Introduction to Android Application Development

Descrierea cursului

Cursul înglobează conceptele de bază ale dezvoltării aplicaţiilor pentru dispozitivele Android. Cursanţii vor învăța principalele funcţionalităţi ale Android SDK, prin dezvoltarea unor aplicaţii Android simple folosind limbajul de programare Java. Pentru dezvoltare se foloseşte mediul de dezvoltare Android Studio, aşadar cursul acoperă bazele utilizării acestui mediu, şi nu numai pentru dezvoltare, ci şi pentru testare, publicare şi procesul de debug. O activitate importantă în ceea ce privește dezvoltarea aplicaţiilor Android, este dezvoltarea mediului grafic de utilizator. Astfel după absolvirea cursului, cursanţii vor avea posibilitatea să dezvolte medii grafice complexe ale aplicaţiilor Android moderne care funcţionează pe un spectru larg de dispozitive.  

Scopul

Obiectivul cursului constă în a vă învăţa să creaţi aplicaţii Android moderne folosind limbajul de programare Java şi mediul de dezvoltare Android Studio.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.