Cursuri IT în Iaşi

Vreţi să faceţi ceva pentru cariera voastră? Asimilaţi cunoştinţele şi competenţele pentru cele mai căutate ocupaţii din domeniul IT, toate acestea în Iaşi.

LINK Academy vă oferă şcolarizarea în urma căreia obţineţi posibilitatea de a dobândi certificate recunoscute pe plan internaţional care vă vor ajuta să ajungeţi mai uşor la jobul visat.

Nu trebuie să vă deplasați la cursuri. Tot ce este legat de şcolarizarea voastră vă este la dispoziție online, din orice zonă a Iaşului.

În urma şcolarizării prin intermediul unui sistem real de e-Learning, folosit de LINK Academy, veţi obţine titlul de expert Cambridge, Microsoft şi Adobe, precum şi certificate recunoscute pe plan mondial precum ZEND PHP, Oracle, Autodesk sau Cisco.

Să nu vă fie teamă că studiul la distanţă nu ar fi de calitate, precum cel tradiţional. Studiul online la LINK Academy este organizat după standardele a cinci universităţi de top pe plan mondial. Deci, dacă alegeţi să vă perfecţionaţi online, nu trebuie să vă temeţi că cunoştinţele şi competenţele dobândite astfel nu vor fi la acelaşi nivel cu modul tradiţional de studiu.

Studiu tradiţional sau cursuri online – alegeţi singuri

Cu ajutorul platformei LINK Academy de e-Learning, cursurile vă stau la dispoziție online, oriunde v-aţi găsi în acest moment. Deci, le puteţi urmări şi în timp ce vă plimbaţi, de exemplu, prin Copou sau savuraţi o cafea în Piaţa Unirii. Deci, aveți posibilitatea de a vă organiza singuri timpul – să învăţaţi când vă convine şi să alegeţi mediul în care veţi urmări prelegerile.

Prelegerile online sunt interactive și la ele puteţi participa oriunde v-aţi afla. Aveţi asigurate înregistrările video şi audio. Puteţi clarifica orice fel de neînţelegeri adresând întrebări profesorilor prin intermediul platformei DL. Aveţi totul la dispoziție de acasă sau de oriunde doriţi din Iaşi, atunci când vă convine cel mai mult, cu menţinerea garantată a nivelului ridicat de calitate a pregătirii.

Totuşi, dacă sunteţi adeptul cursurilor tradiţionale, acestea vă sunt la dispoziţie la sediul LINK Academy într-o zonă liniştită din Bucureşti, strada Academiei,  nr.28-30, et.6, sector 1. Cursurile tradiţionale la LINK Academy sunt organizate în săli echipate după cele mai înalte standarde - unde veţi putea să socializaţi cu colegii, să faceţi schimb de idei inovative şi să planificaţi un viitor de succes – tot ce vă trebuie ca să vă dedicaţi în totalitate studiului.

LINK Academy caută în Iaşi oameni ambiţioşi, dornici de progres

Căutăm pe cei care vor să înveţe, să se perfecţioneze şi să se şcolarizeze pentru un job în domeniul IT, care reprezintă viitorul. Lucraţi la propria persoană, dobândiţi şi îmbunătăţiţi-vă cunoştinţele, pe baza cărora veţi obţine venituri mari.

Alegeţi unul din cele şase departamente şi dobândiţi titlul de expert IT

În funcţie de interesele personale, puteţi alege programe avansate în programare, design web, design 3D, administrarea reţelelor, dar şi crearea aplicaţiilor pentru telefoane mobile. Învăţaţi de la cei mai buni profesori, oameni care deja şi-au aplicat cunoştinţele în domeniu.

Programare

Crearea codurilor în diferite limbaje de programare este un job foarte solicitant şi exigent. Aveţi la dispoziţie şapte programe diferite, iar când terminaţi şcolarizarea, veţi fi familiarizaţi cu întregul proces de proiectare, elaborare şi implementare software.

Oracle, Cambridge, Microsoft şi Zend sunt câteva din certificatele pe care le puteţi obţine în urma şcolarizării la programele noastre.

Administrarea reţelelor

Administratorii de reţea se angajează uşor în companiile de succes, iar voi trebuie să alegeţi dacă veţi învăţa administrarea reţelelor sau veţi opta pentru administrarea sistemelor de operare Linux şi Microsoft.

Certificatele Cisco şi Microsoft, pe care le puteţi obţine în urma şcolarizării la LINK Academy, vă pot fi de mare ajutor.

Design & Multimedia

Profesia de designer web este foarte apreciată pe piaţa muncii din zilele noastre, unde aproape fiecare companie are deja o prezentare web sau urmează să aibă. Dacă credeţi că v-aţi descurca cu crearea site-urilor, alegeţi programul de design web. Puteţi alege şi programul pentru print şi design grafic, precum şi pentru producţie video.

LINK Academy oferă şi posibilitatea de a susţine examenul pentru certificatul Adobe după şcolarizarea la programele Design & Multimedia.

Design 3D şi CAD

Cei talentaţi la desen se pot perfecţiona în domeniul designului 3D şi al programului CAD, care vă oferă posibilitatea de a desena tot ce vă imaginaţi – de la modele 3D atractive ale produselor, obiectelor şi fizionomiilor, efecte speciale şi animaţii, până la proiecte arhitecturale, design de interior şi spaţii.

Pe lângă acestea, veţi avea şi posibilitatea de a susţine examenul pentru certificatul Autodesk recunoscut pe plan internaţional.

Mobile Development

Crearea aplicaţiilor mobile este o profesie față de care interesul crește în permanenţă. Experţii din acest domeniu sunt extrem de bine cotaţi pe piaţa muncii. La acest departament puteţi învăţa să creaţi aplicaţii Android şi să ajungeţi la venituri foarte mari.

După finalizarea şcolarizării, veţi avea ocazia de a susţine examenul pentru certificatul MMAD recunoscut pe plan internaţional.

IT business

Dacă vă interesează afacerile online, atunci optaţi pentru departamentul IT business. În funcţie de care dintre cele 9 programe veţi alege, veţi învăţa cum să puneţi bazele unei afaceri complete pe internet, cum să-i faceţi publicitate, de ce este importantă optimizarea SEO sau cum să realizaţi un PR online de succes.

La sfârşitul acestui program aveţi posibilitatea de a susţine examenul pentru certificat IQN.

Despre toate certificatele menţionate puteţi citi la această pagină.

Îmbunătăţiţi-vă potenţialul şi asiguraţi-vă un venit mare

Găsiţi printre programele LINK Academy ceva în care vă veţi folosi talentele şi potenţialul. O să vă iubiţi jobul, care o să vă aducă un venit mare şi posibilitatea de a vă alege locul de muncă.

Dacă doriţi să vă înscrieţi pentru şcolarizare, primul pas este să alegeţi departamentul pe care doriţi să-l aprofundaţi şi competenţele pe care doriţi să le asimilaţi. Analizaţi detaliile privind cursurile IT şi departamentele lor în Iaşi, dar analizaţi bine care sunt avantajele obţinute în urma şcolarizării pe un an de zile.

Cum să vă înscrieţi?

Vă puteţi trimite cererea la acest link, dar ne puteţi suna şi la numerele de telefon +40 (314) 326 162 sau +40 (356) 408 876, de luni până vineri între orele 09:00 - 20:00. După înregistrarea cu succes, în urma discuţiei cu reprezentantul pentru înscrieri vă veţi familiariza în detaliu cu şcolarizarea.

Perioada de înscriere este în curs – asiguraţi-vă locul la timp

Perioada de înscriere este în curs, numărul de locuri este limitat. Verificaţi dacă mai sunt locuri libere la departamentul care vă interesează, nu rataţi şansa şi înscrieţi-vă imediat.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară se închide. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici.

În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. Aveţi la dispoziţie două modalităţi de studiu pe care le puteţi alege: tradiţional, prin prezenţa fizică în sala de clasă, şi online prin platforma Distance Learning. Ambele metode de şcolarizare respectă standardele de calitate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Puteți economisi până la 800 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
31.5.2024.*
preţ integral 12 rate 17 rate
şcolarizare online 1699 2500 146 113
mod tradiţional de şcolarizare 1749 2500 150 116

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cursuri IT în Iaşi  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»