Sesiunea de înscriere pentru generația 2019/2020 la BusinessAcademy este în curs.

Geometria descriptivă şi perspectiva

Descrierea cursului

Cursul este creat pentru a familiariza cursanţii cu bazele geometriei descriptive şi cu perspectivele, într-un mod funcţional. Se va analiza utilizarea punctului, a liniei şi a planului în spaţiu, precum şi a formelor în spaţiu. Pe lângă aceasta, cursantul se va familiariza şi cu desenarea în proiecţie oblică şi cu desenarea în perspectivă. Cunoaşterea geometriei descriptive este necesară pentru continuarea cu succes a lucrului în programele CAD în 3D Design (arhitectura, design de interior, designul produselor).

Obiectivul cursului

Obiectivul cursului este dobândirea cunoştinţelor din domeniul geometriei descriptive, care sunt necesare pentru buna înţelegere a spaţiului tridimensional, pentru construirea şi modelarea formelor geometrice, precum şi pentru prezentarea lor reală. Obiectivul este, de asemenea, şi obţinerea cunoştinţelor necesare pentru perfecţionarea şi aplicarea diferitelor pachete software destinate designului şi proiectării. Cursantul va fi familiarizat cu toate elementele necesare înţelegerii mai bune a spaţiului, care se va aplica şi în celelalte cursuri.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înscrierea pentru generaţia 2019/20 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.