Consumer Behavior

Descrierea cursului

La acest curs participanții își vor dezvolta capacitatea de a înțelege comportamentul și nevoile utilizatorilor de internet care sunt esențiale pentru succesul în orice afacere și în marketing. Cursanții vor învăța cei îi influențează cel mai mult pe vizitatori, ce îi atrage sau îi îndepărtează, precum și când se angajează și cum iau decizii. 

Scopul cursului

Dezvoltarea unei înțelegeri aprofundate a proceselor care au loc când vizităm site-uri și luăm decizia să achiziționăm este unul din obiectivele cursului. Vrem să învățați diferența dintre luare deciziilor în mod rațional și emoțional, impulsiv și atent. Deși este imposibil să anticipăm în totalitate comportamentul utilizatorului, cercetările moderne au acum cunoștințe valoroase despre procesul de luare a deciziilor, înțelegerea nevoilor, dorințelor și acțiunilor utilizatorilor. 

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Social Media, Online PR & Community ManagerPPC & Digital Channels ManagerDigital Marketing Planner & Account ManagerWeb Project Manager & Data AnalystContent & SEO Manager.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te