Certificarea Google Developers

Certificarea oficială pentru programatorii companiei Google este un titlu recunoscut la nivel global, care vă oferă posibilitatea de a le arăta companiilor și angajatorilor expertiza și priceperea voastră în lucrul cu produsele și instrumentele Google.

Google Developers

Aceste certificate se acordă numai experților care au trecut cu succes testul Google corespunzător, care le verifică cunoștințele de programare privind folosirea instrumentului Google, a software-ului sau a sistemului de operare corespunzător, în circumstanțe și taskuri reale. Cu alte cuvinte, certificatele Google Developers reprezintă o dovadă globală a priceperii și a expertizei voastre și, de aceea, sunt foarte apreciate nu numai de angajatori, ci și de clienții lor din întreaga lume. Pur și simplu, Google este sinonim cu calitatea și autoritatea profesională, care este cu adevărat apreciată în mediul digital.

Când susțineți examenul pentru certificare, vă veți găsi în registrul oficial al experților Google certificați. Veți obține și o insignă digitală pe care o puteți pune în semnătura de la e-mail și o puteți publica pe profilurile de LinkedIn și Twitter.

Associate Android Developer

Android este cel mai popular și cel mai masiv sistem de operare din prezent. Se folosește pe o gamă largă de dispozitive diferite, de la telefoane, tablete și laptopuri, aparate foto digitale, ceasuri inteligente, căști, sisteme de asistență auto, televizoare, media playere portabile și console pentru jocuri video, până la frigidere smart pentru casă, cuptoare, mașini de spălat și aparate de cafea. Se poate spune că Android este peste tot în jurul nostru. Conform ultimelor date, în lume există peste 2,5 miliarde de dispozitive Android active. Se așteaptă ca în următorii ani această cifră să depășească numărul de oameni de pe planetă. 

Assicuate Android Developer Google Certified

Având cunoștințe și abilități de programator Android, nu veți avea probleme în găsirea unui job, și nu există o dovadă mai bună privind expertiza voastră pentru angajatori decât cea emisă direct de către compania Google, proprietarul sistemului de operare Android.

La programul de un an de zile Android Mobile Development la LINK Academy vă puteți pregăti pentru dobândirea certificatului oficial Associate Android Developer din partea companiei Google, care reprezintă un standard industrial pentru toți cei care vor să se ocupe cu programarea Android și cu dezvoltarea aplicațiilor Android.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2024/25. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.