Primul și unicul centru de testare autorizat IQN

Compania LINK group este unicul Registered Training Centre pentru IQN UK qualifications din România.

Calificările, cunoştinţele şi aptitudinile puse la dispoziţie de International Qualifications Network (IQN) sunt destinate actualilor și viitorilor manageri care vor să-și împletească profesia cu educaţia.

International Qualifications Network este una dintre organizaţiile globale cu rata cea mai rapidă de creştere, care oferă o certificare internaţională relevantă în sectorul afacerilor şi al finanţelor. Misiunea acestui institut din Marea Britanie este aceea de a oferi calificări recunoscute şi apreciate, oamenilor de afaceri care doresc să obţină succese şi realizări excepţionale.

Cunoştinţele oferite de IQN respectă cele mai noi tendinţe, concepte şi practici ale managementului contemporan, oferind oamenilor de afaceri resurse pentru a iniţia schimbări în mediul de afaceri global. Este vorba despre cunoştinţe din domeniul marketingului, finanţelor, contabilităţii, managementului resurselor umane şi managementului de proiect, care sunt în conformitate cu cerinţele de pe piaţa contemporană a muncii.

Certificatele IQN sunt recunoscute în peste 160 de ţări din întreaga lume, iar în urma şcolarizării la LINK Academy, veţi obţine cunoştinţele şi posibilitatea de a susţine examene pentru obținerea următoarelor certificate ale acestui prestigios institut britanic:

Aceste certificate vă permit să atingeți un nivel avansat de certificare în domeniul tehnologiei informației pentru că oferă acces la informații despre relația dintre tehnologia informației și strategiile de afaceri și despre impactul pe care tehnologia informației îl are asupra organizațiilor moderne, dar și la studii de fezabilitate în IT și de management al proiectelor în IT, la procesul de dezvoltare a tehnologiei informației, la analiza de sistem etc.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.