Entrepreneurship

Descrierea cursului

La curs veți dobândi cunoștințe despre ce te face antreprenor, ce trăsături dominante caracterizează acest tip de personalitate și cum gândesc antreprenorii. La curs veți afla dacă sunteți antreprenor, dacă trăsăturile voastre curente și educația voastră coincid cu trăsăturile confirmate ale antreprenorilor de succes. Învățați fluxul întregului proces - de la ideea de afaceri până la înființarea și conducerea unei companii. Aflați care este rolul antreprenorului în diferitele etape ale dezvoltării afacerii, ceea ce este esențial pentru adaptarea cu succes a companiei la nevoi noi. 

Scopul cursului

Scopul cursului este să vă facă să înțelegeți trăsăturile și poziția antreprenorilor și a antreprenorilor-manageri, precum și cerințele pe care le impune conducerea unei companii. Scopul cursului este să asimilați cunoștințe necesare pentru a conduce cu succes o companie în toate toate etapele existenței sale, de la înființare până la închiderea companiei, indiferent de dimensiunea ei.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: E-commerce Manager & Entrepreneur.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.