Business Fundamentals


Descrierea cursului:


Pentru succesul în afaceri, în afara unei idei bune, este necesar să cunoașteți o serie de termeni juridici, financiari, generali şi diverse proceduri.

La acest curs veți studia și cunoaște toate perspectivele de care aveți nevoie pentru a înțelege comportamentul de afaceri al ambelor părți. Cursul vă permite să cunoașteți fazele prin care trece afacerea dumneavoastră, nu doar teoretic, ci şi să transformați în realitate o idee de afaceri, care  are o baza legală, planificată, documentată şi concepută pentru a reuşi.

Materia pe care o veți studia la curs include elemente legate de iniţierea unei afaceri, documentarea pentru afaceri, dreptul în afaceri, planul de afaceri. La curs învăţați cum să transformați ideile de afaceri în plan de afaceri realist prin selectarea unor forme de organizare, furnizarea de fonduri, înființarea subiectului de afaceri, luând în considerare cele mai importante implicații procedurale, fiscale şi legale. Vă veți familiariza cu tipurile şi elementele de acte comerciale şi de afaceri, cu modalităţile de pregătire şi arhivarea lor în formă scrisă şi electronică. Veţi obţine acces la gestionarea asistenţei în proiectarea şi îmbunătăţirea aspectelor financiare corporative şi comerciale, precum şi folosirea tehnologiei informaționale şi Internetului în afaceri.

Materia este concepută pentru a familiariza participanţii cu domeniile tematice de bază ale dreptului în afaceri şi să-i pregătească pentru a utiliza cunoştinţele dobândite în afacerile zilnice şi de management. În plus, veţi afla modul în care acestea ar trebui planificate, adică cum să concepeți un plan de afaceri: descrierea structurii afacerii, produselor sau serviciilor, cum să atrageți clienţi, dezvoltarea resurselor şi finanţelor. Veţi afla ce putere are planul de afaceri bine conceput.


Scopul cursului:

Scopul cursului şi modulelor sale este ca fiecare participant să obţină independenţă în toate segmentele de afaceri. De la idee la punerea în aplicare. Universalitatea cursului dezvoltă capacitatea de sinteză teoretică şi practică, abordând probleme-cheie cu luarea deciziilor individuală în toate etapele, de la start, la implementarea cu succes a tuturor planurilor în afaceri.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.