Cursul Python / Java programming language

Pentru ca software-ul să fie testat corect și fiabil, trebuie să cunoașteți și mediul integrat pentru programare și utilizarea sa, precum și să înțelegeți tehnica și logica programării. Toate acestea și multe altele, le veți afla din limbajele de programare cele mai căutate în prezent – Python și Java. După familiarizarea cu conceptele de bază ale acestor limbaje de programare, vă veți adapta ușor la noile limbaje și tehnologii de programare și vă veți face munca cu succes pe viitor.  

Sunteţi interesat de acest curs? Îl puteţi parcurge în cadrul acestor programe LINK Academy: Software Testing and QA Program.

Descrierea și scopul cursului Python / Java programming language

Cursul explică conceptele elementare de programare, modalitățile în care se creează și se folosesc programele, precum și conceptele lor de scriere, compilare și interpretare. Veți afla cum funcționează programele pe calculator, de ce avem nevoie de ele și cum le putem crea.  

În cadrul cursului se învață structurile și elementele standard de programare, precum tipurile de date, diferiți operatori pentru manipularea acestor tipuri, diferite structuri cu care se poate orienta fluxul programului în direcția dorită și structuri pentru stocarea datelor în memorie – toate acestea cu ajutorul limbajelor de programare Python și Java. 

De asemenea, veți afla și unde și cum se pot folosi aceste limbaje de programare, cum se creează proiectele Java și Python, cum se descarcă și cum se încarcă bibliotecile, cum se face colaborarea și versionarea și modul în care se distribuie programul utilizatorilor sau cum se setează la mediul de producție. 

Vă veți familiariza cu mediul integrat pentru programare și utilizarea sa. 

Scopul cursului este familiarizarea cursanților cu tehnicile și logica de programare. După asimilarea materiei, veți putea să creați singuri programe cu ajutorul limbajelor de programare Python și Java, să le porniți și să le distribuiți. 

După frecventarea cursului, veți putea să explicați conceptul de variabile, operatori, structura pentru controlul fluxului de date, șiruri, bucle și funcții. Pe lângă abilitățile generale de programare, la curs vă veți familiariza cu caracteristicile limbajelor de programare Python și Java, cu sintaxa și regulile, apoi veți putea să identificați programe scrise în aceste limbaje, recunoscând componentele lor de sintaxă. 

În timpul cursului, veți afla ca categorii există și cum funcționează diferitele programe pe care le folosim zilnic, cum se controlează dispozitivele cu ajutorul programelor, cum se creează jocurile pe calculator, ce sunt programele server și client.

Cursul Python / Java programming language

Cursul Python / Java programming language

3 moduri de a obține un job bine plătit

Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici

Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2024/25 este deschisă.

Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.

Înscrie-te