Reducere de peste 35% din taxa de înscriere + pachetul BONUS școlarizare gratuită.
Milioane de oameni vor descărca și utiliza aplicațiile tale

Mobile Development Department

Mobile Development Department

CURSURI
la distanță
DURATĂ
2 semestre
SPECIALIZARE
Android Mobile Development
DIPLOME ȘI CERTIFICATE
Oracle Certified Associate/Professional
Google Associate Android Developer
Cambridge International A&AS Level Computer Science
LINK English, LINK German
LINK Academy Certified Professional
ÎNSCRIEȚI-VĂ

În cadrul departamentului de Dezvoltare a aplicaţiilor pentru dispozitivele mobile, vă oferim oportunitatea să învăţați limbajele de programare şi celelalte instrumente concepute în mod special pentru sistemul de operare Android, care rulează astăzi pe aproape toate dispozitivele mobile, precum smartphone-urile şi tabletele.

Acest program acoperă toate aspectele dezvoltării şi distribuirii cu succes a aplicaţiilor pentru dispozitivele mobile.

După finalizarea programului, veţi fi pregătiţi să dezvoltaţi singuri aplicaţii avansate pentru toate smartphone-urile şi tabletele populare de acum. 

Şcolarizarea în cadrul departamentului Mobile Development se face pe specializarea: 

Android Mobile Development

După finalizarea cu succes a acestei programe, veţi şti să creaţi diverse aplicaţii pentru toate versiunile sistemului de operare Android, inclusiv pentru cea mai recentă. Veţi dobândi o pregătire care vă va permite să creaţi totul, de la aplicaţii simple, până la aplicaţii complexe care includ lucrul cu datele. Veţi putea face toate acestea cu ajutorul celebrului limbaj de programare Java şi cu ajutorul mediului de dezvoltare Android Studio.

Scopul este să învăţaţi conceptele avansate de programare pentru platforma Android, să vă familiarizaţi cu mediul de creare a aplicaţiilor, precum şi cu instrumentele de dezvoltare, testare şi distribuire a aplicaţiilor pe care le creaţi pentru Google Play Store şi, astfel, să obţineţi şansa ca aplicaţiile dumneavoastră să fie instalate pe milioane de dispozitive Android din toată lumea. Când aplicaţiile dumneavoastră se vor afla pe Google Play Store, angajatorii vor recunoaşte mult mai uşor calitatea cunoştinţelor dobâdite în urma şcolarizării în cadrul LINK Academy. Mai mult, fiecare aplicaţie distribuită cu succes vă oferă mult mai multe şanse de a obţine câştiguri excelente.

Înscrieţi-vă la acest program şi învăţaţi să creaţi aplicaţii care folosesc resursele telefonului (camera, GPS, busolă, touch input), precum şi aplicaţii care folosesc depozitul telefonului (agendă, calendar…).

Cum arată cursurile?

Cursurile din cadrul acestei programe se desfăşoară în versiune online. Modalitatea de studiu online este o alegere potrivită pentru toţi cei care, din cauza obligaţiilor sau a distanţei, nu pot urma cursurile tradiţionale.
Cursurile sunt foarte interesante şi adaptate la nivelul anterior de cunoştinţe al studenţilor. Accentul nu se pune pe teorie, ci pe activităţi practice, însoțite de o serie de exemple interesante. Scopul nostru este să vă găsiți un loc de muncă imediat după încheierea studiilor. 

Profesori de calitate

Profesorii de la LINK Academy au două caracteristici importante: sunt experți în domeniul lor și știu cum să transmită cunoștințe. Echipa noastră se laudă cu o experiență de zeci de mii de ore în dezvoltarea proiectelor de software și design. Fiecare dintre profesori va aborda cu plăcere orice întrebare sau nelămurire a cursanților. Vor fi mereu dispuși să-și ofere sfaturile și ajutorul necesare în învățare.

Pachet de abilități bonus pentru cariera voastră desăvărșită – Personal Development Program

În cadrul școlarizării la LINK Academy, pe lângă cunoștințe de specialitate, veți primi și un pachet special de abilități care vă vor ajuta în orice job și care sunt cele mai importante pentru succesul în carieră, Personal Development Program (PDP)

Veți primi pregătire practică pe mai multe luni, unde veți dezvolta abilități transversale care vă vor deosebi pe piața muncii, pachet de workshopuri din diferite domenii de dezvoltare personală și profesională, muncă de mentorship cu profesori și consultanți, plan de dezvoltare al carierei, certificat oficial care să ateste finalizarea programului și abilitățile dobândite, recomandarea mentorului și 12 luni de suport de consultanță în dezvoltarea carierei.

Ce urmează?

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.