Cursul Python Net Programming

Cursul Python Net Programming dezvăluie secretele programării de rețea prin intermediul limbajului de programare Python. Acesta răspunde la diferitele întrebări care sunt necesare pentru a programa cu succes astăzi, într-un moment în care aplicațiile de rețea domină. Cum să conectați două aplicații folosind Python? Ce sunt socket-urile și cum sunt utilizate în Python? Ce sunt straturile în programarea de rețea și tipurile lor și care sunt necesare pentru o programare reușită și care nu? Care sunt diferențele dintre protocoale în stratul de transport și care ar trebui utilizate în ce situație? Ce este protocolul TCP și la ce poate fi folosit? Cum sunt transportate datele prin intermediul acestuia și cât este de sigur? Ce este protocolul UDP? Pentru ce este bun și pentru ce nu este? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care acest curs oferă răspunsuri clare.

În plus, cursul explică multe alte concepte și rezolvă multe alte preocupări. Sunt explicate în detaliu toate protocoalele straturilor de aplicații de zi cu zi, necesare pentru buna funcționare a aplicațiilor web. Se explică problema întârzierilor în fluxul de informații și sunt prezentate diverse soluții pentru această problemă.

Se actualizează materia cursurilor parcurse, dar în medii noi și în contextul rezolvării de noi probleme, așadar prin tehnici de programare multithread se rezolvă problema utilizării multiclient a unei aplicații, iar prin tehnici de gestionare a evenimentelor se explică procesarea mesajelor primite.

Materia cursului este o actualizare a cursurilor Python de bază și o bază importantă pentru cursurile de programare web, deoarece descompune componentele care vor fi elementele de bază ale acestor cursuri și cele care vor urma.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Python Development Program.

Descrierea și scopurile cursului Python Net Programming

Ca rezultat final, cursantul se poate aștepta ca acest curs să-l ajute cu multe dintre „secretele” funcționării sistemelor pe care le folosim zilnic. Cursantul va cunoaște modul în care dispozitivele inteligente au informațiile pe care ni le prezintă, cum este posibil pentru noi să comunicăm cu diferiți utilizatori prin intermediul diferitor platforme, precum și cum funcționează cu exactitate jocurile pe calculator multiplayer și de ce este nevoie pentru a le rula cu succes.

Cursantul va ști diferența clară dintre partea de server a unei aplicații de rețea și partea sa de client, ce părți ale aplicației și pe care „latură” se pot executa, la ce să acorde atenție atunci când se creează și se implementează diversele sale părți, care sunt problemele potențiale care pot apărea în construcție și cum pot fi evitate.

Aplicațiile pe care participanții vor putea să le creeze în această etapă vor fi orientate către rețea și vor folosi protocoale adecvate de aplicare și transport. Aceste aplicații, care rulează pe diferite dispozitive și în diferite medii, vor putea schimba reciproc mesaje de rețea în scopuri diferite.

După finalizarea cursului, studentul poate rezolva problema livrării, sincronizării și utilizării datelor între aplicații.

Kurs Python Net Programming

Planul și programa cursului:

1. Introducere în rețeaua de calculatoare

  • Rețeaua de calculatoare și straturile sale
  • Socket-uri și protocoale de transport
  • Protocoale de aplicare

2. Lucrul cu prize și protocoale de transport

  • Protocol TCP
  • Protocol UDP
  • Protocol WebSocket

3. Protocol HTTP

  • Bazele HTTP
  • Clientul și serverul HTTP
  • Statusurile și mesajele HTTP

Participanții la curs de Python Net Programming

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2021/22 se face aici.

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.