Bine ați venit - preluați raportul dumneavoastră

V-ați înscris să preluați raportul "3 moduri de a obține un job bine plătit în domeniul IT sau design". V-ați înscris și la buletinul LINK Academy "Prin Tehnologie la un câştig mai mare”. V-am trimis un e-mail cu o scurtă descriere.

B
ine ați venit!

Obiectivul buletinului LINK Academy este simplu: să împărtășim cu dumneavoastră metodele de a avea o carieră de succes în IT, tehnici și informații puțin cunoscute în legătură cu programarea, designul, administrarea și IT management. Sperăm că vă va fi de folos.

3 moduri de a obține un job bine plătit în domeniul IT sau design

Preluaţi raportul care descrie cum să vă valorificaţi cunoştinţele dumneavoastră prezente şi viitoare:

RAPORT: 3 moduri de a obține un job bine plătit în domeniul IT sau design
(pentru a-l prelua, dați clic stânga și alegeți opțiunea ”Save as...”)


Doriți o specializare IT și titlul oficial de expert, de pe urma cărora puteți câștiga foarte bine?

LINK Academy este autorizată de către Departamentul de Examinare al Cambridge University și de către două corporații software de vârf să instruiască cursanții conform unei programe avansate pentru tehnologiile informatice și să emită diplome și certificate oficiale. Obiectivul nostru este simplu: să vă oferim oportunitatea unei cariere înalte și bine plătite în domeniul IT.

Alegeți domeniul care vă atrage cel mai mult. Aveți de ales dintre patru departamente principale, împărțite în opt secții.


Programare
Veţi deveni un programator profesionist bine plătit. Veţi lucra şi veţi învăţa cu o echipă care are în spatele ei peste 180 de mii de ore de lucru pe dezvoltarea proiectelor software. Alegeţi o specializare pentru desktop, programare în Internet si inginerie software, chiar dacă sunteţi în prezent fără experienţă.
Departamentul Programming: Secţii, obiecte, abilităţi, mod de pregătire »


Design & Multimedia
Veţi transforma talentul dumneavoastră într-o profesie de designer bine plătită. Expert pentru design grafic, web, multimedia. Când legaţi simţul natural pentru vizual cu manipularea corectă a 23 de instrumente de design noi, vor apărea posibilităţi interesante de angajare, de creare, de cercetare a artei personale.
Departamentul Design & Multimedia: Secţii, obiecte, abilităţi, mod de pregătire »


Administrare
Vă veţi asigura un loc de muncă IT permanent disponibil, un salariu stabil şi cel mai mare număr de societăţi pentru alegerea locului de muncă. La sfârşitul programei veţi susţine examenul pentru titlul de expert certificat ComptTIA, cel mai puternică titlu administrativ căutat în companii IT de vârf, inclusiv Microsoft, Hewlett Packard, Cisco.
Departamentul Administration: Obiecte, abilităţi, mod de pregătire »


IT Management
Acest departament este ideal pentru experţi IT şi pentru persoane care doresc o autoritate şi un titlu mai mare pentru o valorificare mai bună a muncii sale. Dacă doriţi să conduceţi sectorul informatic sau să conduceţi dezvoltarea proiectelor software, departamentul IT Mangement este exact ceea ce cautați .
Departament IT Management: Obiecte, abilităţi, mod de pregătire »

CAD - desen şi proiectare
Proiectaţi, desenaţi, creaţi, la fel ca un expert în design. Chiar dacă nu aveţi experienţă în acest domeniu, veţi învăţa cum să aranjaţi interiorul unui apartament sau al unei case, veţi învăţa să proiectaţi aspectul obiectelor, dar şi să faceţi un prototip digital al unui produs. Tehnicile avansate de vizualizare şi modelare sunt ceva ce se subînţelege.
Departamentul CAD: Specializări, cursuri, aptitudini, mod de pregătire >>

Mobile Development
În cadrul departamentului de proiectare şi dezvoltare a aplicaţiilor pentru dispozitivele mobile, vă oferim oportunitatea de a învăţa limbajul de programare şi celelalte instrumente concepute în mod special pentru sistemul de operare Android, care rulează astăzi pe aproape toate dispozitivele mobile, precum smartphone-urile şi tabletele.
Departamentul Mobile Development: Cursuri, aptitudini, mod de pregătire »

 

Pentru oricare dintre departamente preluaţi titluri oficiale profesionale.

Titlurile de experţi, pe care le obţineţi la LINK Academy, garantează că aveţi abilităţi de gestionare a proiectelor în oricare dintre cele şase domenii principale de utilizare a tehnologiei IT, indiferent de experienţă. Singura condiţie este dorinţa dumneavoastră de a accepta provocarea.

Mai concret, pe lângă titlurile pe care le furnizează Cambridge International Diploma in Computing, în funcţie de departament, după examen obţineţi şi titluri industriale de experţi Microsoft Certified Professional, MCTS/MCPD/MCSA/MCSE/MCITP, Adobe Certified Professional, Adobe Certified Associate, Adobe Certified Expert, precum şi titluri autorizate de către asociaţii de IT specializate pentru domenii adecvate. În total, vă sunt disponibile 17 titluri de specialitate. Aflaţi mai multe despre diplome şi certificate »

 

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.