Milioane de oameni vor descărca și utiliza aplicațiile tale

Mobile Development Department

Mobile Development Department

CURSURI
la distanță
DURATĂ
2 semestre
SPECIALIZARE
Android Mobile Development
Microsoft Mobile Apps Development
DIPLOME ȘI CERTIFICATE
Oracle Certified Associate/Professional
Google Associate Android Developer
ATC Android Certified Application Developer/Engineer
Microsoft Certified: Azure Fundamentals
Unity Certified User: Programmer
Cambridge International A&AS Level Computer Science
ICM Diploma (single subject) in Computer Science
LINK English, LINK German
LINK Academy Certified Professional
ÎNSCRIEȚI-VĂ

La departamentul pentru proiectarea și dezvoltarea aplicațiilor pentru dispozitive mobile vi se oferă șansa de a învăța limbaje de programare și instrumente create special pentru sistemele de operare iOS și Android, pe baza cărora funcționează în prezent toate dispozitivele mobile.

Platformele Android, iOS sau ambele - alegerea vă aparține și depinde de interesele, nevoile sau eventualele dvs. experiențe avute.

Fiecare dintre aceste programe cuprinde toate elementele dezvoltării de succes și de distribuție a aplicațiilor pentru dispozitivele mobile.

După programul finalizat, veți fi pregătiți să dezvoltați singuri aplicații avansate pentru telefoanele și tabletele smart, foarte populare în prezent.

Instrumentele, limbajele și tehnologiile pe care le veți asimila după completarea programului ales din acest departament:

  • limbajul de programare Java,
  • mediul de dezvoltare Android Studio,
  • SQL și SQLite,
  • platforma Microsoft .NET și limbajul de programare C#,
  • Xamarin,
  • mediul de dezvoltare Visual Studio,
  • Microsoft Azure,
  • Unity Engine,
  • limbajele HTML5, CSS3 și JavaScript

Şcolarizarea în cadrul departamentului Mobile Development se face pe specializarea: 

Android Mobile Development

După finalizarea cu succes a acestei programe, veţi şti să creaţi diverse aplicaţii pentru toate versiunile sistemului de operare Android, inclusiv pentru cea mai recentă. Veţi dobândi o pregătire care vă va permite să creaţi totul, de la aplicaţii simple, până la aplicaţii complexe care includ lucrul cu datele. Veţi putea face toate acestea cu ajutorul celebrului limbaj de programare Java şi cu ajutorul mediului de dezvoltare Android Studio.

Scopul este să învăţaţi conceptele avansate de programare pentru platforma Android, să vă familiarizaţi cu mediul de creare a aplicaţiilor, precum şi cu instrumentele de dezvoltare, testare şi distribuire a aplicaţiilor pe care le creaţi pentru Google Play Store şi, astfel, să obţineţi şansa ca aplicaţiile dumneavoastră să fie instalate pe milioane de dispozitive Android din toată lumea. Când aplicaţiile dumneavoastră se vor afla pe Google Play Store, angajatorii vor recunoaşte mult mai uşor calitatea cunoştinţelor dobâdite în urma şcolarizării în cadrul LINK Academy. Mai mult, fiecare aplicaţie distribuită cu succes vă oferă mult mai multe şanse de a obţine câştiguri excelente.

Înscrieţi-vă la acest program şi învăţaţi să creaţi aplicaţii care folosesc resursele telefonului (camera, GPS, busolă, touch input), precum şi aplicaţii care folosesc depozitul telefonului (agendă, calendar…).

Microsoft Mobile Apps Development (pentru Android și iOS)Nou

Veți învăța să dezvoltați simultan aplicații și pentru dispozitive iOS, și pentru dispozitive Android, folosind Xamarin – cross-platform gratuit, instrument open-source pentru crearea aplicațiilor mobile native cu ajutorul celor mai moderne tehnologii Microsoft.

Nu doar că asta vă oferă posibilitatea de a dobândi mult mai repede abilitățile necesare pentru Mobile Development, ci vă și economisește timp și resurse pentru dezvoltarea aplicațiilor pentru ambele platforme.

Pe lângă Xamarin, la programul Microsoft Mobile Apps Development de la LINK Academy, veți asimila și abilități pentru proiectarea, implementarea, dezvoltarea și editarea aplicațiilor mobile folosind limbajul de programare C# și cele mai noi instrumente și tehnologii, precum Visual Studio, SQL Server, .NET, Xamarin.Forms etc.

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la Mobile Development Department.

Cum arată cursurile?

Cursurile din cadrul acestei programe se desfăşoară în versiune online. Modalitatea de studiu online este o alegere potrivită pentru toţi cei care, din cauza obligaţiilor sau a distanţei, nu pot urma cursurile tradiţionale.
Cursurile sunt foarte interesante şi adaptate la nivelul anterior de cunoştinţe al studenţilor. Accentul nu se pune pe teorie, ci pe activităţi practice, însoțite de o serie de exemple interesante. Scopul nostru este să vă găsiți un loc de muncă imediat după încheierea studiilor. 

Profesori de calitate

Profesorii de la LINK Academy au două caracteristici importante: sunt experți în domeniul lor și știu cum să transmită cunoștințe. Echipa noastră se laudă cu o experiență de zeci de mii de ore în dezvoltarea proiectelor de software și design. Fiecare dintre profesori va aborda cu plăcere orice întrebare sau nelămurire a cursanților. Vor fi mereu dispuși să-și ofere sfaturile și ajutorul necesare în învățare.

Pachet de abilități bonus pentru cariera voastră desăvărșită – Personal Development Program

În cadrul școlarizării la LINK Academy, pe lângă cunoștințe de specialitate, veți primi și un pachet special de abilități care vă vor ajuta în orice job și care sunt cele mai importante pentru succesul în carieră, Personal Development Program (PDP)

Veți primi pregătire practică pe mai multe luni, unde veți dezvolta abilități transversale care vă vor deosebi pe piața muncii, pachet de workshopuri din diferite domenii de dezvoltare personală și profesională, muncă de mentorship cu profesori și consultanți, plan de dezvoltare al carierei, certificat oficial care să ateste finalizarea programului și abilitățile dobândite, recomandarea mentorului și 12 luni de suport de consultanță în dezvoltarea carierei.

Ce urmează?

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te