Semnul exclamarii  Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK

TOP 6 metode trăsnite de a demisiona.

TOP 6 metode trăsnite de a demisiona
 

Ești mulțumit de actualul loc de muncă? Te înțelegi bine cu toți colegii? Șefii iau în considerare ideile tale? Salariul e pe măsura muncii?

Dacă răspunsul este ”DA” atunci este ceva în neregulă. În caz contrar, dacă vrei să demisionezi, nu ezita să abordezi un stil original la fel cum au făcut următoarele persoane.  

Locul de muncă nu este niciodată la fel de frumos ca la început. Pe măsură ce modul de lucru iese la iveală și colegii și șefii afișează un comportamtent la care nu vă așteptați, ideea de demisie începe să se contureze. Dar nu orice demisie, una memorabilă, în care toți trebuie să afle cu ce au greșit. Nu vă simțiți vinovați dacă v-ați derulat acest plan în minte. Uneori este o cale spre calmarea tensiunilor interioare.

Trebuie să știți că ați fost răzbunați. Sunt oamenii care și-au pus planul în acțiune. Astfel și-au luat o povară de pe suflet, chiar dacă au demonstrat ceva lipsă de profesionalism.

Top 6 metode trăsnite de a demisiona

1.Tort cu surprize.

Pe 10 ianuarie 2010, în ultima zi de lucru la restaurantul Friendly's, Adam Porter a aruncat în șeful său cu un tort de înghețată de 2.2 kg. Astfel a fost acuzat de vătămare. A fost eliberat pentru o cauțiune de 1000 de dolari – mai mult cu 978 de dolari față de valoarea de piață a tortului.

 

2.Mesaj de eroare.

Un designer angajat cu un contract de 3 luni a avut o ideea genială. După ce a prestat multe ore suplimentare s-a gândit să atragă atenția șefilor. A lăsat pe calculator un mesaj de eroare care apărea la deschiderea sistemului de operare. Mesajul spunea așa: ” Designerul pe care l-ați tratat ca pe un nimic și-a dat demisia pe neașteptate. Compania dumnevoastră și alți angajați nu vor fi afectați.” Mai jos erau trei butoane: ”Click pe Rennegociere pentru a discuta termenii unui noi contract. Click pe HR pentru a vedea cât de tare ați dat-o în bară. Ignoră. Hr. Renegociere.”

 

designer demisiona

 

3.Ieșirea de urgență.

Steven Slater, un însoțitor de zbor pentru JetBlue, a intrat într-o dispută cu un pasager. Pasagerul s-a ridicat prea repede pentru a recupera bagajul din compartimentul de sus. Slater a adresat o imprecație întregului avion după care și-a luat o bere, a deschis toboganele pentru ieșirea de urgență și a plecat spre libertate. Până la terminal a mers cu un tren de bagaje.

 

4.Joaca de-a demisia.

Jarrad Farbs, un dezvoltator software la firma 2K Australia, s-a hotărât să lucreze pe cont propriu. Demisia lui a fost una unică: un joc scurt în flash, inspirat de celebrul Mario. Pe măsură ce se avansează în joc, vești despre demisisa lui sunt afișate. Jocul încă poate fi încercat la această adresă.

http://www.farbs.org/Message.html

 

5.În pași de dans.

Uneori limbajul corpului spune totul. În 2008 un bărbat care lucra la o companie secretă, și-a dat demisia pe ritmurile din Star Wars și Bohemian Rapsody de la Queen. Stând mândru pe un scaun în cafeneaua unității și-a rupt cămașa, dezvăluind mesajul scris pe piept: ”Demisionez!”.

Video aici: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=R-wbGNJxI2M

 

6.Scurt și la obiect.

Pe 28 aprilie 2005 la mijlocul producției unui serial de comedie răsunător numit Comedy Central, Dave Chappelle și-a lăsat mască fanii atunci când a plecat din platou. Mai mult, a plecat imediat în Africa pentru recuperare spirituală. Ce a lăsat în urmă? Un contract de 50 de milioane de dolari și o echipă de regie destul de șocată.

Dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă, următoarele informații vă pot fi de ajutor: ce este un CVscrisoarea de intenţie şi scrisoarea de motivaţie, interviul de angajare, întrebări despre experiența de muncă.

Voi la ce v-ați gândit? Care ar fi ieșirea potrivită?

 

Articol de Oprescu Gabriel.

  • 17.02.2014 10:44

Comentariu