Seminar gratuit: Biochimia Relaționării Autentice

Seminar gratuit: Biochimia Relaționării Autentice – shortcut-ul de la durere la plăcere

Ai crede că rațiunea și emoțiile pot fi controlate pur și simplu prin limbaj? Știai că neînțelegerile din capul tău pornesc de la dopamina (hormonul plăcerii) din creier, care este în conflict cel mai adesea cu serotonina (hormonul fericirii)?

Știi că acest seminar este pentru tine dacă:

  • dorești să iți redescoperi felul natural de a fi pe baza resurselor de energie prezente în creier;
  • vrei să spună lumea despre tine că ai farmec (sau că ești carismatic) doar pentru că știi să vorbești conform felului de a fi al fiecăruia;
  • vrei să înțelegi conceptul prin care poți influența mental echilibrele hormonale, acesta putând fi învățat la orice vârstă deși sistemul hormonal se stabilizează după vârsta de 18 ani astfel încât personalitatea și temperamentul sunt deja consolidate.

La seminar ați aflat:

  • care este legătura dintre dopamină și comportamentul anumitor persoane care, de exemplu, nu-și fac plinul la benzină decât în ultimul moment sau de ce persoanele stimulate de serotonină au dulapul de haine extrem de bine organizat;
  • mecanismele induse de minciuna pentru a fi validat social;
  • cum poți evita contextele generatoare de durere pentru a accesa bucuria și plăcerea;
  • două tehnici de comunicare folosind un limbaj specific personalității interlocutorului.

Cel mai inedit însă va fi modulul de diagnostic facial prin care poți intui o parte din comportamentul celor din jur fără ca ei să scoată o vorbă. În urma acestei întâlniri vei ști și cât de compatibil relațional ești cu persoanele semnificative din viața ta. În felul acesta vei reuși să îți eficientizezi și relațiile cu colegii de serviciu sau rudele apropiate.

Profesor: Ciprian Homm

Ciprian Homm este, la bază, profesor de chimie însă curiozitatea l-a purtat pe alte căi, ajungând astfel jurnalist în audio-vizual. După 10 ani de lucrat în televiziune acesta a devenit freelancer în domeniul artei cinematografice unde lucrul cu echipe de la 40 de persoane în sus  i-a permis să înțeleagă felul în care relaționează oamenii dincolo de aparențe.

Din 2007 acesta a început să studieze felul în care percepțiile oamenilor le definesc realitatea de zi cu zi. A urmat cursuri de NLP, Metoda Silva, Analiza Tranzacțională, Theta Healing, EFT etc. cu scopul de a-și rezolva o parte din propriile provocări ce apăruseră în acel moment în viața sa. Întâmplător el a descoperit o teorie surprinzătoare, argumentată științific, care s-a dovedit extrem de eficientă în optimizarea relaționării cu cei din jur: Teoria antropologului Helen Fisher care demonstrează că temperamentul și comportamentul fiecăruia e direct legat de dozajul hormonilor existenți în corp. Ciprian este trainer din 2010 și folosește acest model de 4 ani pentru a-i ajuta și pe alții să înțeleagă comportamentul celor din jur doar prin analiza felului în care aceștia vorbesc, se îmbracă sau zâmbesc.

Părerile participanților la seminar:

  • Ce am învățat la acest seminar și pot pune în aplicare sunt tipologiile de personalitate în relaționare enunțate de Helen Fisher pe care le pot aplica în orice variantă de relație: de cuplu, colegială sau organizațională.
  • În cadrul seminarului am învățat limbajele de comunicare în momentul în care intrăm în contact cu alte tipologii decât cea de care aparținem, diferențe între experiență și emoția la momentul primei experiențe. Cel mai mult mi-a plăcut că am învățat despre cum percepem realitatea și cum putem pune în practică ceea ce am însușit.

Unde și când:

Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.
Loc: LINK Group Education Services din București, (Str. Academiei Nr. 39-41, Etaj 2, Sector 1).
Data și ora: 06. 8. 2018, 18:30 - 21:00

În cele dinurmă vă aducem câteva articole pe temă similară, care vă vor ajuta cu siguranță în perfecționarea pe mai departe.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Înscrierea pentru generaţia 2023/24. se face aici.

imagine de înscrierePentru a afla totul despre înscriere, click aici.