Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Entrepreneurship

Descrierea cursului

La curs veți dobândi cunoștințe despre ce te face antreprenor, ce trăsături dominante caracterizează acest tip de personalitate și cum gândesc antreprenorii. La curs veți afla dacă sunteți antreprenor, dacă trăsăturile voastre curente și educația voastră coincid cu trăsăturile confirmate ale antreprenorilor de succes. Învățați fluxul întregului proces - de la ideea de afaceri până la înființarea și conducerea unei companii. Aflați care este rolul antreprenorului în diferitele etape ale dezvoltării afacerii, ceea ce este esențial pentru adaptarea cu succes a companiei la nevoi noi. 

Scopul cursului

Scopul cursului este să vă facă să înțelegeți trăsăturile și poziția antreprenorilor și a antreprenorilor-manageri, precum și cerințele pe care le impune conducerea unei companii. Scopul cursului este să asimilați cunoștințe necesare pentru a conduce cu succes o companie în toate toate etapele existenței sale, de la înființare până la închiderea companiei, indiferent de dimensiunea ei.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: E-commerce Manager & Entrepreneur.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te