De acest 1 Mai lupta pentru un job sigur!

Cursul Test Automation and Quality Assurance

Având în vedere că astăzi testarea este o componentă foarte importantă a dezvoltării de software, cunoașterea tehnologiei de testare este aproape indispensabilă în descrierea jobului unui singur dezvoltator (Test-driven Development). Mai mult, există profiluri pe piață care acoperă exclusiv acest domeniu (Quality Assurance). Acesta este motivul pentru care acest curs abordează diferite modalități de asigurare a calității și verificare ei.

În curs sunt explicate conceptele de testare a unor părți de cod, aplicații și sisteme complete. Toate tipurile standard de testare solicitate în prezent de piață sunt prezentate și explicate în detaliu.

Cursul acoperă mai multe domenii. Prima parte abordează standardele de codificare corespunzătoare, reguli de colaborare diferite și cele mai bune practici de codare. În continuare sunt prezentate diferite variante de testare funcțională, explică conceptul de testare cu conceptul de cutie albă, testarea unității, testarea integrării și alte forme cunoscute de testare funcțională.

Ultima parte abordează automatizarea testării, precum și diferite variante de abordare și testare non-funcțională cu conceptul de black box. Se vorbește de teste de performanță, teste de utilizator și teste de stres și încărcare inevitabile. Pe parcursul cursului, cunoștințele obținute la cursurile anterioare sunt accentuate și sunt analizate în detaliu caracteristicile tehnologice ale diferitelor părți ale sistemului.

Sunt introduse diferite instrumente de testare și biblioteci: Selenium – pentru testarea automată a interfeței web și Apache JMeter – pentru teste diferite de performanță a aplicațiilor web, unit test pentru testarea unică a codului etc.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Python Development Program.

Descrierea și obiectivele cursului Test Automation and Quality Assurance

Scopul cursului este de a instrui cursantul pentru acces adecvat la asigurarea calității programului. După finalizarea acestui curs și asimilarea materiei, cursantul va putea să scrie codul în mod corespunzător, asigurându-se că toți membrii echipei, precum și el însuși, pot analiza, modifica și continua să lucreze la el.

De asemenea, cursantul se familiarizează cu conceptele de dezvoltare bazată pe test, învață despre teste pe modul, integrări și acceptabilitate și cum să le implementeze, cum își pot versiona programele și ce forme de publicare a programului există în ciclul de publicare, care este versiunea alfa a programului, care beta, care release.

După finalizarea cursului, cursantul va fi familiarizat cu conceptul de testare automată și conceptele de testare la cutie  albă și neagră. El va ști să-și programeze propriile teste în cadrul Selenium pentru testarea automată, precum și să configurează și să folosească unul dintre cele mai faimoase software-uri open source pentru testare – Apache JMeter.

El va cunoaște problemele de performanță ale aplicației web și tehnicile de testare a solicitării și stresului și va putea identifica în mod independent cauzele performanței slabe ale aplicației.

Test Automation and Quality Assurance

Planul și programa cursului:

1. Calitatea și testarea programului

 • Standarde în producția de programe
 • Calitatea programului
 • Testarea programelor

2. Asigurarea calității programului

 • Reguli de codificare
 • Testarea unităților
 • Testare de integrare
 • Livrare continuă
 • Postarea automată
 • Programare pereche

3. Controlul calității programului

 • Testările white box și black box
 • Testele de acceptare și rezonabilitate
 • Testele de stres și încărcare

4. Testare automată

 • Utilizarea instrumentului Apache JMeter
 • Utilizarea bibliotecilor și instrumentelor Selenium

Participanți la cursul Test Automation and Quality Assurance

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.