Marketing Basics

Descrierea cursului

Cursul acoperă domeniile: teoria marketingului, marketingul ca funcție și concept de afaceri, managementul marketingului (micro și macro marketing), sistemul informațional de marketing și planificarea marketingului, mixul de marketing, marketarea produselor noi, promovarea și publicitatea, mesaje promoționale, analiza SWOT și comportamentul consumatorilor, cercetarea de marketing, înțelegerea pieței, relații publice, marketingul direct, marketingul prin internet, studii de caz, event marketing, marketingul în instituțiile financiare, marketing în telecomunicații. 

Scopul cursului

Scopul cursului constă în asimilarea teoriei de marketing, mixul de marketing, cercetarea de marketing, precum și cele mai noi concepte de marketing de azi. După finalizarea cursului, veți avea cunoștințele necesare pentru a susține examenul Cambridge International Diploma in Business.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: PPC & Digital Channels ManagerOnline Sales & E-business Development ManagerContent & SEO ManagerWeb Project Manager & Data AnalystSocial Media, Online PR & Community Manager.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.