Lucrare finală pentru Product Design

Scopul acestui proiect este realizarea independentă a lucrării finale, care cuprinde toate domeniile parcurse prevăzute în programă. 

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Product Design.

Descrierea și scopul cursului

Cursul Lucrare finală pentru programul Product Design, secţia 3D Design & CAD adună toate cunoştinţele dobândite la LINK Academy sub forma unui proiect final. La acest curs, participantul va putea să aleagă una din temele oferite pe baza căreia va face lucrarea finală. Temele vin din domeniul pe care l-a studiat cursantul un an de zile. Aici se pot folosi toate programele de calculator pe care cursantul a avut ocazia să le studieze în perioada şcolarizării pe un an de zile. 

Scopul cursului Lucrare finală pentru programul Product Design este demonstraţia cunoştinţelor asimilate şi a competenţelor dobândite în cadrul LINK Academy, cu care cursantul îşi obţine dreeptul la certificatul LINK Academy. Se anticipează că cursantul îşi demonstrează sieşi, dar şi altora, că a asimilat cu succes cunoştinţele necesare şi că a dobândit competenţele necesare conţinute în planul şi programa secţiei alese în cadrul LINK Academy devenind astfel un designer 3D certificat. 

Cursul Lucrare finală – Product Design vă va răspunde la întrebări:

1. Care este scopul cursului Lucrare finală

Obiectivul proiectului final este să vă pregătiți singuri lucrarea finală, care include toate domeniile acoperite de programa școlară. Luând în considerare toate cunoștințele și abilitățile de lucru pe calculator dobândite la LINK Academy în cadrul departamentului Design 3D & CAD, cursanții au oportunitatea să arate în cadrul lucrării finale tot ce au învățat în ultimul an.

2. Cum veți lucra la Lucrare finală?

La cursul Lucrare finală, utilizatorii trebuie, în primul rând, să-și demonstreze cunoștințele și abilitățile dobândite după un an de studiu la LINK Academy. Principiul de elaborare a lucrării finale este foarte simplu. Mai întâi, cursantul își alege tema, dar are la dispoziție și posibilitatea de a propune singur o temă în funcție de interesele sale. Apoi, cu ajutorul procesului de design și al programelor de calculator (lucrarea finală se poate face în programele Autodesk și Adobe) pe care le-a studiat la LINK Academy în ultimul an de zile, va crea designul și prezentarea acesteia. Și aici ne referim la compoziție și estetică, dimensiune, descriere și la funcțiile soluției de design creată.

3. De ce trebuie să faceți lucrarea finală?

De fapt, lucrarea finală reunește toate cunoștințele și abilitățile necesare dobândite la LINK Academy. De-a lungul unui an de zile în cadrul departamentului Design 3D & CAD, cursanții și-au perfecționat cunoștințele și au dobândit altele noi în domeniul proiectării, dar și abilități de lucru în câteva programe de calculator cu care combină, printr-un proces creativ atotcuprinzător, toate aceste cunoștințe și abilități și își pregătesc lucrarea finală. Lucrarea finală este predată sub formă de proiect final cu scopul de a demonstra noile cunoștințe și abilități. În curs se pot folosi toate programele de calculator pe care cursantul a avut ocazia să le învețe într-un an de școlarizare, cu accent special pe pachetul de programare Autodesk necesar lucrului în designul 3D. 

Cursul Lucrare finală pentru Product Design

Planul și programa cursului

Modulul 1 – Lucrare finală

  • Alegerea temei şi elaborarea lucrării finale

Software necesare și condiții tehnice: 

Elaborarea lucrării finale necesită un procesor cât mai bun, o hartă grafică, precum şi un monitor de înaltă rezoluţie. Este  nevoie de suficientă memorie de lucru (minim 2 GB RAM, dar se recomandă chiar şi 4 GB).

Cunoștințe necesare

Este nevoie de experienţă şi cunoştinţe de lucru în AutoCAD software standard, în funcţie de alegerea temei şi de lucru în programele Adoobe de bază precum Photoshop şi Illustrator. Pe lângă asta, este nevoie şi de experienţă din design şi desen, precum şi desen tehnic, şi de toate celalte cunoştinţe pe care le-a obţinut cursantul în decursul unui an de zile la LINK Academy. 

Competențe

Modul 1 – Lucrare finală

  • Lucrare individuală la proiect din câmpul 3D Design
  • Capacitatea de a naviga în programele Autodesk
  • Capacitatea de elaborare a unei prezentări de calitate 

Lucrare finală pentru Product Design

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te