Cursuri de IT în Galați

Doriți să lucrați într-un loc unde sunteți apreciat și plătit foarte bine? Construiți-vă o carieră în IT.

Înscrieți-vă la LINK Academy în Galați și dobândiți cunoștințe noi și certificate recunoscute pe plan mondial care vă vor ajuta să vă găsiți repede jobul mult visat.

Dacă doriți să fiți stăpânii timpului vostru pe parcursul școlarizării, să învățați în ritmul propriu și de oriunde, puteți grație școlii LINK Academy și platformei Distance Learning pentru studiu la distanță. Luați-vă calculatorul cu voi și învățați de pe faleza Dunării sau de acasă. Nu aveți nevoie decât de conexiune la internet.

După finalizarea cu succes a școlarizării la LINK Academy, veți avea posibilitatea să obțineți titlurile Adobe, Microsoft și Cambridge, dar și certificate de prestigiu, recunoscute pe plan internațional, precum Autodesk, Cisco, Oracle, CompTIA, ZEND PHP sau MMAD.

Mergeți la o școală online care respectă cele mai înalte standarde ale universităților mondiale

Ca să deveniți expert de top în IT și să urmăriți prelegerile, nu trebuie să plecați din Galați. Dacă vă înscrieți la LINK Academy, aveți posibilitatea să învățați de la distanță. Tot ce vă trebuie se află pe platforma Distance Learning care vă este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Studiul online la LINK Academy este organizat în conformitate cu cele mai înalte standarde ale universităților mondiale, așadar nu trebuie să vă îngrijoreze faptul dacă veți dobândi cunoștințe suficiente. Acest mod de frecventare a cursurilor vă oferă flexibilitate – puteți să învățați atunci când vă convine. Dacă întâmpinați greutăți, puteți întotdeauna să contactați coordonatorii care vă vor răspunde întrebărilor în cel mai scurt timp posibil.

Dacă preferați modul tradițional de frecventare a cursurilor, veniți la cursurile LINK Academy care se țin în săli dotate cu echipament modern. Iată unde ne găsiți. Depinde doar de voi să alegeți modalitatea de studiu care vi se potrivește cel mai bine și să investiți în educația voastră.

Finalizați cursul IT la Galați și dobândiți cunoștințe și competențe concrete

Dacă vă atrage programarea, cursul Java din Galati vă va familiariza cu unul dintre cele mai căutate limbaje de programare. Acest limbaj se folosește din ce în ce mai mult la elaborarea aplicațiilor Android și a jocurilor video, așadar cererea de specialiști este în creștere.

Dacă alegeți cursul PHP din Galați, veți învăța să creați coduri în unul din cele mai căutate limbaje de programare cu ajutorul căruia sunt create sute de milioane de site-uri. Utilizarea sa la scară largă vă va deschide ușile multor companii care au mereu nevoie de experți în IT.

Gălățenii creativi vor fi interesați cu siguranță de cursul de design web care combină perfect aplecările artistice și cunoștințele de specialitate. La acest curs veți învăța cum să creați și să configurați prezentări web și site-uri web cu programele respective.

Alegeți unul din programele de la LINK Academy și deveniți expert în IT

Puteți alege între: Programare, Administrare, Design și multimedia, IT business, Design 3D și CAD, Mobile development. După școlarizare veți primi titlul de expert, cu posibilitatea de a dobândi și alte certificate suplimentare.

Programare

Programatorii sunt foarte căutați pe piața muncii. Iată un motiv în plus să vă dedicați acestei profesii rentabile. LINK Academy din Galați vă pune la dispoziție șase programe: PHP Web Development, Java Development, Software Development, Microsoft Web Development, Microsoft Windows Development și Microsoft Development.

În cadrul acestor programe vă așteaptă numeroase cursuri, iar dacă alegeți programul Software Development, veți învăța mai multe despre programare prin intermediul cursului Programare SQL și a cursului introductiv de Programare C#.

Administrare

Administrarea rețelelor de calculator și a sistemelor este un job foarte responsabil, dar în același timp extrem de profitabil, care poate fi efectuat doar de experți adevărați. Frecventând LINK Academy din Galați, veți deveni un administrator IT apreciat care va putea să-și aleagă singur jobul.

Cursurile Server Administration, Advanced Services și Information System Security sunt doar câteva dintre cursurile care vă vor ajuta să asimilați toate cunoștințele necesare pentru a administra o rețea.

Design și multimedia

Dacă vă place arta, profitați de oportunitatea de a vă exploata talentul. Aveți la dispoziție programele Web Design, Print & Graphic Design, Video & Sound Production, precum și New Media Design.

Cursurile Video Postproduction, Digital Photography și Illustrator vă vor ajuta să depășiți toate provocările întâlnite la începutul unei cariere de succes.

IT business

Puternica industrie IT nu este populată doar de programatori, ci și de manageri care au grijă ca organizațiile să-și mențină profitabilitatea și buna organizare în condițiile actuale. Înscrieți-vă la LINK Academy și învățați mai multe despre e-business, PR, online marketing și multe alte domenii.

Cursurile de IT marketing, Internet Marketing și HR Management vă vor ajuta să înțelegeți mai bine cum se coordonează o afacere IT de succes.

Design 3D și CAD

Dacă vă place să desenați, să obțineți profit de pe urma talentului vostru și să începeți o carieră în acest domeniu alegeți unul din programele de la acest departament. La LINK Academy din Galați puteți alege programele Computer Aided Design, Architectural Design, Interior Design sau Product Design.

Cunoștințele dobândite în cadrul programelor CAD și Design 3D pot fi aplicate în industria auto, arhitectură, planificare urbană, design de iluminat, industria jocurilor video etc.

Cursurile History of Design, 3D AutoCAD Modeling și Architectural Visualization vă vor ajuta să înțelegeți mai bine întregul parcurs de la schiță la realizare.

Mobile development

Dezvoltați aplicații pentru telefoane smart cu sistemele de operare Android, iOS sau Windows. În cadrul acestui departament avem programul Android Application Development.

Cursul Introduction to Android Application Development vă va familiariza cu bazele dezvoltării aplicațiilor Android, în timp ce la cursul Android Animation and Game Development veți învăța cum să creați jocuri video pentru dispozitivele mobile.

Perioada de înscriere este în curs – asigurați-vă locul la timp

Acum este momentul potrivit să vă decideți asupra programului care vă va ajuta cel mai mult să vă consolidați cariera. În urma școlarizării la LINK Academy din Galați veți dobândi cunoștințele care vă vor ajuta să vă găsiți mai repede un job foarte bine plătit.

Mulți cursanți din Galați au absolvit deja cursurile IT de la LINK Academy și au acum joburi foarte bine plătite. Alăturați-vă lor și înscrieți-vă la unul din programele care vă garantează cunoștințe pe care le veți putea aplica imediat în practică. Citiți tabelul cu locurile libere și grăbiți-vă să vă înscrieți, deoarece locurile sunt limitate:

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Sesiunea de înscrieri este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici.

În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. Aveţi la dispoziţie două modalităţi de studiu pe care le puteţi alege: tradiţional, prin prezenţa fizică în sala de clasă, şi online prin platforma Distance Learning. Ambele metode de şcolarizare respectă standardele de calitate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Puteți economisi până la 740 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
30.4.2021.*
preţ integral 12 rate 18 rate
şcolarizare online 1259 2000 117 86
mod tradiţional de şcolarizare 1394 2000 129 96

*Prețul afișat se aplică pentru cei înscrişi și care efectuează plata integral. În acest caz, prețul inițal este redus suplimentar. Toate preţurile sunt în euro.

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

În preţul şcolarizării în cadrul LINK Academy este inclus:

  • fondul complet de ore conform programei anuale,
  • accesul complet la profesori pentru consultaţii după orarul prestabilit,
  • cu privire la examenele pentru obţinerea titlurilor de specialitate şi a certificatelor - în funcţie de departament - obţinerea Cambridge International Certificate, obţinerea titlurilor Adobe Certified Associate/Professional, Adobe Certified Expert, Microsoft Certified Solutions Developer, Microsoft Certified Solutions Associate, Microsoft Certified Solutions Expert, Microsoft Certified Technology Specialist, a titlurilor şi a certificatelor Zend şi CompTIA,
  • folosirea nelimitată a bibliotecii LINK Academy,
  • prezenţa la seminare în afara cursurilor din cadrul LINKgroup,
  • certificatul LINK Academy pentru absolvirea şcolii,
  • eliberarea certificatului LINK pentru limba engleză în condiţii favorabile,
  • un set complet de materiale cu teste şi exerciţii,
  • utilizarea nelimitată a Internetului, a scanner-ului, a imprimantei şi a calculatorului din cadrul LINK Academy, după programul stabilit al participanţilor,
  • dezvoltarea unui CV profesional care să vă ajute în găsirea unui loc de muncă sau la obţinerea unei poziţii mai bune după absolvire.

Înregistrarea pentru generaţia 2021/22. se face aici

Cursuri de IT în Galați  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»