Sărbătorim SysAdmin Day: Reducere de peste 605€ pentru toți viitori administratori

Cursul Service Applications Development

Service Applications Development reprezintă o componentă indispensabilă a platformelor web. Acesta este motivul pentru care li se acordă o atenție specială și un curs special. Cursul Service Applications Development explică exact conceptele aplicațiilor de serviciu, logica și implementarea lor.

În prima parte, cursul explică serializarea în programare și importanța sa mare în contextul independenței platformei. Se confirmă cunoașterea formatelor JSON și XML și manipularea documentelor care le conțin. Sunt identificate și concepte de programare în rețea, ceea ce este un factor important de infrastructură în programarea serviciilor.

Cursul explică apoi conceptul de SOAP. Acest protocol bazat pe XML este utilizat în diferite medii și în diferite tipuri de proiect. Este dominant în situațiile în care este necesar să se tipteze riguros și să furnizeze în siguranță datele transportate.

În continuare, cursul abordează aplicații RESTful. Acest concept, cel mai popular în prezent, se bazează pe protocolul HTTP, astfel încât este foarte ușor de asimilat alături de materia altor cursuri.

Se explică modalitățile de creare și utilizare a serviciilor REST, dar și modalitățile de securizare a acestora, introduce conceptul de conținut criptat, cheie API și autorizare folosind JSON Web Token (JWT) și prezintă conceptul de API în contextul aplicațiilor web client bogate, care, combinat cu o varietate de tehnologii client, face unitatea finală atractivă și foarte căutată pe piețele actuale.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Python Development Program.

Descrierea și obiectivele cursului Service Applications Development

După finalizarea cursului, cursantul va ști ce este un serviciu web și ce tipuri de servicii web există, precum și modul în care sunt utilizate, va putea identifica diferite tipuri de servicii și le va folosi cu succes folosind aplicații client auto-scrise.

De asemenea, el va putea expune funcționalitatea propriei sale aplicații într-o manieră de serviciu, folosind câteva dintre standardele de serviciu studiate în lecțiile acestui curs. Acesta va putea oferi funcționalitatea creată a unor tehnici de securitate prezentate în acest curs și în alte, cum ar fi utilizarea cheilor API, tokenului JWT sau criptarea conținutului. Va putea crea propria sa platformă de servicii în orice scop, cum ar fi un serviciu de tranzacții, un serviciu de autentificare sau un API complet pentru a sprijini aplicația sau orice parte a acesteia.

Service Applications Development

Planul și programa cursului:

1. Extensible Markup Language

 • Reguli de bază XML
 • Scheme XML și definițiile documentelor
 • Spații de nume în XML
 • Tipizare XML

2. Introducere în serviciile web

 • Conceptul și istoria serviciilor web
 • Tipuri de servicii web

3. Servicii web SOAP

 • Web Service Definition Language
 • Mesaje SOAP
 • Implementarea serviciului SOAP și a clientului

4. Aplicațiile RESTful

 • Retrospectiva JSON
 • Lucrul cu tokenurile JSON Web (JWT)
 • Reguli și metode HTTP
 • Securitatea aplicației REST

Participanți la cursul Service Applications Development

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.