Înscrieți-vă la cele mai bune cursuri IT în Craiova

Doriți să avansați în carieră? Dobândiți cunoștințele și competențele recunoscute în întreaga lume care vor face din voi un expert în domeniul IT.

Faceți o mare schimbare în viața voastră de afaceri. Școlarizați-vă pentru cele mai căutate ocupații din zilele noastre, și aceasta învățând online din Craiova.

Doriți să vă îmbunătățiți cunoștințele și să câștigați bine din munca efectuată, dar nu aveți posibilitatea de a merge cel puțin de două ori la cursuri? Sunteți angajat și nu vă puteți încadra în programul cursurilor? Datorită sistemului e-Learning de studiu la LINK Academy, acum vă puteți școlariza online, puteți viziona toate prelegerile când doriți și să dobândiți la final o diplomă recunoscută internațional în domeniul ales.

Deveniți experți în munca voastră studiind online

Nu este important dacă sunteți acasă, mergeți la plimbare prin Piața Mihai Viteazul, sunteți la o sală de sport sau la o piscină, deoarece acum aveți posibilitatea de a alege singuri momentul în care sunteți dispuși să învățați. Tot ce vă trebuie sunt conexiunea la internet și un dispozitiv mobil. Puteți parcurge prelegerile prin transmisiune live sau înregistrată, datorită platformei Distance Learning, care vă este non-stop la dispoziție.

Învățați online, puteți dobândi titlurile Microsoft, ORACLE, Java, Cambridge și susține examene recunoscute pe plan mondial precum PHP Zend, CISCO, AUTODESK etc. Deținerea acestor certificate vă va crește semnificativ șansele de a găsi un job foarte bine plătit.

Participați activ la prelegeri

Prelegerile sunt organizate în așa fel încât și voi să puteți participa activ. Tot ce nu vă este clar pe platforma DL puteți întreba coordonatorii, care vă vor răspunde în cel mai scurt timp. Tot ce se prezintă participanților care s-au înscris la cursuri tradiționale vă este prezentat și vouă, pe ecranele dispozitivelor voastre mobile.

Dacă totuși sunteți adeptul frecventării tradiționale a cursurilor, sunteți bine-veniți în sălile noastre de clasă dotate cu echipament modern, strada Academiei, nr. 28-30, et. 6, sector 1, Bucureşti, care vă oferă tot confortul necesar pe durata studiului, dar și în timpul pauzelor. Mai multe despre unde ne găsiți vedeți la acest link.

Cursuri IT în Craiova pentru dobândirea unor competențe avansate

Căutăm oameni ambițioși din Craiova care doresc să se perfecționeze pentru a avea cele mai mari succese. Singura condiție este să vreți să vă ocupați cu ceea ce vă place, deoarece atunci studiul este mult mai ușor.

Cursul Programarea Java în Craiova este unul dintre cele mai căutate cursuri și pentru că, printre altele, programatorii care au asimilat crearea codurilor în cadrul acestui limbaj de programare câștigă foarte bine atât aici, cât și în străinătate. Limbajul Java a devenit foarte popular și datorită aplicării sale pe plan larg în crearea aplicațiilor mobile Android.

Programarea PHP este de asemenea o afacere profitabilă, deoarece câteva sute de milioane de site-uri sunt create cu ajutorul codurilor realizate în acest limbaj. La cursul Programare PHP în Craiova se pot înscrie toți cei care doresc să creeze un conținut dinamic web și pagini web interactive. Acest limbaj de programare face parte dintre cele mai populare și mai căutate limbaje.

Cursul de design web în Craiova este destinat oamenilor creativi care doresc să creeze prezentări web interesante și atractive. Veți învăța să creați, să setați și să întrețineți site-uri.

Șase departamente diferite pentru o educație completă a experților IT

Descoperiți-vă propriul talent și alegeți direcția în care vreți să vă dezvoltați. Alegeți una dintre secțiile de specializare care sunt disponibile în cele șase departamente principale. Aveți la dispoziție secții de specializare în domeniul programării, administrării, designului și multimediei, designului 3D și CAD, IT businessului și creării aplicațiilor mobile.

Programare

Departamentul Programare este împărțit în șase secții de specializare, și în funcție de propriile afinități, puteți alege cu ce ați dori să vă ocupați. Decideți dacă alegerea voastră va fi de creare a codurilor în diferite limbaje de programare sau ingineria software.

Cursul WordPress, la fel ca și cursul HTML și CSS, sunt doar două dintre multele cursuri interesante care vă așteaptă la acest departament.

Administrare

Pentru cei care doresc să se ocupe cu MS administration și Network administration, oricare dintre aceste două alegeri este potrivită. Indiferent de secția de specializare aleasă, veți dobândi cunoștințe de specialitate pentru ocupația căutată.

În cadrul acestui departament vă așteaptă cursul MySQL Programming and Administration, care vă va ajuta să instalați, să configurați, să proiectați și să întrețineți singuri bazele de date.

Design și multimedia

Dacă vreți să vă aplicați creativitatea în profesie, dar și să câștigați bine, alegeți una dintre secțiile de specializare din cadrul acestui departament. Vă stau la dispoziție Web Design, Print & Graphic Design, New Media Design and Video & Sound Production. Veți deveni un expert multimedia care va câștiga bine.

Photoshop și Illustrator sunt doar două dintre cursurile importante care vă așteaptă la acest departament.

Design 3D și CAD

Acest departament este destinat celor care sunt talentați la desen și doresc să-și folosească acest talent în scopuri profesionale. Datorită programelor CAD, veți învăța să desenați în formă digitală exact ce vă imaginați. Veți dobândi cele mai căutate competențe în domeniul proiectării și desenului și al proiectării asistate de calculator.

Cursurile CAD și 3ds Max Visualisation sunt doar două dintre cursurile foarte utile de la acest departament care vă vor ajuta să fiți căutați pe piața muncii.

IT business

Dacă doriți să învățați totul despre funcționarea unei afaceri online, alegeți una dintre cele 2 secții de specializare din cadrul acestui departament. În funcție de segmentul de IT business care vă interesează, veți învăța despre marketingul online, optimizarea SEO, crearea planului de marketing și toate aspectele importante de dezvoltare a lucrului pe web.

Cursul de internet marketing și cursul SEO sunt cele două cursuri de la acest departament care vă vor ajuta să vă configurați cu succes afacerea și să o conduceți online.

Mobile development

Dacă asimilați cunoștințele și competențele de a crea singuri diferite aplicații pentru dispozitive mobile, nu va trebui să vă faceți griji în ce privește găsirea unui loc de muncă. Acest departament conține programul de studii pentru crearea aplicațiilor mobile pe platformele Android.

Cursul de Programare Android este doar unul dintre cursurile care vă așteaptă la acest departament.

Cum puteți deveni cursant LINK Academy în Craiova?

Tot ce trebuie să faceți este să completați cererea prin intermediul acestui link sau ne puteți suna la numerele de telefon +40 (314) 326 162 sau +40 (356) 408 877 de luni până vineri, orele 9:00 - 20:00. Reprezentantul de înscrieri vă va oferi toate informațiile necesare, vă va clarifica toate nelămuririle și vă va ajuta să alegeți programul de studii potrivit. Apoi, școlarizarea voastră poate să înceapă.

Asigurați-vă locul la timp, perioada de înscriere este în curs

Verificați dacă sunt locuri libere la departamentul dorit, deoarece perioada de înscriere este în curs. Asigurați-vă la timp locul printre cursanții LINK Academy și pregătiți-vă să dobândiți cunoștințele și competențele care vor face din voi experți de talie internațională.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de iarnă este deschisă. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieţi mai devreme, cu atât preţurile de şcolarizare sunt mai mici.

În acest fel, dorim să-i recompensăm pe acei cursanţi care dau dovadă de pregătire şi determinare. Aveţi la dispoziţie două modalităţi de studiu pe care le puteţi alege: tradiţional, prin prezenţa fizică în sala de clasă, şi online prin platforma Distance Learning. Ambele metode de şcolarizare respectă standardele de calitate ale primelor cinci universităţi de top la nivel mondial.

Puteți economisi peste 1140 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
29.2.2024.*
preţ integral 12 rate 20 rate
şcolarizare online 1359 2500 125 80
mod tradiţional de şcolarizare 1444 2500 133 85

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

cursuri IT în Craiova  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»