Sesiunea de înscriere pentru generația 2019/2020 la BusinessAcademy este în curs.

Introducere în designul de iluminat

Descrierea cursului

Cursul este gândit astfel încât să familiarizeze cursanţii cu tipurile de distribuţie a iluminării artificale, a efectelor de lumină obţinute prin iluminat, prin funcţia de iluminat în mediul de lucru, de acasă şi public. La curs se va aborda atât iluminatul interior, cât şi cel exterior. O atenţie deosebită la curs este orientată pe aspectul ecologic al iluminatului, pe designul aplicării sale, precum şi pe efectele estetice care se pot obţine. Un anumit număr de exerciţii care se aplică în 3d Max va arăta cursanţilor în mod special realizările, efectele şi semnificaţia luminii şi a iluminatului la proiectare, în general.

Obiectivul cursului

Obiectivul cursului este familiarizarea cursanţilor cu cunoştinţele de bază privind utilizarea iluminatului în design. După finalizarea acestui curs, cursanţii vor putea să descrie şi să înţeleagă principalele caracteristici ale luminii şi iluminatului, să înţeleagă diferenţele dintre diferite tehnici de iluminat, să recunoască diferite tipuri de efecte pe care pot să le aplice în propriul design.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înscrierea pentru generaţia 2019/20 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.