Designul de interior şi decorarea

Descrierea cursului

Cursul Designul de interior şi decorarea va familiariza cursanţii cu elementele şi principiile designului de interior, cu lucrul cu bazele şi aspectele şi cu soluţionarea spaţiului în modelele 3D în 3d Max. De asemenea, la acest curs, cursanţii vor învăţa să-şi dezvolte propriile concepte, să folosească cu succes elementele de interior (culoare, materiale, iluminat, mobilier) şi să cunoască sinergia lor. În cadrul acestui curs, cursanţii vor afla cum să dezvolte relația cu clienţii şi cum să obţină proiecte mari şi de succes. Nici elementul ecologic nu este de neglijat, aşadar, cursanţii au o ocazie unică de a învăţa regulile de implementare a principiilor ecologice ale designului de interior.

Obiectivul cursului

Obiectivul acestui curs este să-i familiarizeze pe cursanţi cu bazele planificării şi proiectării interioarelor din spaţiile publice şi private. Cursanţii vor învăţa să proiecteze şi să decoreze spaţiul în acord cu standardele funcţionale şi estetice actuale. Vor afla cum să ofere clienţilor cele mai bune servicii privind rezolvarea diferitelor problemele profesionale. Cu alte cuvinte, obiectivul acestui curs este de a pregăti cursanţii să proiecteze interioare în mod profesionist, astfel încât să aibă succes în muncă, inclusiv ca designeri şi decoratori freelance.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.