Workshop gratuit

Seminar Gratuit - Powershell pentru Azure și Microsoft 365

Centrul pentru Dezvoltarea Carierei ți-a pregătit seminarul gratuit cu tema „Powershell pentru Azure și Microsoft 365”. Te așteptăm marți, 12 iulie 2022, începând cu ora 18:00, în sala C2, la sediul LINK Group Education Services din București (str. Academiei, nr. 28-30, etaj 6, Sector 1).

Resursele pe platforma Azure pot fi coordonate folosind portalul Azure, fiind și cea mai comună modalitate de administrare. Totuși, pentru anumite sarcini, Azure Powershell este mult mai convenabil. În cadrul acestui seminar vom învăța despre mediul Azure Powershell și modulul Az pentru Windows Powershell. De asemenea vom învăța cum putem coordona Azure Active Directory (Azure AD) folosind modulul Powershell.

Administrarea serviciilor Microsoft 365 se face folosind consola web. Dar și aici regăsim utilitatea pentru Powershell, pentru că nu toate operațiunile pot fi realizate din consola web. Powershell ne poate ajuta să interogăm după anumite criterii, informații din Microsoft 365 și ulterior să generăm rapoarte, să folosim pipeline-ul pentru operațiuni complexe, să automatizăm procese bulk sau să coordonăm servicii multiple în mod simultan.

După participarea la acest seminar, veți cunoaște:

  • cum se poate folosi Powershell în Azure și Azure AD;
  • cum se poate folosi Powershell pentru coordonare de utilizatori, licențe și grupuri în Microsoft 365;
  • cum se poate folosi Powershell în Exchange Online;
  • cum se poate folosi Powershell în SharePoint Online;
  • cum se poate folosi Powershell în Microsoft Teams.

Profesor

Bogdan Badea este trainer certificat Microsoft, cu experiență în predare de cursuri pe subiecte ca instalare și configurare produse on-premise ca Windows Server 2016 și 2019, Windows 10, produsele Microsoft Exchange și SharePoint, dar și produse în cloud, ca Microsoft 365 și Azure. De-a lungul timpului a instruit și a lucrat alături de administratori IT și personal desktop support din diverse companii din țară.

Păreri ale participanților la seminar:

  • Prin intermediul acestui seminar am învățat despre stocarea datelor și modelele acestora într-o nouă dimensiune și format,
  • Prin participarea la acest seminar am reținut diferențele privind modul în care pot crea comenzi în Powershell,
  • În cadrul acestui seminar mi-a plăcut faptul că am utilizat Azure și Exchange Online.

Unde: Seminarul va avea loc la sediul LINK Group din București, sala C2 (Str. Academiei nr. 28-30, Et. 6, Sector 1).

Data și ora: 12.07.2022, ora 18:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2022/23 se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.