Programul Digital Marketing Planner & Account Manager – dobândește cunoștințe și instrumente pentru o carieră online de succes

Digital Marketing Planner & Account Manager
Tip de studiu:
Online
Durata cursului:
2 semestre
Ore de studiu:
357
Diplome și Certificări:
LINK Academy Certified Digital Marketing Planning Manager
LINK English
LINK German
ÎNSCRIEȚI-VĂ

Drumurile către succes pot fi diferite, dar un lucru este cu siguranță comun: planificare strategică. Fără idei adevărate, resurse de încredere și realizare suverană, cu greu se poate ajunge la succes. Acest lucru este important în mod deosebit pentru campaniile de marketing. De fapt, pentru atingerea principalelor obiective de marketing, precum creșterea profitului, extinderea prezenței brandului și comunicarea cu grupul țintă, este necesară planificarea tuturor segmentelor de campanie.

Așa cum marketingul digital se deosebește de cel tradițional, la fel și pentru planificarea prezenței în sfera online este importantă înțelegerea sferei digitale, a trendurilor și a legilor aplicabile în sfera respectivă. Datorită cunoștințelor specifice și aplicabile asimilate la programul Digital Marketing Planner & Account Manager, veți deveni un expert de succes în marketingul digital și un planificator online inteligent.

Cum să știți dacă Digital Marketing Planner & Account Manager este alegerea potrivită pentru voi?

  • Nu sunteți indiferenți la campaniile publicitare intrigante ale marilor branduri globale.
  • Spre deosebire de alții, pe voi nu vă deranjează bannerele, mai ales când sunt vizibile.
  • Aveți idei interesante pentru a vă face reclamă la produsul preferat.

Dacă v-ați recunoscut într-una din afirmațiile precedente, atunci puteți fi convinși că jobul de Digital Marketing Planner și Account Manager este alegerea potrivită pentru voi.

Școlarizarea în cadrul acestui program vă va oferi posibilitatea de a vă transforma pasiunile și înclinația într-o ocupație bine plătită. În doar 12 luni, puteți dobândi cunoștințe și abilități care vă vor oferi posibilitatea de a crea singuri campanii online remarcabile și poate chiar de a lucra pentru brandul preferat.

Ce cunoștințe veți asimila în cadrul acestui program?

Prin munca practică bazată pe exemple reale, programul Digital Marketing Planner & Account Manager vă va oferi posibilitatea de a asimila cunoștințe importante și abilități aplicabile pentru o carieră de succes în marketingul digital. O întâlnire creativă și interesantă cu mediul online și cu principiile importante de marketing vă vor ajuta să asimilați:

  • cele mai importante principii, tehnici și instrumente pentru publicitate online,
  • crearea, planificarea și implementarea unei strategii de publicitate online de succes,
  • utilizarea elementelor vizuale în vederea formării unui mesaj de marketing de efect,
  • specificitățile diferitor canale pentru publicitate și alegerea celui mai adecvat,
  • cum să aplicați de la început până la sfârșit o campanie de marketing online de efect.

Pe lângă aceste cunoștințe și abilități importante, dobândite prin frecventarea programului de bază, aveți la dispoziție și cursuri suplimentare din diferite domenii care vă vor ajuta să deveniți un expert complex în publicitatea online.

După finalizarea cu succes a școlarizării, puteți concura pentru unele dintre cele mai căutate joburi și poziții din domeniul marketingului digital, precum Internet Advertising Manager, Digital Advertising Strategist, Online Media Planner…

Dobândiți cunoștințe pentru lucrul cu cel mai important software pentru optimizarea web

Cursanții din cadrul programului Digital Marketing Planner & Account Manager au o oportunitate unică de a lucra într-un SEO Power Suit licențiat, pregătindu-se astfel pentru lucrul cu cel mai căutat program pentru optimizarea paginilor web. Asta înseamnă pentru voi un singur lucru: după școlarizarea în cadrul acestui program, veți deține cunoștințe SEO foarte căutate, care vă vor permite să optimizați conținutul după criteriile celor mai importante motoare de căutare de pe internet și pe care le veți putea aplica imediat într-un mediu de afaceri real.

Verificaţi dacă mai sunt locuri disponibile şi înscrieţi-vă la Digital Marketing Planner & Account Manager Program.

Planul și programa cursului Digital Marketing Planner & Account Manager

No.CoursesClasses
18. E-Commerce Basics 3
No.CoursesClasses
45. Fundamentals 6
46. SEO Google 6
No.CoursesClasses
56. Introduction 6
57. Programmatic / RTB 3
No.CoursesClasses
68. Project Management Basics 6
No.CoursesClasses
71. Branding 6
No.CoursesClasses
72. English Language 1* online
73. FCE/BEC Vantage** online
No.CoursesClasses
74. German Language 1 online
75. German Language 2* online
No.CoursesClasses
76. Starting and Growing Internet Business 6
No.CoursesClasses
80. Visualization 3
No.CoursesClasses
81. Excel Basics 12
82. Excel Advanced 12

* Cursanții aleg care limbă vor să studieze și pe baza aceasta frecventează unul din cele două cursuri.
** Cursurile de pregătire pentru examenul FCE sau BEC Vantage pot fi frecventate doar de cursanții care au finalizat English Upper Intermediate Level.

+ PERSONAL DEVELOPMENT PROGRAM

Digital Marketing Planner & Account Manager: Personal Development ProgramÎn cadrul școlarizării la programul Digital Marketing Planner & Account Manager primiți gratuit și pachetul unic de abilități profesionale - Personal Development Program, care vă va asigura progresul în carieră și vă va deosebi ca lider printre experții în munca voastră. Vezi detalii despre acest program educațional și planul de desfășurare.
 

Ce vă așteaptă la cursuri?

Cunoștințele și abilitățile oferite de acest program vor fi asimilate prin exemple reale, motiv pentru care puteți aplica imediat în practică tot ceea ce învățați. Profesorii dedicați vă vor purta prin numeroase situații caracteristice mediului online și marketingului digital și vă vor arăta cum să vă descurcați cu succes în fiecare dintre acestea.

Programul Digital Marketing Planner & Account Manager este în conformitate cu certificarea de prestigiu CIM.co.uk, motiv pentru care cunoștințele asimilate aici sunt conforme cu cele mai noi trenduri globale din marketingul digital.

Cursurile se desfășoară pe două semestre, iar voi trebuie să decideți dacă le veți urmări din sala de clasă sau online, prin intermediul platformei Distance Learning. În ambele cazuri obțineți cele mai de calitate cunoștințe aplicabile într-un mediu de afaceri real.

Profesori cu experiență bogată de afaceri și pedagogică

De succesul vostru se vor ocupa în mod direct experții de seamnă în marketingul digital. Cunoștințele lor despre practica în afaceri și experiența pedagogică bogată sunt cea mai bună garanție că veți asimila cunoștințe reale, pe care într-adevăr le puteți folosi în muncă. Prin abordarea dedicată a profesorilor, cursuri creative și suport complet după 12 luni, într-adevăr vă veți transforma într-un expert în marketing online.

Certificatele care vă vor împinge spre succes

  • Certificatul LINK Academy care atestă frecventarea programului Digital Marketing Planner & Account Manager,
  • Certificatul LINK Academy Certified Digital Marketing Planner & Account Manager.

Cu toate aceste certificate în buzunar, vă veți separa de concurență.

Voi vă creați drumul către succes

Cunoștințele dobândite la programul Digital Marketing Planner & Account Manager vă vor face candidatul ideal pentru unele dintre cele mai bine plătite joburi din lumea digitală. După școlarizarea teoretică, veți trece drumul de la începător la expert independent care creează campanii online eficiente și vizibile.

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te