IT in Business


Descierera cursului:

În cadrul cursului se vor studia elementele aplicării tehnologiilor informaţionale (IT) în afaceri: dispozitive și infrastructură, activităţi utilizate pentru desfăşurarea eficientă a afacerilor, pachete de software și programe care se utilizează zilnic în diferite scopuri. Învățați cum să folosiți cel mai bine potențialul Internetului și al serviciilor oferite, tehnologiile informaţionale în general și cum să le implementați cu succes  în afacerile Dvs, și în același timp coordonați investițiile și beneficiile prin scăderea și mărirea eficacității afacerii.


Scopul cursului:

Scopul cursului este să identificați punctele forte şi oportunităţile oferite de tehnologiile informaţionale și să adoptați modalitățile de aplicare a acestora. Să cunoașteți noțiunile de bază ale tehnologiilor informaţionale, adică software și hardware, și să înțelegeți unele concepte ale implementării IT-ului ca şi factorii de returnare a investiției în IT.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.