregăti în totalitate pentru condiții reale de muncă

Credem că cunoștințele de afaceri se dobândesc cel mai bine învățând de la antreprenori de succes. De aceea, profesorii voștri sunt oameni de afaceri cu rezultate excelente în afacerea online. Unul dintre cei mai de succes experți din domeniul vânzării online, marketing online, comunicare și e-business va împărți cu voi cunoștințele practice și profesionale, experiența bogată și trucurile meșteșugărești. Datorită acestui fapt, veți fi siguri că ați obținut abilitățile necesare și rentabile.

Vă vom spune un secret pentru succes în antreprenoriat: drumul sigur către succes în acest domeniu dinamic este mentoratul de afaceri. Asta înseamnă că veți fi conduși prin aspecte practice de afaceri de către oamenii care au obținut deja succesul. Exact așa sunt profesorii voștri dedicați care vă vor fi mereu la dispoziție, astfel încât:

 • vor monitoriza realizarea proiectului vostru;
 • vă vor da sfaturi importante pentru a obține cele mai bune rezultate;
 • vă vor fi mentori pe drumul vostru către succes.

Cursurile pe care le veți frecventa sunt organizate în așa fel încât să dobândiți cât mai repede abilitățile practice pentru a vă descurca singuri în afacerea online. Interactivitatea, tehnologia modernă și adaptarea completă a cunoștințelor voastre vă vor asigura un progres rapid. Atunci când noile cunoștințe sunt asimilate prin aplicarea lor practică, ele devin abilități rentabile pe care gestionați suveran.

Expertiza voastră este confirmată de certificate recunoscute pe plan global

Cunoștințele și abilitățile dobândite după școlarizarea în cadrul departamentului E-commerce Manager & Entrepreneur vor fi confirmate de diplome și certificate internaționale de prestigiu apreciate de către angajatori la nivel global:

 • ICM Diploma in Business Management and Administration;
 • ICM Diploma in Sales and Sales Management;
 • ICM Diploma in Entrepreneurship Development and Enterprise.

De asemenea, veți avea posibilitatea de a dobândi unul din două certificate LINK Academy:

 • Certificatul care atestă frecventarea programului E-commerce Manager & Entrepreneur;
 • Certificatul LINK Academy Certified E-commerce Manager & Entrepreneur.

Acum este momentul potrivit să deveniți antreprenor online

Un adevărat antreprenor știe că timpul este cel mai prețios. De aceea, el nu ezită niciodată și este întotdeauna gata să folosească oportunitatea potrivită. Dacă considerați că antreprenoriatul este domeniul potrivit pentru voi, asta ar trebui să faceți.

Încă din timpul școlarizării în cadrul acestui program veți putea să creați propriul magazin online, iar după 12 luni veți avea toate cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă lansa afacerea online de succes.

În lumea digitală din prezent, lucrurile de desfășoară cu o viteză nemaivăzută, de aceea nu există timp de pierdut. Pe scurt, școlarizarea practică și de calitate este mai mult decât suficientă pentru formarea experților capabili, atât de necesari pieței. Asta garantează diplomele apreciate și certificatele de prestigiu de la cele mai importante instituții și companii globale din domeniul afacerii online și a marketingului digital.

Luați cea mai bună decizie de afaceri până nu este prea târziu. Deveniți antreprenor pe internet!

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 se închide.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te