Project Management Fundamentals & MS Project


Descrierea cursului:

Gestionarea proiectelor înseamnă manipularea tuturor elementelor în parte, dar și a proiectului în sine ca un întreg.

La acest curs se va studia noţiunea și elementele proiectelor, cercetarea și stabilirea proiectului, repartizarea sarcinilor, calendarul realizărilor, alocarea resurselor și costurilor. Veţi cunoaște metodele și instrumentele pentru planificarea și gestionarea proiectelor, monitorizarea și analiza proiectelor, coordonarea, evaluarea și controlul realizării proiectelor și tehnica adoptării hotărârilor.

La acest curs se va prezenta unul dintre cele mai populare instrumente de software pentru gestionarea proiectelor. MS Project este menit planificării, monitorizării și controlului realizării proiectelor mici și mijlocii. Vă ajută să arhivați și să utilizați mii de date necesare desfășurării proiectelor.


Scopul cursului:

Scopul cursului este să învățați să planificați individual, să efectuați, să repartizaţi sarcini și resurse, să coordonaţi,  să monitorizați proiectul și, la sfârșit, să evaluați și să analizați produsul final. De asemenea, pentru a atinge mai rapid obiectivul, veți învăța și să utilizați software-ul MS Project.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.