Curs SEO. Optimizare pentru motoare de cautare.

Descrierea cursului

În cadrul acestui curs se abordează tehnicile şi strategiile de selectare a cuvintelor cheie şi de configurare internă a unui site, astfel încât să corespundă cu criteriile de structură şi design SEO. Acesta cuprinde optimizarea şi setarea elementelor HTML, a parametrilor de server ai site-ului, precum şi a conţinutului în sine al site-ului, pornind de la strategia cuvintelor cheie menţionată anterior. Cursul va defini principiile de întreţinere a site-ului şi de distribuţie a conţinutului, cu scopul obţinerii relevanţei în cadrul pieţei, precum şi formarea reţelei de linkuri care să consolideze încrederea pe termen lung faţă de site-ul dvs. Nu în ultimul rând, se va discuta despre monitorizarea traficului prin web analytics şi despre analiza comportamentului vizitatorilor, în vederea unei optimizări suplimentare

Scopul cursului

Scopul cursului este pregătirea cursanţilor pentru a putea să formateze în totalitate codul HTML al paginilor şi conţinutul în sine, astfel încât acesta să apară în topul rezultatelor de căutare a cuvintelor cheie dorite. După terminarea cursului, cursanţii vor fi capabili să identifice date importante din web analytics şi să implementeze activităţi menite să îmbunătăţească poziţia şi numărul de vizitatori, precum şi asigurarea unui număr cât mai mare de achiziţii, în funcţie de obiectivele prestabilite ale site-ului.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.