Fă următorul pas în carieră cu resurse, cunoștințe noi și suportul nostru care te vor ajuta să-ți atingi toate obiectivele profesionale.

Cursuri de marketing digital în Brașov

La LINK Academy, oferim educație în domeniul marketingului digital care este direcționat să ofere abilitățile și cunoștințele necesare pentru succesul în afacerile online.

Cursurile noastre sunt concepute pentru a permite participanților din Brașov să-și atingă obiectivele profesionale și să dobândească competențele necesare pentru cele mai căutate poziții în acest domeniu.

Scopul cursurilor de marketing digital este de a oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră de succes în afaceri online, iar, în același timp, de a pregăti participanții pentru obținerea de certificate recunoscute internațional, care pot influența în mod semnificativ progresele viitoare în industrie, toate acestea fără a fi nevoie să părăsiți orașul natal!

La LINK Academy, avem o gamă largă de cursuri de marketing digital care acoperă o varietate de subiecte. Scopul acestor cursuri este de a îmbunătăți abilitățile și cunoștințele participanților în domenii precum managementul IT, vânzările online, managementul rețelelor sociale, optimizarea SEO, publicitatea PPC și managementul proiectelor web. Participanții care urmează aceste cursuri dobândesc cunoștințele și abilitățile necesare pentru a reuși în industria digitală și pot obține certificate recunoscute la nivel internațional, care pot fi esențiale pentru avansarea în carieră.

Învățarea marketingului digital în sala de clasă sau în orice locație doriți?

Suntem conștienți de importanța studiului la distanță, care este din ce în ce mai popular. De aceea, am oferit acces la toate cursurile noastre prin intermediul platformei Distance Learning, care oferă participanților flexibilitate în învățare și adaptarea programului în conformitate cu obligațiile lor. Indiferent că preferați să studiați acasă, într-o cafenea de pe strada Republicii sau după cumpărături în centrul comercial Afi Brașov, oferim acces la toate materialele și resursele online. În acest fel, participanții pot urma cursurile din confortul casei lor și pot echilibra studiile cu alte sarcini.

Pe lângă opțiunea de studiu la distanță, la LINK Academy există și cursurile tradiționale la clasă pentru acei participanți care preferă prezența fizică la cursuri. Sălile de clasă și sălile de curs sunt dotate modern, cu tehnologie și infrastructură de ultimă generație, care asigură un nivel ridicat de calitate a învățării și facilitează crearea de contacte profesionale. Cursurile se țin în săli de clasă bine echipate, ceea ce contribuie suplimentar la calitatea predării.

Cursurile de marketing digital sunt împărțite în 9 programe diferite

Oferim programe variate în domeniul marketingului digital, care sunt adaptate nevoilor și intereselor participanților noștri. Toate programele noastre sunt concepute pentru a oferi cele mai actualizate cunoștințe și abilități din industria digitală, permițând participanților să se pregătească pentru toate provocările de afaceri din aceste domenii.

Cursurile noastre de marketing digital acoperă diverse aspecte ale acestui domeniu, cum ar fi crearea de campanii de marketing de succes, gestionarea magazinelor online, a rețelelor sociale, optimizarea SEO și alte subiecte relevante. Participanții vor dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru gestionarea cu succes a strategiilor de marketing într-un mediu digital.

Content & SEO Manager

Programul Content and SEO Manager de la LINK Academy este destinat participanților care doresc să-și îmbunătățească abilitățile în crearea, distribuirea și optimizarea conținutului pe paginile web. Prin intermediul acestui program, participanții vor învăța cum să cerceteze cuvinte-cheie, să aplice strategii de content marketing, să efectueze optimizare tehnică și on-page, precum și să construiască backlinkuri de calitate.

Programul SEO de un an de zile se concentrează pe optimizarea cuprinzătoare a paginilor web, cu scopul de a îmbunătăți vizibilitatea acestora pe motoarele de căutare și de a atrage mai mulți vizitatori și potențiali clienți ai produselor și serviciilor.

Vă interesează optimizarea site-urilor? Vezi Content & SEO Manager.

E-business & Internet Marketing

Acest program are ca scop să ofere participanților cunoștințele și abilitățile necesare în domeniul e-businessului și marketingului pe internet, precum și să-i doteze cu tehnici avansate în vânzări, comunicare, planificare și dezvoltare de software pentru gestionarea relațiilor cu clienții (CRM).

Scopul acestui program este de a oferi participanților cunoștințe cuprinzătoare despre afacerile pe internet, inclusiv elemente de bază și conceptele avansate. În plus, programul are ca scop să-i familiarizeze cu instrumentele și tehnologiile cheie care sunt necesare pentru a obține succesul în mediul digital modern.

Vă interesează acest program? Vezi E-business & Internet Marketing Program.

Online Sales & E-business Development

Programul de manager de vânzări online și dezvoltare e-business își propune să instruiască participanții privind strategiile cheie pentru vânzările online de succes. Prin acest program, participanții vor dobândi cunoștințe și abilități în domenii precum analiza comportamentului de cumpărare, cercetarea de piață, optimizarea conversiilor și furnizarea de asistență online de calitate pentru clienți.

Scopul programului nostru este de a vă pregăti pentru a crea o strategie de marketing care să vizeze utilizatorii de internet care nu sunt încă familiarizați cu brandul vostru și să vă ajute să obțineți rezultate profitabile.

Vă interesează dezvoltarea e-business? Vezi Online Sales & E-business Development.

E-commerce Manager & Entrepreneur

Programul nostru de comerț electronic se ocupă de procesele de deschidere a magazinelor electronice sau de modernizare a celor existente. Participanții se vor familiariza cu diverse aspecte ale afacerii în domeniul comerțului electronic, inclusiv modele de afaceri, sisteme de plată, gestionarea lanțului de aprovizionare și multe altele.

Programul de management al comerțului electronic este destinat participanților care sunt interesați să conducă magazine în lumea digitală.

Vă interesează magazinele online? Vezi E-commerce Manager & Entrepreneur.

IT Management

Programul de management IT de la LINK Academy include subiecte cheie pentru managementul eficient al sistemelor și infrastructurii IT într-un mediu de afaceri. Participanții vor fi instruiți în domenii precum tehnologia informației, managementul proiectelor, management și marketing, ceea ce le va oferi o înțelegere cuprinzătoare a industriei IT și va dezvolta abilitățile necesare pentru o carieră de succes în acest domeniu.

Acest program permite participanților să dobândească cunoștințe de bază și avansate în domeniul marketingului digital, precum și să se familiarizeze cu termenii care combină IT-ul și lumea afacerilor.

Vă interesează managementul IT? Vezi programul IT Management.

Social Media, Online PR & Community Manager

Programul de gestionare a rețelelor sociale și a comunităților este conceput pentru a ajuta participanții să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare în gestionarea conturilor pe rețelele sociale și a comunităților online. Programul include o gamă largă de subiecte, cum ar fi diverse strategii de marketing, crearea de conținut pentru publicul-țintă, managementul reputației și implicarea comunității.

Programul nostru este destinat participanților care doresc să dobândească cunoștințele și abilitățile necesare pentru gestionarea eficientă a prezenței online a companiei. Având în vedere că, în prezent, un număr mare de potențiali cumpărători sunt prezenți pe internet, programul nostru va ajuta participanții să învețe cum să profite la maximum de prezența lor online și să atragă noi clienți.

Vă interesează marketingul pe rețelele sociale? Vezi Social Media, Online PR & Community Manager.

PPC & Digital Channels Manager

Programul PPC (Pay-per-Click) & Digital Channels Manager de la LINK Academy este direcționat către formarea participanților în domeniul marketingului digital și al managementului publicității plătite pe diverse canale digitale. Prin acest program, participanții vor avea ocazia să se familiarizeze cu cele mai noi tendințe și tehnologii în marketing, în motoarele de căutare și publicitatea pe rețelele sociale, toate cu scopul de a dobândi cunoștințele și abilitățile necesare pentru un management eficient al campaniilor digitale.

Acest curs este conceput pentru a vă ajuta să stăpâniți concepte avansate și să obțineți abilitățile necesare pentru a crea campanii plătite de succes pe rețelele sociale și motoarele de căutare precum Google.

Vă interesează PPC? Vezi PPC & Digital Channels Manager.

Digital Marketing Planner & Account Manager

Programul de planificare și gestionare a campaniilor de marketing digital de la LINK Academy este conceput pentru a îmbunătăți abilitățile participanților în acest domeniu. Prin intermediul programului, participanții vor dobândi cunoștințe despre diverse aspecte ale marketingului digital, inclusiv cercetarea pieței, segmentarea clienților, planificarea și implementarea campaniei, precum și măsurarea și analiza rezultatelor campaniei.

Programul a fost conceput cu scopul de a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a construi și dezvolta o prezență completă a brandului online.

Vă interesează acest domeniu? Vezi Digital Marketing Planner & Account Manager.

Web Project Manager & Data Analyst

Programul de management al proiectelor și analiza paginilor web este conceput pentru a oferi participanților cunoștințele și abilitățile necesare pentru a planifica și gestiona cu succes proiectele de dezvoltare a paginilor web, precum și pentru a analiza performanța acelor pagini.

Programul de management al proiectelor web și analiza datelor își propune să ofere participanților informații despre construirea și dezvoltarea prezenței online a unui brand. Unul dintre aspectele cheie ale acestui program este formarea managerilor de proiecte web, care joacă un rol-cheie în coordonarea diferitelor aspecte ale unui proiect de dezvoltare web, inclusiv SEO, PPC, rețelele sociale și analiza datelor.

Vă interesează gestionarea proiectelor web? Vezi Web Project Manager & Data Analyst.

Cum să vă înscrieți la cursurile de marketing digital în Brașov?

Există două moduri de a vă înscrie la programul nostru. Prima modalitate este de a completa formularul de cerere aflat la acest link. O altă modalitate este să ne contactați telefonic. Echipa noastră de asistență este disponibilă de luni până vineri, de la ora 08:00 la 20:00, iar numerele pe care le puteți folosi sunt: ​​+40 (314) 326-162, +40 (74) 5040 199 sau +40 (74) 9161 610.

După ce vă trimiteți cererea, consilierii noștri vă vor contacta pentru a vă oferi toate informațiile relevante despre programele noastre și despre procesul de admitere. Scopul nostru este să vă ajutăm să alegeți programul care se potrivește cel mai bine nevoilor și intereselor voastre, iar consilierii noștri vă vor fi disponibili pentru a vă răspunde la orice întrebări pe care le aveți și pentru a vă oferi toate informațiile de care aveți nevoie.

Perioada de înscrieri este în desfășurare – asigurați-vă locul din timp!

Acum este un moment propice pentru a cerceta cu atenție diferitele programe educaționale din domeniul marketingului digital, având în vedere cererea mare de experți în acest domeniu. Dacă doriți să dobândiți cunoștințele și abilitățile necesare și să vă calificați pentru locuri de muncă bine plătite, aceasta este o oportunitate reală care nu trebuie ratată.

Departament Tradiţional Online
Programming-Cambridge Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Design and Multimedia Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Administration Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
IT Business Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
3D Design & CAD Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs
Mobile Development Verificaţi dacă mai sunt locuri libere Înscrieri în curs

Perioada de înscrieri de primăvară este în curs. Taxele de înscriere se vor mări în curând.

Cu cât vă înscrieți mai devreme, cu atât taxele de școlarizare sunt mai mici.

Apreciem dorința și dedicarea participanților la învățare, prin urmare, oferim o abordare flexibilă care include învățarea tradițională la clasă sau învățarea flexibilă la distanță prin intermediul platformei noastre online. Indiferent de abordarea aleasă, ambele opțiuni oferă o educație de înaltă calitate, care este adaptată la standardele universităților de top din lume. Consilierii noștri pentru înscriere vă vor ajuta să alegeți abordarea de învățare potrivită care se va potrivi cel mai bine nevoilor și obiectivelor voastre.

Puteți economisi peste 950 EUR dacă vă înscrieți astăzi:

Program LINK Academy Pentru înscrieri până la
15.4.2024.*
preţ integral 12 rate 18 rate
şcolarizare online 1549 2500 137 101
mod tradiţional de şcolarizare 1649 2500 146 107

*Taxa de școlarizare afișată este pentru plată integrală. În acest caz, prețul de bază este redus suplimentar. Toate prețurile sunt menționate în euro. Oferim reduceri speciale pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași familie, precum și pentru doi sau mai mulți cursanți din aceeași companie și pentru membrii lor de familie. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon +40 (314) 326 162.

Pentru şomeri: plătiţi când vă angajaţi.

Dacă în momentul de faţă nu sunteţi angajat, vă putem asigura finanţarea cu 20% a şcolarizării.

Aflaţi aici condiţiile »

Ce este inclus în pachetul de şcolarizare?

Prețul școlarizării la LINK Academy include:

 • fondul complet de ore conform programei de un an de zile;
 • prezența la cursuri la sediul LINK Academy, live sau de acasă prin live stream;
 • disponibilitate permanentă a profesorilor pentru consultații în funcție de orarul consultațiilor;
 • toate informațiile despre școlarizare oferite prin intermediul serviciului pentru cursanți;
 • un set complet de materiale pentru exercițiu;
 • susținerea examenului pentru titluri oficiale și certificări - în funcție de departament - obținerea certificatelor:
  • Cambridge International A&AS Level Business, Cambridge International A&AS Level Computer Science,
  • Adobe Certified Professional, Adobe Credential,
  • Microsoft Certified Associate, Microsoft Certified Azure Fundamentals,
  • Zend Certified PHP Engineer,
  • CompTIA Certified IT Professional,
  • Oracle Certified Associate, Oracle Certified Professional, Oracle Certified Master,
  • Cisco CCNA,
  • Autodesk/AutoCAD Certified User/Professional,
  • ISTQB® – Certified Tester Foundation Level,
  • Unity Certified User,
  • Python Institute Certified Entry-Level/Associate,
  • Certiport IT Specialist Python,
  • Google Ads/Analytics Certified Professional,
  • Certificate ICM,
  • Google Associate Android Developer,
  • W3Schools JavaScript Developer Certificate,
  • Linux Professional Institute Certification,
  • IQN Diplomă în Marketing, IQN Certified Project Management Analyst;
  • LCCI certificate;
 • cursuri opționale de limba engleză și germană;
 • utilizarea gratuită a materialelor suplimentare pentru pregătire în vederea susținerii examenelor internaționale prin intermediul serviciului online;
 • utilizarea nelimitată a bibliotecii și a celorlalte resurse LINK Academy;
 • pachet unic de abilități profesionale în cadrul programului Personal Development;
 • participarea la seminare extracurriculare în cadrul LINK group;
 • certificat LINK Academy care atestă frecventarea cursurilor sau absolvirea școlarizării;
 • un supliment special la certificat, care detaliază toate cursurile pe care le-ați absolvit la LINK Academy;
 • emiterea certificatului LINK pentru limba engleză și germană în condiții autorizate;
 • utilizarea internetului, a scanerului, imprimantei și calculatoarelor la sediul LINK Academy;
 • activitate la proiecte reale în cadrul DesignStudio;
 • asistență pentru întocmirea CV-ului și orientare profesională oficială în scopul angajării sau obținerii unui job mai bun după finalizarea școlarizării;
 • ajutor și suport din partea Consilierului pentru ajutor în studiu pe perioada școlarizării.

Înregistrarea pentru generaţia 2024/25. se face aici

Cele mai bune cursuri IT din București  Daţi clic pe acest link ca să vă înscrieţi la LINK Academy »»»