Certificarea Google

În cadrul planului și programei LINK Academy, cursanții se pregătesc pentru susținerea examenelor pentru dobândirea certificatelor oficiale Google Ads și Google Analytics.

Certificarea Google reprezintă confirmarea oficială privind cunoașterea conceptelor și a celor mai bune practici privind publicitatea online și că aveți experiență în administrarea diferitor tipuri de campanii digitale. În calitate de cursant LINK Academy, vă puteți pregăti și puteți susține examene pentru obținerea certificatelor care le va dovedi clienților actuali și potențiali că sunteți un profesionist certificat în publicitate pe internet.

Certificarea Google

La LINK Academy vă puteți pregăti pentru susținerea următoarelor examene pentru dobândirea certificatelor Google Ads și Analytics:

1. Google Ads Measurement cuprinde domenii de măsurare și de optimizare a performanțelor digitale în cadrul diferitor tipuri de campanii, iar scopul lor este de a pregăti cursantul să definească și să urmărească singur dacă obiectivele de afaceri sunt realizate și în ce măsură.

2. Examenul Google Ads Search cuprinde concepte avansate pentru crearea, măsurarea și optimizarea campaniilor în rețeaua de căutare, precum și gestionarea lor.

3. Google Ads Video este examenul care vă va pregăti pentru crearea, măsurarea și optimizarea campaniilor de publicitate video, precum și pentru gestionarea lor pe YouTube și web.

4. Examenul Google Ads Display pentru publicitate prin intermediul anunțurilor multimedia cuprinde cele mai bune practici pentru crearea, măsurarea și optimizarea campaniilor în Rețeaua de publicitate multimedia.

5. Google Ads Shopping cuprinde anunțuri pentru shopping, tipuri de anunțuri pentru shopping, poziționarea produsului/serviciului, precum și modalitatea de creștere a traficului către site sau către magazinul fizic.

6. Examenul Google Analytics Individual Qualification a fost creat pentru a vă verifica cunoștințele despre cele mai bune practici de analitică și platformă digitală.

Ce vă oferă certificarea Google

Certificările Google Ads și Google Analytics vă oferă posibilitatea de a arăta faptul că Google vă recunoaște ca un profesionist calificat în publicitatea online și marketing digital.

Google Partner

De asemenea, veți deveni parte din comunitatea Google Partner, din care fac parte consultanți online, profesioniști în marketing digital și agenții de publicitate.

Alăturarea la comunitatea Google Partners o puteți accesa astfel:

  • prin evenimente și pregătiri speciale,
  • prin cercetări în domeniul de activitate,
  • prin actualizarea produselor Google, etc…

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.