Desenul

Descrierea cursului:

Cursul de desen va oferi cursanților cunoștințele necesare despre observarea obiectelor și a spațiului, apoi despre redarea iluziei subiectului şi despre transpunerea iluziei pe hârtie cu ajutorul propriilor concepte tehnice, stilistice și artistice. Cursul de Desen se ocupă cu arta desenării prin care iluzia realității sau percepţia naturii este transpusă pe foaie în mod direct. Cursanții vor învăța despre tehnici și metode de desen, despre perspectivă, compoziție, materiale și rechizite și alte elemente ale desenului. Importanța acestui curs se oglindește în faptul că libertatea de desenare rezultată din stăpânirea acestui meşteşug, fiind premisa principală pentru exprimarea și crearea soluțiilor calitative de design.

Scopul cursului:

Scopul cursului de Desen este să-i elibereze pe cursanți de inhibarea în fața hârtiei goale, apoi să-i învețe cum să utilizeze uneltele și tehnicile principale cu ajutorul cărora vor putea singuri să-și exprime ideile pe foaie sub formă de desen. Cursul îi introduce pe cursanți treptat în problematica desenului, insistând asupra problemelor și aspectelor esențiale. Cu cât va cunoaște cursantul mai bine arta desenului și toate finețurile aplicării lui, cu atât își va exprima mai ușor și mai adecvat ideile și soluțiile. Pe lângă cele menționate, scopul cursului este și să aducă la cunoștința cursantului aspectele istorice și culturale ale desenului în design, film și arte plastice.

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici.

Înregistrarea pentru generaţia 2017/18. se face aici

Pentru a afla totul despre înscriere, click aici.