Ce este un CV

teste online engleza

CV (lat. Curriculum Vitae, eng. Resume) sau biografia este partea obligatorie a aplicării pentru un job. Scopul lui este de a vă prezenta pe Dvs. şi calificările Dvs. profesionale unui angajator potenţial. CV este un document care are o intenţie clară şi pentru a vă scrie bine CV-ul Dvs., nu aveţi voie să ignoraţi acest lucru.  

Trebuie să vă dedicaţi serios creării unui CV. Rezervaţi-vă timp doar pentru aceasta şi nu vă grăbiţi. Priviţi crearea unui CV ca pe lucrarea Dvs. principală, primul pas major care vă duce la jobul dorit. Să nu credeţi că nu va citi nimeni CV-ul Dvs. şi că el se trimite doar din curtoazie.

Atunci când aplicaţi pentru un job, documentele trimise, în special CV-ul, "vorbesc" în locul Dvs, vă reprezintă şi dacă nu o faceţi într-o manieră acceptabilă, greu veţi primi o invitaţie pentru un interviu şi oportunitatea de a vă prezenta în detaliu. Nu există a doua şansă şi nu aşteptaţi ca greşelile Dvs. să fie înţelese.

Cel mai mare număr de angajatori selectează candidaţii pe baza CV-urilor primite. Aceasta este prima şi singura şansă de a atrage atenţia angajatorilor potenţiali asupra Dvs. şi de a îi interesa să vă angajeze chiar pe Dvs.

Pentru a fi recunoscut ca un candidat serios, nu este suficient doar să aveţi calificările necesare, ci, de asemenea, şi să le prezentaţi în cea mai bună manieră persoanei care nu vă cunoaşte deloc. De aceea, scrierea unui CV trebuie abordată foarte serios, având grijă de fiecare detaliu.

CV-ul este biletul pentru lumea a cărei parte doriţi să deveniţi. Acesta nu este o garanţie că veţi şi rămâne în ea, că vă veţi descurca, că veţi fi mai satisfăcut, că toată lumea vă va accepta aşa cum doriţi Dvs. Dar dacă biletul este inadecvat, atunci nimic nici nu puteţi afla. Primul pas este, vă este clar, să vă asiguraţi un bilet valabil.

Cursul CV

Iată câteva sfaturi cum să obţineţi un job bun în IT sau design:

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2018/19. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.