Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Cursul Brandingul

Cuvântul brand provine din limba engleză și traducerea cea mai exacta ar fi marcă. Termenul de branding a început să se folosească pentru scoaterea în evidență a unui produs în comparație cu concurența.

Deci, brandingului i se datorează crearea valorii adăugate a brandului pentru a-i asigura superioritatea în comparație cu celelalte branduri și astfel să se realizeze profitul dorit pe piață. Exact din această cauză, valoarea pe care o creează brandul, adică însăși esența lui, este considerată primordială pentru eficiența tuturor afacerilor.

Cu alte cuvinte, brandul este acela care decide profitabilitatea unei companii și, din această cauză, are un rol foarte important. Cunoștințele despre acesta, pe care le puteți dobândi la acest curs, vă vor fi de un mare folos în viitor, indiferent de domeniul în care vă veți construi cariera. Crearea unui brand reprezintă un proces la care participă fiecare angajat al unei companii.

Sloganurile, logourile și numeroase alte elemente de care se va ocupa acest curs, au un rol foarte important în crearea brandului. Toate aceste elemente au următorul scop comun: producerea unei reacții emoționale la consumatori.

Pentru ca această emoție să se producă, sunt necesari anumiți pași cu care vă vor face cunoștință specialiștii cu experiență în timpul predării în cadrul cursului Brandingul. După finalizarea acestui curs, veți înțelege toate elementele brandului și tehnicile cu ajutorul cărora le puteți întări pentru a aduce companiei voastre un profit mai bun.

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Print & Graphic DesignE-Business & Internet Marketing şi IT Management.

Descrierea și scopurile cursului Brandingul

Pe durata cursului Brandingul, pe care îl puteți frecventa în mod online sau tradițional – în clasă, și care face parte din specializările respective, vă veți familiariza cu noțiunea de branding, imagine, identitate, sloganuri, logouri și alte elemente legate de noțiunea brandului în sine.

Ca participant la acest curs, veți avea posibilitatea, datorită numeroaselor exemple, să vă faceți o perspectivă asupra elementelor care fac ca un brand să fie de succes, precum și să aflați care este importanța emoțiilor pe care acesta le cauzează la grupurile țintă. În plus, la acest curs vi se vor oferi și răspunsurile la întrebările: cum se plasează un brand, cum se dezvoltă puterea sa și cum i se poate mări valoarea. Cu această ocazie veți obține și o imagine completă despre procesul de creare a brandului în etapa de început, adică despre tehnicile cu ajutorul cărora veți înțelege mai târziu ce dorește de fapt clientul.

Acest curs este conceput astfel încât să îl poată parcurge toți participanții, indiferent de cunoștințele anterioare. Pentru ca materialul să fie mai ușor de înțeles, cursul este împărțit în două unități tematice, adică două module, care vă vor conduce spre cele mai complexe cunoștințe, de la o unitate de învățare la alta. Primul modul vă va prezenta noțiunile de bază legate de branding. În timpul acestui curs veți afla ce este brandul și din ce elemente este alcătuit, apoi și cum puteți gestiona structura lui. Pe lângă asta, vă veți ocupa cu dezvoltarea brandului și cu strategiile plasării sale.

A doua parte a cursului va fi dedicată creării brandului în sine, interviului cu clientul și cunoașterii celor mai importante noțiuni din acest domeniu. Aceste lecții, printre altele, vă vor permite să alegeți denumirea ideală pentru un anumit brand, să-i concepeți sloganele, dar și multe alte abilități practice care vă vor fi utile în munca de zi cu zi.

Scopul cursului Brandingul este familiarizarea participantului cu elementele unui brand, cu influența lor asupra valorii brandului, precum și cu modurile de creștere a valorii acestuia. Coordonatorii de top, cu o experiență de ani de zile, vă vor familiariza cu numeroase exemple pentru a înțelege elementele cele mai importante, care garantează succesul în domeniul brandingului. După finalizarea cu succes a cursului, veți fi pregătiți să creați pe cont propriu identitatea unui brand și să începeți o carieră de succes.

Cursul Brandingul

Planul și programa cursului:

1. Noțiunile de bază ale brandingului

  • Istoria brandingului. Ce înseamnă această noțiune și cum a apărut
  • Familiarizarea participantului cu toate elementele importante ale brandului, cum ar fi logourile, sloganele, culorile etc.
  • Ce constituie valoarea și esența unui brand de succes
  • Cum să poziționați calitativ un brand
  • Familiarizarea participantului cu tehnicile de dezvoltare și cu strategiile de plasare a brandului
  • Cum să gestionați structura unui brand de succes

2. Ce este necesar pentru crearea eficientă a brandului

  • Cum să vă pregătiți pentru interviul cu clientul
  • Familiarizarea participantului cu noțiunile: brifing, key visual și mood board
  • Ce este brand engagement și de ce este important în procesul de creare a brandului
  • De ce naming-ul, tagline-ul și sloganele au o importanță vitală pentru succesul brandului

Cursul Brandingul

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este în curs.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te